• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

Ama erkek milleti değil mi yazan herkese cevap verirler
Ee o zaman ne bekliyorsun? Dünyadan bütün kadınlar silinsin yeterki erkek arkadaşınız cevap vermesin başkasına çünkü haşa o erkek gözü kayabilir.

Birazcık özgüven ya tek ihtiyacınız olan bu. Bu kadar takıntılı olmanız 10dk da bizi bunalttı adam ne haldedir. Biraz serinkanlı olun.

Sen onu avucunda sıkmışsın kaçmasına fırsat vermemişsin de yanında olmuş bir kıymeti var mı?

Ee o zaman ne bekliyorsun? Dünyadan bütün kadınlar silinsin yeterki erkek arkadaşınız cevap vermesin başkasına çünkü haşa o erkek gözü kayabilir.

Birazcık özgüven ya tek ihtiyacınız olan bu. Bu kadar takıntılı olmanız 10dk da bizi bunalttı adam ne haldedir. Biraz serinkanlı olun.

Sen onu avucunda sıkmışsın kaçmasına fırsat vermemişsin de yanında olmuş bir kıymeti var mı?
Çok haklısınız özür dilerim 😔

Böyle bir şey yok.

Ama diyelim ki doğru, ne yapacağız o zaman?
Bütün hesaplarını kapatsınlar, telefon kullanmasınlar, hatta sokağa çıkmasınlar... Böyle mi rahat edecek içiniz?
Haklısınız sanırım. Belki de bütün ilişkilerm bu yüzden bitti peki şimdi ne yapmam gerekir mesaj atmıyım aramıyım o yazmadan aramadan hiç bişeyine karışmıyım mı

Böyle bir şey yok.

Ama diyelim ki doğru, ne yapacağız o zaman?
Bütün hesaplarını kapatsınlar, telefon kullanmasınlar, hatta sokağa çıkmasınlar... Böyle mi rahat edecek içiniz?
Hem aldatsa hareketinden sevgisinden anlarım sanırım

Şifre vermem şifre de istemem. Bir kere şaka yollu şifre istemeye kalkmıştı tersledim.

Hatta sırf telefonumu eline alıp kurcalamaya çalışmasına sinir olduğum için normalde şifresiz olan telefonuma biz buluşurken şifre koyuyordum.

Bu arada birkaç arkadaşım profillerinde sevgilileri veya karıları hatta çocuklarıyla fotoğrafları varken aldattılar.

Yani öyle fotoğraf koymak, tarih yazmak falan hikaye. Yapacak adam yapar.

Haklısınız sanırım. Belki de bütün ilişkilerm bu yüzden bitti peki şimdi ne yapmam gerekir mesaj atmıyım aramıyım o yazmadan aramadan hiç bişeyine karışmıyım mı

Arayın, yazın tabii ama sıkboğaz etmeyin.
"Niye yazmıyorsun" diye darlamayın, olur olmadık hesap sormayın.
Karşıdaki güven sarsıcı şeyler yaparsa da affetmeyin.

Ben çiftler arasında ‘benimde bir özelim var, lafını hiiiç anlamam.
Özellikle evlilik uzun bir süreç oldugu için , akıl kaymalarına çok müsaittir.
Buyüzden herşey açık seçil olmalıdırki insanlar kendilerini azcık dizginleyebilsin.
Eşimin bütün şifrelerini bilirim oda benimkileri bilir.gerçi hepsi aynı.

Sevgiliniz size instagram şifresini vermese sorun eder misiniz. Arkadaşlarımla rahat konuşamıyoruz onlar küfür falan ediyor görmeni istemiyorum diyor ayrılmalı mıyım hadi biriyle konuşursa ben direk veriyorum o vermiyor 😔😔
Ben özelim konusunda hassasım. Bence sevgililer, eşler arasında da özel bir çizgi olmalı. Şahsen sevgilime şifremi vermek istemem. Çok saçma yani. Aynı şekilde onun hesaplarının şifresini de istemem.
Eğer sevgilin güvenini zedeleyecek bir şey yaptıysa ya da içinde bir şüphe varsa iyice gözlem yap. Adam salak değilse şifresini verdiği hesaptan aldatmaz zaten seni. Yani adamın içinde varsa her türlü yapar. Sen engel olamazsın.
Ona güvenmediğini hissettirip, bir de hayatında tutmaya devam edersen, bu her halukarda benimle oluyor diye düşünür. Zamanla sana karşı saygısını yitirir. Seni garantide görür. Senden uzaklaşır. Asıl o zaman yeni arayışlara girer.
Merak eden değil, edilen taraf ol. 😉

