• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

Eğer sürekli biseylerin kurcalarsaniz hiç bişey olamasa bile sürekli aklınızda şüpheyle yaşarsınız . Aldatma olduğunda ben kadınların her zaman hissedeceğini düşünürüm. Ayrıca şuan şifrelerini bilmeme rağmen bi kere açıp da bakmadım .suphelenmemisim niye durduk yere kurcaliyim bu adam arkadaşlarıyla ne konusuyo kimle konuşuyo diye. Eğer bi gün merak edersem Allah o noktaya getirmesin ama bakarım yoksa kontrol etmek vs hiç bana göre şeyler değil ve mantıklı gelmiyor.
Belli ki yaşınız çok küçük zamanla ne demek istediğimi anlarsınız
Sizin gibi olmayı o kadar çok isterdim ki 25 yaşındayım ilişkilerim hep bitiyor çok takıyorum şifre vermemesi o kadar kızları eklemesi canımı o kadar acıtıyor ki başta böyle değildi neden böyle oldu diyorum 😔😔😔

Sizin gibi olmayı o kadar çok isterdim ki 25 yaşındayım ilişkilerim hep bitiyor çok takıyorum şifre vermemesi o kadar kızları eklemesi canımı o kadar acıtıyor ki başta böyle değildi neden böyle oldu diyorum 😔😔😔
Ben eşim erkek arkadasimken ne o ne ben birbirimize hiç sormadık bile şifreleri.

Peki kız eklemesi sürekli buna ne diyorsunuz
Eklesin yani bişey olmaz öyle mi

Ben bugüne kadar kimsenin instagramını açıp kimi takip ediyor, kimi yeni eklemiş kimi silmiş kontrol etmedim. Kimsenin başında nöbet tutamam.

Sevgiliniz aldatacak tıynette bir adamsa kimseyi eklemeden de işini görür, aldatmayacak bir adamsa elli kişiyi de eklese aldatmaz.

Devamlı bir şekilde tanımadığı kadınları eklemesi, fark edersem hoşuma gitmez. Eğer bu bana güvensizlik veriyorsa ayrılırım. Her an arkamdan iş çevirebileceğini düşündüğüm bir adamla niye birlikte olayım? Başını mı bekleyeceğim her dakika?

Ben eşim erkek arkadasimken ne o ne ben birbirimize hiç sormadık bile şifreleri.
Şimdi telefonda konuştuk diyorki arkadaşlarımında sevgilisi var ne şifrelerini biliyor ne bişey tarihte yazmıyorlar liseden beri çıkıyorlar dedi mesajlaşmıyorlarda onlara şaşıyorum diyor böyle şeyler beni çok sıkıyor diyor

Ben bugüne kadar kimsenin instagramını açıp kimi takip ediyor, kimi yeni eklemiş kimi silmiş kontrol etmedim. Kimsenin başında nöbet tutamam.

Sevgiliniz aldatacak tıynette bir adamsa kimseyi eklemeden de işini görür, aldatmayacak bir adamsa elli kişiyi de eklese aldatmaz.

Devamlı bir şekilde tanımadığı kadınları eklemesi, fark edersem hoşuma gitmez. Eğer bu bana güvensizlik veriyorsa ayrılırım. Her an arkamdan iş çevirebileceğini düşündüğüm bir adamla niye birlikte olayım? Başını mı bekleyeceğim her dakika?
Bana da dedi liseden beri çıkar arkadaşım var ama ne tarih yazıyor nede şifre biliyorlar biz üç dört saat mesajlaşmasak bile sorun çıkıyor dayanamıyorum ben sıkılıyorum zaten dedi

Şimdi telefonda konuştuk diyorki arkadaşlarımında sevgilisi var ne şifrelerini biliyor ne bişey tarihte yazmıyorlar liseden beri çıkıyorlar dedi mesajlaşmıyorlarda onlara şaşıyorum diyor böyle şeyler beni çok sıkıyor diyor
Ben de sürekli kontrol altında tutulmaktan hoşlanmam bence tutumunuzu torpuleyin ya da sizinki gibi sevilmekten hoşlanan birini bulun

Ben de sürekli kontrol altında tutulmaktan hoşlanmam bence tutumunuzu torpuleyin ya da sizinki gibi sevilmekten hoşlanan birini bulun
Böyle ilişki istiyorum dedi birbirimize karışmayalım hiç dedi o zaman ne anladım sevgililikten istediğini yapacak

Birbirimize karışmayacaksak devam edelim dedi 😔 o zaman sevgili olmanın anlmo ne
Sevgililik birbirinin üstünde tahakküm kurma, her şeyine müdahale etme değil ki. Birbirimize karışmamaktan kastı ne mesela?

Ben sevgilinize hak veriyorum, sizin gibi bir sevgili beni de çok yorar ve sıkardı.

Herkesin bir ilişkiden beklentisi, ilişkiyi yaşama tarzı farklı. Birbirinize uymuyor olabilirsiniz, o zaman çok zorlamadan bitirmek lazım. Mesela ben sizin gibi biriyle yapamazdım, yapamadım da zaten.

Böyle ilişki istiyorum dedi birbirimize karışmayalım hiç dedi o zaman ne anladım sevgililikten istediğini yapacak
Ama sizin her istediğinizi yapması da sevgililik olmaz . sizin deyiminizle sevgililik adına paylasimlariniz somut olmayan unsurlarda olsun o zaman daha mutlu olursunuz ama guvenmiyorsaniz ve size güven vermiyorsa kontrol etmediğiniz anlarda sürekli hata yapıyorsa o Zaman yol verin

Ama sizin her istediğinizi yapması da sevgililik olmaz . sizin deyiminizle sevgililik adına paylasimlariniz somut olmayan unsurlarda olsun o zaman daha mutlu olursunuz ama guvenmiyorsaniz ve size güven vermiyorsa kontrol etmediğiniz anlarda sürekli hata yapıyorsa o Zaman yol verin
Karışmamaya çalışacağım bakalım sevgilim değilmiş gibi davranacağım cevap verirse ışımlı olacağım ne olacak

sizde değiştirin vermeyin

Sürekli kızları eklemesi hiç normal değil bence arayışta gibi
Arkadaşlar ekliyor diyor kendilerinden eklesinler diyorum hoşlandığı kızlarmış onları kabul etmeyince gönderdiler ne var bunda diyor bide

Başta acaba utangaç biri mi dedim ama foto atmak konusunda çekinip arkadaşlrı için sürekli kız ekleyem bir tip şu an oturdu kafamda uzak dur bacım

Back
X