- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Hahahahha yüzyılın en geçerli erkek yalanı yok arkdaşı merak etmiş de eklemiş.Çok gördük bunları.Zaten sizin ilişkinize azıcık saygısı olsaydı arkadaşına ben ekleyemem derdi.Sevgilinin gözü dışarda canım geçmiş olsun.Bir kızı eklemiş sebebine de arkadaşım eklemiş kızı merak etmiş diyor nasıl bişey bu
Ayrılmalı mıyımHahahahha yüzyılın en geçerli erkek yalanı yok arkdaşı merak etmiş de eklemiş.Çok gördük bunları.Zaten sizin ilişkinize azıcık saygısı olsaydı arkadaşına ben ekleyemem derdi.Sevgilinin gözü dışarda canım geçmiş olsun.
Ona ben karar veremem tabiki ama bariz yalan söylüyor takipte ol.Çakma kız instagramın varsa ekle bakalım kabul edecek mi? Mesaj at ne tepki verecek.Ayrılmalı mıyım
İçim içimi yiyor rahat bırakayım diyorum yine kız eklemişOna ben karar veremem tabiki ama bariz yalan söylüyor takipte ol.Çakma kız instagramın varsa ekle bakalım kabul edecek mi? Mesaj at ne tepki verecek.
Bir sıkıntı var canım bu işte haberin olsun sen benim dediğimi dene birİçim içimi yiyor rahat bırakayım diyorum yine kız eklemiş
Aynen aldatan aldatıyorrrrBu arada birkaç arkadaşım profillerinde sevgilileri veya karıları hatta çocuklarıyla fotoğrafları varken aldattılar.
Yani öyle fotoğraf koymak, tarih yazmak falan hikaye. Yapacak adam yapar.
Kaç tane kız eklemiş yine mi sakin durmalıyımAynen aldatan aldatıyorrrr
Çakma olduğunu anlar arkadaş yok bişey yok derBir sıkıntı var canım bu işte haberin olsun sen benim dediğimi dene bir
Yani adam instagram şifresini verir, gider ikinci instagramı açar konu sahibinin ruhu duymadan istediğini yapar.Aynen aldatan aldatıyorrrr
Önüne gelen kadına yürüyeceğini düşündüğünüz bir adamla ne işiniz var o zaman?Kaç tane kız eklemiş yine mi sakin durmalıyım
Şifreyi vermiyorsa değil ama guvenmiyorsaniz ayrılın . Ben erkek arkadaşıma vermezdim aynı kişiyle şuan evliyim birbirimizin her şifresini biliriz.Sevgiliniz size instagram şifresini vermese sorun eder misiniz. Arkadaşlarımla rahat konuşamıyoruz onlar küfür falan ediyor görmeni istemiyorum diyor ayrılmalı mıyım hadi biriyle konuşursa ben direk veriyorum o vermiyor
Kız eklemesine ne diyorsunuz pekiYa bu erkeklerın kendı aralarında ki muhabbet gerçekten cok değişik oluyo.. birbirlerine müstehcen fotolar bulup atıyor olabilirler sakadan anlayısları bu cünkü.. görmemeni gerçekten istemıyor olabilir. Sende verme oda sana bakmasın..
Peki kız eklemesi sürekli buna ne diyorsunuzYani adam instagram şifresini verir, gider ikinci instagramı açar konu sahibinin ruhu duymadan istediğini yapar.
Ki adamların profilinde sevgilim aşkım karıcım fotoğrafları olması bile aldatmalarına engel olmuyor.
Eklesin yani bişey olmaz öyle miÖnüne gelen kadına yürüyeceğini düşündüğünüz bir adamla ne işiniz var o zaman?
Peki herkesi ekler miydiŞifreyi vermiyorsa değil ama guvenmiyorsaniz ayrılın . Ben erkek arkadaşıma vermezdim aynı kişiyle şuan evliyim birbirimizin her şifresini biliriz.
Vallahi orası sıkıntı canımKız eklemesine ne diyorsunuz peki
Ama aldatsa hareketlerinden anlarım herhalde dimiŞifreyi vermiyorsa değil ama guvenmiyorsaniz ayrılın . Ben erkek arkadaşıma vermezdim aynı kişiyle şuan evliyim birbirimizin her şifresini biliriz.
Aldatsa hareketlerinden bana ilgisinden anlarım herhaldeVallahi orası sıkıntı canım
Eğer sürekli biseylerin kurcalarsaniz hiç bişey olamasa bile sürekli aklınızda şüpheyle yaşarsınız . Aldatma olduğunda ben kadınların her zaman hissedeceğini düşünürüm. Ayrıca şuan şifrelerini bilmeme rağmen bi kere açıp da bakmadım .suphelenmemisim niye durduk yere kurcaliyim bu adam arkadaşlarıyla ne konusuyo kimle konuşuyo diye. Eğer bi gün merak edersem Allah o noktaya getirmesin ama bakarım yoksa kontrol etmek vs hiç bana göre şeyler değil ve mantıklı gelmiyor.Ama aldatsa hareketlerinden anlarım herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?