Sizde benim gibi misiniz

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
Sevgilim öküz değildir telefonda mesajda ya da birlikteyken güzel şeyler söyler beni hoş tutar ama bana romantik sürprizler yapmasını istiyorum bunu onada dile getirdiğimde bana elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sen daha fazlasını bekliyorsun dedi.tabi bundan sonra bir iki kez sürpriz yaptı ama bilmiyorum acaba ben mi çok beklentiye giriyorum gerçekten hep fazlasını mı istiyorum ya da sizlerde böylemisiniz merak ettim?

Bende senin gibiyim cnm hep fazlasini isterirm ama benimki hep icinden geldigi zmn yapar.aliisiyom yavas yavas

Şahsen süprizlerden haz etmem ve sevgilim de içinden geldikçe yapar gerçi abartarak yapıyordu bi dönem 2 haftada bir
yani içlerinden geldikçe olan bi olay düşünüp takmaya gerek yok.

Şahsen süprizlerden haz etmem ve sevgilim de içinden geldikçe yapar gerçi abartarak yapıyordu bi dönem 2 haftada bir
yani içlerinden geldikçe olan bi olay düşünüp takmaya gerek yok.
Ne güzel 2haftada bir açıkcası hoşuma giderdi ama şuan öyle bir durum olmadığı için böyle düşünüyorda olabilirim belki öyle olsa sıkılırdım

Ne güzel 2haftada bir açıkcası hoşuma giderdi ama şuan öyle bir durum olmadığı için böyle düşünüyorda olabilirim belki öyle olsa sıkılırdım
Dediğim gibi içlerinden gelmedikçe yapsa bile zorlamış gibi oluyor anlamı kalmıyor

Ne gibi süprizler bekliyorsunuz , ay ben iyiki erkek degilim .En fazla sinema bileti almak gelirdi aklima.

Ne gibi süprizler bekliyorsunuz , ay ben iyiki erkek degilim .En fazla sinema bileti almak gelirdi aklima.
Valla canım bende bilmiyorum ki ama ufacıkk bir şey bile mutlu eder yeter ki uğraşsın kendi emeğiyle bir şeyler yapsın

Ayy cnm bende senin gibiyim biz de bu yuzden hep kavga ederiz ben derim sen beni sevmiyon diye sonra barisiriz yine ayni arda bi yapar bisey tamam.nplim

Ayy cnm bende senin gibiyim biz de bu yuzden hep kavga ederiz ben derim sen beni sevmiyon diye sonra barisiriz yine ayni arda bi yapar bisey tamam.nplim
Aynen canım bizde öyleydik kavga ederiz yine bir şey yapmazdı hatta.en sonunda yaptırdım ama yine tık yok söylesem yetinmeyi bilmiyorsun der allahtan özel günlerde yapıyorda işte bakalım yıldönümümüzde yapıcakmı

Aynen kiz seviyolarda onu yapmaya useniyolar mi diyim erteliyolar mi diyim ama seviyolar kiz.bunu bilip yetiniyorm allh basimdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…