Ama başta seve seve verdiSevgilim instagram şifremi istese sorun ederdim. Güveni yoksa çekip gidebilir.
Birden çok hesap açabiliyorsunuz instagramda. Kaç üyeliği var nereden bileceksiniz de hangi birini takip edeceksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama başta seve seve verdiSevgilim instagram şifremi istese sorun ederdim. Güveni yoksa çekip gidebilir.
Birden çok hesap açabiliyorsunuz instagramda. Kaç üyeliği var nereden bileceksiniz de hangi birini takip edeceksiniz?
Milletin sevgilisini bul o zaman bacımKesin çıkar mı ortaya ya bilmiyorum çok kararsızım fotoğraf paylaşmıyor tarih atmıyor milletin sevglisi neler yapıyor
Ben paylaşıyorum ama onda yok4 ay için bu kadar fazla takılma bence fotoğraf şifre olayına sen paylaşıyorsan o paylaşmıyorsa sıkıntı vardır belki gizlemek istiyodud ama şifresini vermek zorunda değil 4 ay için guvenin oturması da erken bir zaman biraz daha zaman geçirp önce güvenip güvenmediğinin kararını ver ama bu sosyal medya saçmalığı olmasın
Ben paylaşıyorum ama onda yok![]()
Bende öyle dedim mesajlarına girmem dedim bildirm gelir görürsün dediBen sosyal medya olarak yalnızca instagram kullanırım. Hesaplarımızı verdik. Ama güvensizlikten değil. Mesela attığımız gönderiler gizli oluyo. Takip isteği atmaktansa birbirimizin hesabına girip bakıyoruz. Ben birisini merak edip sorarsam söylüyor. Sizde birşeyler açık konuşulmuyor mu? Neden siz şüphe halindesiniz?
Neden olamayasınız. Bir önceki yorumumdaki gibi düşünün. Bir iz bulana kadar sürekli ensesinde mi olacaksınız, böyle hayat mı geçer.Hayran kaldım keşke bende böyle olsam keşke ilişkilerim hep bu yüzden bitti
Bir arkadaşım var 3 ayda 4 farklı kızla fotoğraf paylaşıp, hayatının aşkı ilan edip, biosuna baş harfleri falan koydular. Bu mu sevgi kıstasınız?25 yaşındayım ama insan sakladığı bişey olmasa severek verir yada ne bilim sevgilisi olduğunu bilsinler diye tarih falan koyar
Yani abartan ben miyim o zaman
Ama tarih yok fotoğraf yok insan sevgilisine ait bişey koymaz mıBelki de baskı kuruyorsun diye ters tepiyodur
E ne var ki bunda? Görsen ne olurmuş?Bende öyle dedim mesajlarına girmem dedim bildirm gelir görürsün dedi
Bunlar tam sevgi göstergesi değil aslında. Şöyle ki zaten sevgisini tam olarak hissettirse siz bunları sorun etmezdiniz gibi geliyor bana. Bi yerlerde bir eksiklik hissediyor musunuz da acaba bunları sorun ediyorsunuz ? Tarih olayı çok saçma geliyor bana da. Fotoğraf da arada bir atılır, hiç mi atmadı? Fotoğraf çekildiniz de mi paylaşmadı yoksa çekiliyor musunuz ? Çekilmediyseniz hiç deneyin bakalım hadi fotoğraf çekilelim diye. Çekildiğinizde de siz paylaşın o zaman ne yapacak bakalımKesin çıkar mı ortaya ya bilmiyorum çok kararsızım fotoğraf paylaşmıyor tarih atmıyor milletin sevglisi neler yapıyor
4 ay ama şimdi insanlar çok fena kızlar yazar istek atar en azından bize ait bişey olsaNeden olamayasınız. Bir önceki yorumumdaki gibi düşünün. Bir iz bulana kadar sürekli ensesinde mi olacaksınız, böyle hayat mı geçer.
Kendinize güvenin. Aldatan bir yolunu buluyor illa merak etmeyin ama karşınıza da geliyor er geç.
Bir arkadaşım var 3 ayda 4 farklı kızla fotoğraf paylaşıp, hayatının aşkı ilan edip, biosuna baş harfleri falan koydular. Bu mu sevgi kıstasınız?
Kaç aydır berabersiniz? Sana ilgisini gösterebiliyor mu? Arkadaşlarıyla tanıştırdı mı? Hep kuytu köşelerde mi buluşuyorsunuz? Bu gibi şeyleri kıstas alın.
4 ay olmuş bacım bir sakin ol ne tarihi ne ismi :)Ama tarih yok fotoğraf yok insan sevgilisine ait bişey koymaz mı
Nasıl davranayım peki çok mu rahat olayımEvet, bu güvensizlik ve özel alana fazla burnunu sokma halinden başka bir şey değil.
Ama başta seve seve verdi
Çekildik bi sürü hemde atayım dedim yok dedi sen at dedim çekiniyorum böyle şeylerden dedi anlamıyorum insan neden çekinirBunlar tam sevgi göstergesi değil aslında. Şöyle ki zaten sevgisini tam olarak hissettirse siz bunları sorun etmezdiniz gibi geliyor bana. Bi yerlerde bir eksiklik hissediyor musunuz da acaba bunları sorun ediyorsunuz ? Tarih olayı çok saçma geliyor bana da. Fotoğraf da arada bir atılır, hiç mi atmadı? Fotoğraf çekildiniz de mi paylaşmadı yoksa çekiliyor musunuz ? Çekilmediyseniz hiç deneyin bakalım hadi fotoğraf çekilelim diye. Çekildiğinizde de siz paylaşın o zaman ne yapacak bakalım
Benim için fedakarlık yapan insan birden değişti beni sıkma yeter dedi ayrılma noktasına geldikSonra vazgeçmiş demek ki. Başta vermesi de saçmaymış zaten.