- 18 Ekim 2018
- 8.268
- 34.479
- 548
Ne fark eder? Sevgilisi olanlara kızlar bakmıyor mu sanıyorsunuz?4 ay ama şimdi insanlar çok fena kızlar yazar istek atar en azından bize ait bişey olsa
Size sevgiliniz vermese saygıyla karşılardınız yani tarihte yazmıyor resimde yokNe fark eder? Sevgilisi olanlara kızlar bakmıyor mu sanıyorsunuz?
Aramızda sadece 1 yaş var ve siz çok çocukça davranıyorsunuz. Biraz büyüyüp olgun ilişkiler yaşamaya çalışırsanız bu gibi şeyleri dert etmezsiniz.
Erkekler çok fazla baskıya gelemiyor soğuyor geneldeBenim için fedakarlık yapan insan birden değişti beni sıkma yeter dedi ayrılma noktasına geldik
Bir erkeğin çekinmesi çok saçma değil miYalan söylediğini düşünüyorsan birlikte olmaya devam etme bence gerçektem çekindiğini düşünüyorsanda olabilir neden olmasın
Evet hemen soğuduErkekler çok fazla baskıya gelemiyor soğuyor genelde
Neden saçma olmasın çekinmenin cinsiyeti mi olur? Sevmiyordur belki bu tarz paylaşımlarıBir erkeğin çekinmesi çok saçma değil mi
Akışına bırakırsan düzelirEvet hemen soğududüzeltilemez mi artık
Ama tarih yok fotoğraf yok insan sevgilisine ait bişey koymaz mı
Çekildik bi sürü hemde atayım dedim yok dedi sen at dedim çekiniyorum böyle şeylerden dedi anlamıyorum insan neden çekinir
Çekiniyor olabilir gerçekten. Bir de sizin at demeniz doğru değil kendi isterse atmalı. Bu şekilde üstüne gitmeyin iyice düşünün böyle güvenmemenizi gerektiricek hareketleri mi oldu? Yoksa siz mi durduk yere güvensiz hissediyorsunuz ? Sorun sizdeyse kendinizi değiştirin fotoğraf tarih instagram şifresi sevgi göstergesi olamaz.
İstemedim, istemem. Hadi istedim diyelim karşında çocuk yok der vermez.Size sevgiliniz vermese saygıyla karşılardınız yani tarihte yazmıyor resimde yok
Benim için fedakarlık yapan insan birden değişti beni sıkma yeter dedi ayrılma noktasına geldik
Kızlarda sevgilisi yok sansın eklesin hepNeden saçma olmasın çekinmenin cinsiyeti mi olur? Sevmiyordur belki bu tarz paylaşımları
Tekrardan çok sever mi ilk günkü gibiAkışına bırakırsan düzelir
Daha fazla da sever yeteerki saygı olsunTekrardan çok sever mi ilk günkü gibi
Helal olsun asla böyle olamamİstemedim, istemem. Hadi istedim diyelim karşında çocuk yok der vermez.
Verse benim ona saygım azalır.
İkimiz de sosyal medyada birbirimizi paylaşmayız.
Ekleme: 1 senedir beraberiz.
Cevabını kendin vermişsin sıkma çocuğu madem ayrılmakta istemiyorsunZaten ilk başta bambaşkaydı sonra birden ayrılık noktasına geldik sıktın beni dedi soğudum dedi
Sıktın dedi soğudum dedi sürekli aramıyorsun yazmıyorsun kendimi mesaj yazma zorunda hissettim dedi ilk başta o kadar farklıydı ki şimdi tanıyamıyorum ne desem yapan kişiyi instagram senin olsun istediğini yap derdiSıktınız mı peki?
Bu tarz kıskançlıklarınız hep mi vardı yoksa bu tepkisinden sonra mı taktınız böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?