Yaaa inşallah çok istiyorum tarih at bari dedim bakalım ne dicek boşver derse hadiDaha fazla da sever yeteerki saygı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallah çok istiyorum tarih at bari dedim bakalım ne dicek boşver derse hadiDaha fazla da sever yeteerki saygı olsun
Klasik baskı altında erkek çok tanıdıkSıktın dedi soğudum dedi sürekli aramıyorsun yazmıyorsun kendimi mesaj yazma zorunda hissettim dedi ilk başta o kadar farklıydı ki şimdi tanıyamıyorum ne desem yapan kişiyi instagram senin olsun istediğini yap derdi
Başta seve seve verdi amaSifre neden istenir? Guven yoksa neden devam edilir?
Sevgili de olunsa kisiye ozel alan kalmali....
Olursunuz. Bunun benzeri bir konuda eski ilişkimi örnek vermiştim.Helal olsun asla böyle olamam
Hala tarih mi diyorsun sen ya yuhYaaa inşallah çok istiyorum tarih at bari dedim bakalım ne dicek boşver derse hadi
Sıkıya gelemiyorlar biz kolay vazgeçemezken onlar silip atıyorKlasik baskı altında erkek çok tanıdık
Ama başta al senin olsun ne istiyorsan yap dedi ben vermiyim dediğimde asla olmaz ver bende olsun derdi şimdi ise sende verme o zaman diypr şaka gibi insanın canı yanıyorOlursunuz. Bunun benzeri bir konuda eski ilişkimi örnek vermiştim.
O kişiyi sevmesem dahi sürekli ne yaptığını takip etme, kimleri takip ediyor beğeniyor diye bakma durumundaydım. Ama sorun bende değil ondaymışYıllar içinde özgüvenimi manipüle ettiğinden paranoyak güvensiz bir hale sokmuştu beni. Ama istersen, denersen aşabilirsiniz bu durumu.
Sevgilimin instagram şifresi yok her istediğini yapsın ohh nasıl rahat olabilirimBence çözümü yanlış yerde arıyorsun
Tarih atılsa, şifre verilse rahatlamayacaksın
Ya sevgilin masum değil sen de içten içe biliyorsun bunu, huzursuzsun
Ya da cidden kendine güven problemin var, 25 gibi konuşmuyorsun
Aklı başına gelmiştir. Başta kendince bir güven oyunu oynamıştır.Ama başta al senin olsun ne istiyorsan yap dedi ben vermiyim dediğimde asla olmaz ver bende olsun derdi şimdi ise sende verme o zaman diypr şaka gibi insanın canı yanıyor
Hala tarih mi diyorsun sen ya yuh![]()
ne yapayım çok mutsuzum belkide ondan böyle aynı şeyleri söylüyorum çünkü şoktayım beni çok seven insan bi anda değişti canım yanıyorAklı başına gelmiştir. Başta kendince bir güven oyunu oynamıştır.
Burada kaç tane cevap yazıldı hala aynı yerde takılmış gibi aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Yazdığım örnekten bunu mu çıkarttınız?
Sıktın dedi soğudum dedi sürekli aramıyorsun yazmıyorsun kendimi mesaj yazma zorunda hissettim dedi ilk başta o kadar farklıydı ki şimdi tanıyamıyorum ne desem yapan kişiyi instagram senin olsun istediğini yap derdi
Millet çok şAklı başına gelmiştir. Başta kendince bir güven oyunu oynamıştır.
Burada kaç tane cevap yazıldı hala aynı yerde takılmış gibi aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Yazdığım örnekten bunu mu çıkarttınız?
olur mu gerçekten eskis gibi sever mi beni çok üzgünüm sürekli aynı şeyleri yazdım özür dilerim ama inanın ki şoklardayım sevdiğim adam nasıl değişti diye onu eski haliyle istiyorumCnm rahat bırak adamı her şey daha iyi olur
Ama erkek milleti değil mi yazan herkese cevap verirlerSürekli "aramıyorsun, yazmıyorsun" dediyseniz, şifre elinizde diye instagramından çıkmayıp "bu kim, şu ne" diye hesap sorduysanız sıkılması çok normal.
Bu dediğimi yanlış anlamayın ama yaşınıza göre davranmıyorsunuz.
İlişki az biraz güven duygusuyla başlar, tanıdıkça o güven artar. Güven sarsıcı bir durum yaşanmadığı sürece bu şekilde devam eder.
Ama siz kontrol ederek güveninizi sürdürmeye çalışıyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız böyle.
Sizinle fotoğrafı yok diye kızlar mı yürüyecek? Yürüsün.
Önemli olan sevgilinizin tavrı. O tavır konusunda şüpheniz varsa ayrılın. Şüpheniz yoksa rahat bırakın adamı.
Ama erkek milleti değil mi yazan herkese cevap verirler
Millet çok ş
olur mu gerçekten eskis gibi sever mi beni çok üzgünüm sürekli aynı şeyleri yazdım özür dilerim ama inanın ki şoklardayım sevdiğim adam nasıl değişti diye onu eski haliyle istiyorum
O zaman o aramadan yazmayayım mesaj atmayayım o yazarsa kısa cevaplarla geçiştiriyim instagramına hayatına karışmayım bunları mı yapayım tekrardan kazanmak içinAyrıca seninle fotoğraflar koysa da aldatmak istese aldatır takılma bunlara