Bende senin gibiyim cnm hep fazlasini isterirm ama benimki hep icinden geldigi zmn yapar.aliisiyom yavas yavasSevgilim öküz değildir telefonda mesajda ya da birlikteyken güzel şeyler söyler beni hoş tutar ama bana romantik sürprizler yapmasını istiyorum bunu onada dile getirdiğimde bana elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sen daha fazlasını bekliyorsun dedi.tabi bundan sonra bir iki kez sürpriz yaptı ama bilmiyorum acaba ben mi çok beklentiye giriyorum gerçekten hep fazlasını mı istiyorum ya da sizlerde böylemisiniz merak ettim?
Hayır anlamıyorum illa kafasına kakmak mı gerekiyor benim hep içimden geliyor ona bir şeyler yapmak ama o hiç öyle değilBende senin gibiyim cnm hep fazlasini isterirm ama benimki hep icinden geldigi zmn yapar.aliisiyom yavas yavas
Ne güzel 2haftada bir açıkcası hoşuma giderdi ama şuan öyle bir durum olmadığı için böyle düşünüyorda olabilirim belki öyle olsa sıkılırdımŞahsen süprizlerden haz etmem ve sevgilim de içinden geldikçe yapar gerçi abartarak yapıyordu bi dönem 2 haftada bir
yani içlerinden geldikçe olan bi olay düşünüp takmaya gerek yok.
Kiz erkkler biraz aldirmaz ama bu sevmediklerinden degil.m.etmeHayır anlamıyorum illa kafasına kakmak mı gerekiyor benim hep içimden geliyor ona bir şeyler yapmak ama o hiç öyle değil
Dediğim gibi içlerinden gelmedikçe yapsa bile zorlamış gibi oluyor anlamı kalmıyorNe güzel 2haftada bir açıkcası hoşuma giderdi ama şuan öyle bir durum olmadığı için böyle düşünüyorda olabilirim belki öyle olsa sıkılırdım
Tamam belki bizde çok Abartıyoruz belki ama olsun yapsınlar nolucak yani elinemi yapışacakKiz erkkler biraz aldirmaz ama bu sevmediklerinden degil.m.etme
Valla canım bende bilmiyorum kiNe gibi süprizler bekliyorsunuz , ay ben iyiki erkek degilim .En fazla sinema bileti almak gelirdi aklima.
Maalesef ama içinden gelmemeside üzmüyor değil açıkçasıDediğim gibi içlerinden gelmedikçe yapsa bile zorlamış gibi oluyor anlamı kalmıyor
Aynen canım bizde öyleydik kavga ederiz yine bir şey yapmazdı hatta.en sonunda yaptırdım ama yine tık yok söylesem yetinmeyi bilmiyorsun der allahtan özel günlerde yapıyorda işte bakalım yıldönümümüzde yapıcakmıAyy cnm bende senin gibiyim biz de bu yuzden hep kavga ederiz ben derim sen beni sevmiyon diye sonra barisiriz yine ayni arda bi yapar bisey tamam.nplim
:) Biraz odun oluyor sevdiklerimiz olsun artık böyle sevicezMaalesef ama içinden gelmemeside üzmüyor değil açıkçası
Bende şu odunu yontmayı bir beceremiyorum ya:) Biraz odun oluyor sevdiklerimiz olsun artık böyle sevicez
Bende şu odunu yontmayı bir beceremiyorum ya
Aynen kiz seviyolarda onu yapmaya useniyolar mi diyim erteliyolar mi diyim ama seviyolar kiz.bunu bilip yetiniyorm allh basimdan eksik etmesinAynen canım bizde öyleydik kavga ederiz yine bir şey yapmazdı hatta.en sonunda yaptırdım ama yine tık yok söylesem yetinmeyi bilmiyorsun der allahtan özel günlerde yapıyorda işte bakalım yıldönümümüzde yapıcakmı
Çokta sabırsızımdır vallahi iyi sabrettim bu kadar zamanzaman gerekiyor hahahaha
Amin canım amin benimde valla.odun falan ama işte seviyoz bizde napçan varsın tek kötü yanları odun olmaları olsun :)Aynen kiz seviyolarda onu yapmaya useniyolar mi diyim erteliyolar mi diyim ama seviyolar kiz.bunu bilip yetiniyorm allh basimdan eksik etmesin
Nen sen sevgili misin evli misinAmin canım amin benimde valla.odun falan ama işte seviyoz bizde napçan varsın tek kötü yanları odun olmaları olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?