Sizde ben mi haksızım?

Adam çok sinir bozucu bence.

Flört döneminde nasıl fark etmediniz?
Vicdanı rahaymış fark ettim dedim evliliğe hazır değilsen ailene söyle bitirelim çok dedim seni sevmesem evlenmezdim boşanmanın üzerine ikinci kez dedi yoksa çok düşündüm ayrılmayı

En korktuğm şeydi başıma geldi

Kimi erkekler öyle, dokunarak iletişim kuruyorlar, kimisi mesela konuşurken sarılır elini omzuna atar. Kötü niyetten değil alışkanlık, iletişim kurma yöntemi. Tabi benim eşim öyle olsun istemezdim. Onun davranışlarından anlaşılır. Evlenmeden önce farketmediniz mi?

Tabiki canım normal konuşma var bide öyle konuşma var ayırt edilebilir

Ya bu konuların geçmişini nasıl hatırlıyorsunuz ya ? Vallahi en özendiğim şey hafızamın böyle kuvvetli olması

Fark ettim yakıltıramadım kötü düşünme dedim kendime ama devam ediyo

Misafirler ile yakın temas kurmandan hoşlanmıyorum diyeceksiniz. Aynı şekilde devam ederse bu insanları bir müddet evinizde ağırlamazsınız. Buluşma taleplerini kadın kadına dışarıda veya eşiniz evde yokken gündüz yaparsınız.

Burada kimse istemez eşi,sevgilisi temaslı iletişim kursun.

Fark ettim yakıltıramadım kötü düşünme dedim kendime ama devam ediyo
Daha ince eleyip sık dokumanız lazımdı. Komşuyla olan muhabbet hiç hoş değil, bira açıp birlikte içmek falan. Neden eve alıyorsunuz kadını? Rahatsız oluyorsanız muhabbeti kesin.

Ya bi kadının düşmanı yine bi kadın uzak tutsanda iş yeri dolu kadın yapan yapar ama böyle eş dost akraba olunca soğumaya başladım inanki

Kocanız evdeyken komşuyu kim çağırıyor? Komşular çekinir normalde eş evdeyken girmezler

Daha ince eleyip sık dokumanız lazımdı. Komşuyla olan muhabbet hiç hoş değil, bira açıp birlikte içmek falan. Neden eve alıyorsunuz kadını? Rahatsız oluyorsanız muhabbeti kesin.
Dışardan duydum geçmişni.arkadaş olarak gördüm kötü niyetle bakmak istemedim ama kadının geçmiş dosyası baya kabarıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…