• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

Sevgilim instagram şifremi istese sorun ederdim. Güveni yoksa çekip gidebilir.

Birden çok hesap açabiliyorsunuz instagramda. Kaç üyeliği var nereden bileceksiniz de hangi birini takip edeceksiniz?
Ama başta seve seve verdi

4 ay için bu kadar fazla takılma bence fotoğraf şifre olayına sen paylaşıyorsan o paylaşmıyorsa sıkıntı vardır belki gizlemek istiyodud ama şifresini vermek zorunda değil 4 ay için guvenin oturması da erken bir zaman biraz daha zaman geçirp önce güvenip güvenmediğinin kararını ver ama bu sosyal medya saçmalığı olmasın
Ben paylaşıyorum ama onda yok 😔

Ben sosyal medya olarak yalnızca instagram kullanırım. Hesaplarımızı verdik. Ama güvensizlikten değil. Mesela attığımız gönderiler gizli oluyo. Takip isteği atmaktansa birbirimizin hesabına girip bakıyoruz. Ben birisini merak edip sorarsam söylüyor. Sizde birşeyler açık konuşulmuyor mu? Neden siz şüphe halindesiniz?
Bende öyle dedim mesajlarına girmem dedim bildirm gelir görürsün dedi

Hmm, şimdi şöyle.
Ben bu sosyal medyada sevgilisi yokmuş gibi davrananlara pek güvenmiyorum.
Hele o "yok seni kıskınıyırım" tarzı saçma bir bahane sunanlara hiç inanmıyorum.
Zaten başka erkeklerin görmesinden çekinse sokağa da çıkarmaz, senin hesabının olmasına da okay demez.
O bahanenin arkasındaki tek sebep etrafa bekarmış imajı yaratmak, sevgilisi yokmuş imajı yaratmak.
4 ay az bir zaman.
Ama birkaç ay içinde hala aynı kafada devam ederse bana kalırsa bir işler karıştırıyordur.
Benim bir arkadaşım vardı 1.5 yıl oldu hala sevgilisi ne hikayesinde, ne instagramında, facebookunda hiçbir şekilde paylaşmıyor
Öyle de saçma bir bahanesi vardı ki unuttum bile
.çımla gülmüştüm yani
Kız da hala beraber
Boynuzlar nereye çıkmıştır bilmiyorum

Hayran kaldım keşke bende böyle olsam keşke ilişkilerim hep bu yüzden bitti
Neden olamayasınız. Bir önceki yorumumdaki gibi düşünün. Bir iz bulana kadar sürekli ensesinde mi olacaksınız, böyle hayat mı geçer.
Kendinize güvenin. Aldatan bir yolunu buluyor illa merak etmeyin ama karşınıza da geliyor er geç.

25 yaşındayım ama insan sakladığı bişey olmasa severek verir yada ne bilim sevgilisi olduğunu bilsinler diye tarih falan koyar
Bir arkadaşım var 3 ayda 4 farklı kızla fotoğraf paylaşıp, hayatının aşkı ilan edip, biosuna baş harfleri falan koydular. Bu mu sevgi kıstasınız?

Kaç aydır berabersiniz? Sana ilgisini gösterebiliyor mu? Arkadaşlarıyla tanıştırdı mı? Hep kuytu köşelerde mi buluşuyorsunuz? Bu gibi şeyleri kıstas alın.

Kesin çıkar mı ortaya ya bilmiyorum çok kararsızım fotoğraf paylaşmıyor tarih atmıyor milletin sevglisi neler yapıyor
Bunlar tam sevgi göstergesi değil aslında. Şöyle ki zaten sevgisini tam olarak hissettirse siz bunları sorun etmezdiniz gibi geliyor bana. Bi yerlerde bir eksiklik hissediyor musunuz da acaba bunları sorun ediyorsunuz ? Tarih olayı çok saçma geliyor bana da. Fotoğraf da arada bir atılır, hiç mi atmadı? Fotoğraf çekildiniz de mi paylaşmadı yoksa çekiliyor musunuz ? Çekilmediyseniz hiç deneyin bakalım hadi fotoğraf çekilelim diye. Çekildiğinizde de siz paylaşın o zaman ne yapacak bakalım

Neden olamayasınız. Bir önceki yorumumdaki gibi düşünün. Bir iz bulana kadar sürekli ensesinde mi olacaksınız, böyle hayat mı geçer.
Kendinize güvenin. Aldatan bir yolunu buluyor illa merak etmeyin ama karşınıza da geliyor er geç.

Bir arkadaşım var 3 ayda 4 farklı kızla fotoğraf paylaşıp, hayatının aşkı ilan edip, biosuna baş harfleri falan koydular. Bu mu sevgi kıstasınız?

Kaç aydır berabersiniz? Sana ilgisini gösterebiliyor mu? Arkadaşlarıyla tanıştırdı mı? Hep kuytu köşelerde mi buluşuyorsunuz? Bu gibi şeyleri kıstas alın.
4 ay ama şimdi insanlar çok fena kızlar yazar istek atar en azından bize ait bişey olsa 😔😔

Bunlar tam sevgi göstergesi değil aslında. Şöyle ki zaten sevgisini tam olarak hissettirse siz bunları sorun etmezdiniz gibi geliyor bana. Bi yerlerde bir eksiklik hissediyor musunuz da acaba bunları sorun ediyorsunuz ? Tarih olayı çok saçma geliyor bana da. Fotoğraf da arada bir atılır, hiç mi atmadı? Fotoğraf çekildiniz de mi paylaşmadı yoksa çekiliyor musunuz ? Çekilmediyseniz hiç deneyin bakalım hadi fotoğraf çekilelim diye. Çekildiğinizde de siz paylaşın o zaman ne yapacak bakalım
Çekildik bi sürü hemde atayım dedim yok dedi sen at dedim çekiniyorum böyle şeylerden dedi anlamıyorum insan neden çekinir

Back
X