Genele aykırı bir düşünce sunacağım belki ama evet ben ayrılırdım. Eşlerin arasında özel diye bir kelimenin olması bana ters geliyor. Eşlerin özeli zaten birbiridir benim görüşüme göre. Bu nedenle sevgililik döneminde de bu kafa yapısına uygun olup olmamasına dikkat ettim. 3 yıllık flört 4 yıllık evliliğimizde telefonlarımız, şifrelerimiz hep ortadaydı hala öyledir. Kaldı ki arkadaşlarıyla küfürlü konuşup duran bir ilkelle evlenmek de istemezdim zaten. Arkadaş çevresinin ve arkadaşlarıyla konuşma şeklinin karakteri yansıttığını düşünüyorum. Erkektir küfür eder tezine kesinlikle katılmıyorum, normal değil normalleştirilmemeli.

Eee görüyoruz burada konularda, okuyorlar erkeğin erkek arkadaşları ile mesajlasmalarini bile. Sonra aaa ben hiç böyle bilmezdim erkek muhabbeti böyle mi söyle mi yazıyorlar. Erkek arkadaşınız haklı mı bilemem belki de sizi tanıdığı için böyle yapıyordur.

Şifre vermem şifre de istemem. Bir kere şaka yollu şifre istemeye kalkmıştı tersledim.

Hatta sırf telefonumu eline alıp kurcalamaya çalışmasına sinir olduğum için normalde şifresiz olan telefonuma biz buluşurken şifre koyuyordum.
Bir kız eklemiş sebebine bakar mısın arkadaşım ekledi kızı merak ediyormuş dedi arkadaşında bile şifresi var böyle saçma sebep görmedim

Ben çiftler arasında ‘benimde bir özelim var, lafını hiiiç anlamam.
Özellikle evlilik uzun bir süreç oldugu için , akıl kaymalarına çok müsaittir.
Buyüzden herşey açık seçil olmalıdırki insanlar kendilerini azcık dizginleyebilsin.
Eşimin bütün şifrelerini bilirim oda benimkileri bilir.gerçi hepsi aynı.
Olması gereken zaten bu bence

Genele aykırı bir düşünce sunacağım belki ama evet ben ayrılırdım. Eşlerin arasında özel diye bir kelimenin olması bana ters geliyor. Eşlerin özeli zaten birbiridir benim görüşüme göre. Bu nedenle sevgililik döneminde de bu kafa yapısına uygun olup olmamasına dikkat ettim. 3 yıllık flört 4 yıllık evliliğimizde telefonlarımız, şifrelerimiz hep ortadaydı hala öyledir. Kaldı ki arkadaşlarıyla küfürlü konuşup duran bir ilkelle evlenmek de istemezdim zaten. Arkadaş çevresinin ve arkadaşlarıyla konuşma şeklinin karakteri yansıttığını düşünüyorum. Erkektir küfür eder tezine kesinlikle katılmıyorum, normal değil normalleştirilmemeli.
Çok haklısınız bide kız eklemiş açıklamasıda arkadaşım ekledi kızı merak ediyormuş böyle saçma bişey görmedim

Arayın, yazın tabii ama sıkboğaz etmeyin.
"Niye yazmıyorsun" diye darlamayın, olur olmadık hesap sormayın.
Karşıdaki güven sarsıcı şeyler yaparsa da affetmeyin.
Kız eklemiş sebebi ne biliyor musun arkadaşım ekledi kızı merak etmiş böyle saçma bişey olur mu

Ben özelim konusunda hassasım. Bence sevgililer, eşler arasında da özel bir çizgi olmalı. Şahsen sevgilime şifremi vermek istemem. Çok saçma yani. Aynı şekilde onun hesaplarının şifresini de istemem.
Eğer sevgilin güvenini zedeleyecek bir şey yaptıysa ya da içinde bir şüphe varsa iyice gözlem yap. Adam salak değilse şifresini verdiği hesaptan aldatmaz zaten seni. Yani adamın içinde varsa her türlü yapar. Sen engel olamazsın.
Ona güvenmediğini hissettirip, bir de hayatında tutmaya devam edersen, bu her halukarda benimle oluyor diye düşünür. Zamanla sana karşı saygısını yitirir. Seni garantide görür. Senden uzaklaşır. Asıl o zaman yeni arayışlara girer.
Merak eden değil, edilen taraf ol. 😉
Bir kızı eklemiş sebebine de arkadaşım eklemiş kızı merak etmiş diyor nasıl bişey bu

Yaşınız 13 falan sanırım. Şifresini niye istiyorsunuz? Gevinmiyorsanız niye birliktesiniz?

Ben sorun ederdim.Kimbilir o konuşmalarda ne muhabbetler dönüyor da ondan vermiyor.Saf olmayın.

Back
X