Sizde ben mi haksızım?

Adam çok sinir bozucu bence.

Flört döneminde nasıl fark etmediniz?
Vicdanı rahaymış fark ettim dedim evliliğe hazır değilsen ailene söyle bitirelim çok dedim seni sevmesem evlenmezdim boşanmanın üzerine ikinci kez dedi yoksa çok düşündüm ayrılmayı

Yani dediğinize göre bir kişi üzerine de yoğunlaşmıyorsunuz ki. Ayyy eşiniz hiç sevmediğim erkek modeli kusuruma bakmayın ama erkek ağır olur ya tabii ki sohbet edicek yeri geldiğinde gülücek ama el kol hareketi ne bee? Müsade etmeyin ama huy edindiyse de en fazla sizden gizli yapar ☹️
En korktuğm şeydi başıma geldi

Kimi erkekler öyle, dokunarak iletişim kuruyorlar, kimisi mesela konuşurken sarılır elini omzuna atar. Kötü niyetten değil alışkanlık, iletişim kurma yöntemi. Tabi benim eşim öyle olsun istemezdim. Onun davranışlarından anlaşılır. Evlenmeden önce farketmediniz mi?

Valla benim amcam,dayım bile benimle konusurken koluma flaan dokunmaz. Herkesin kendi alanı var. Herkesin yetiştrilme tarzı farklı ama özellikle evli erkekler yanlıs anlar diye karsı cinse temastan kacınırlar anlam veremedim🙄
Tabiki canım normal konuşma var bide öyle konuşma var ayırt edilebilir

Kimi erkekler öyle, dokunarak iletişim kuruyorlar, kimisi mesela konuşurken sarılır elini omzuna atar. Kötü niyetten değil alışkanlık, iletişim kurma yöntemi. Tabi benim eşim öyle olsun istemezdim. Onun davranışlarından anlaşılır. Evlenmeden önce farketmediniz mi?

Herkes mi böyle yani?
Siz eşinizle sevgiliyken, kendi öz ablaniza karşı bir şeyler hissettiğini de düşünmüşsünüz ciddi ciddi. Sizden önce onunla konuşmuş olabileceğinden şüphe etmişsiniz. Ablanizda evli bu arada.
Eve gelen her kadının da eşinize karşılık verdiğini söylemeniz falan da olacak iş değil. Herkes mi ahlaksız etrafınızda?
Bana normal gelmediniz.
Ya bu konuların geçmişini nasıl hatırlıyorsunuz ya ? Vallahi en özendiğim şey hafızamın böyle kuvvetli olması 👏😂

Fark ettim yakıltıramadım kötü düşünme dedim kendime ama devam ediyo

Misafirler ile yakın temas kurmandan hoşlanmıyorum diyeceksiniz. Aynı şekilde devam ederse bu insanları bir müddet evinizde ağırlamazsınız. Buluşma taleplerini kadın kadına dışarıda veya eşiniz evde yokken gündüz yaparsınız.

Burada kimse istemez eşi,sevgilisi temaslı iletişim kursun.

Misafirler ile yakın temas kurmandan hoşlanmıyorum diyeceksiniz. Aynı şekilde devam ederse bu insanları bir müddet evinizde ağırlamazsınız. Buluşma taleplerini kadın kadına dışarıda veya eşiniz evde yokken gündüz yaparsınız.

Burada kimse istemez eşi,sevgilisi temaslı iletişim kursun.
Ya bi kadının düşmanı yine bi kadın uzak tutsanda iş yeri dolu kadın yapan yapar ama böyle eş dost akraba olunca soğumaya başladım inanki

Şimdi bi komşu var ikinci evliliği şuan evli olduğu kişiyi önceki eşinden ayırmış adamla bir yıl dost hayatı yaşamış.bu kadın evimize geliyo çok yılışık rahat eşiyle hiç mutlu olmadığını anlatıyo bizim yanımızda eşim bira açıyo oda ona eşlik ediyo flan ben uzak durmaya çalışıyorım kadından ne olduğu belli bu flörtleşmeye çalışyo
Kocanız evdeyken komşuyu kim çağırıyor? Komşular çekinir normalde eş evdeyken girmezler

Daha ince eleyip sık dokumanız lazımdı. Komşuyla olan muhabbet hiç hoş değil, bira açıp birlikte içmek falan. Neden eve alıyorsunuz kadını? Rahatsız oluyorsanız muhabbeti kesin.
Dışardan duydum geçmişni.arkadaş olarak gördüm kötü niyetle bakmak istemedim ama kadının geçmiş dosyası baya kabarıkmış

Back
X