Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizde BEYAZ tutkunumusunuz! işte benim stilim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben de evim için beyaz pembe ve mavi tonları istiyorum bir de gümüş rengini çok beğeniyorum
kesinlikle kahve ve kırmızı kızıl tonlarını görmek bile istemiyorum

hepsi harika gerçekten.yatak odam nasipse beyaz olacak ve pembe,mürdüm sıkça aksesuarlarda olacak.hatta şimdiden yatak örtülerimi nevresimlerimi bile öyle alıyorum.inşallah hayırlısıyla kullanması nasip olur..:69::16:

ikea dan baska yerde yok
yani var da malesef en uygunu suan icin ikea

normale gore ikea bile daha pahalı kacıyor tabi..

tarzımdan odun vermeyi hiç istemiyorum umarım sartlar uygun olur

ve tabi klasik bir 3+1 site evinede bu tarzı oturtabiliriz bakalım :37::37:

bu tarza bayılıyorum, hem kullanışlı hemde evi oldukça güzel gösteriyor
karar verdim evlendiğimde evimi bu tarz döşeyeceğim.. ((:

Love of cottage adlı sitemde bu tarz ürünleri görmeniz mümkün kızlar. Provencel- ingiliz ve fransız country tarzı benyeni evleniyorum ve evimi bu tarz döşedim:) Kervan mobilya Laura Ashley , Sherwood Furniture( Caddebostan')da bu tarz mobilyalar bulabilir. Orjinal ham hallerini alıp beyaz patineli boyatıp bu etkiyi yaratabilirsiniz. Tekstiller içinse English Home, Madame Coco, Home Sweet Home, Alexander Provence(Kanyon-Harvey Nichols, Bebek, Bursa)'ya uğrayın derim.

Benim de yatak odam beyaz...
Kendi evimize çıktığımız da da (inşaallah..) Diğer mobilyalarımızıda beyaz almak istiyorumm...:40:
Ferahh ferahh oooohhh...:66:
Hardal rengi yada kırmızıyla da rutüşlerim...:34:

mrb bayanlar kendi evim olduğunda alacağım mobilyalarda tercihim beyaz ve pembetonlarından yana olacak..siyah kahve mobilyaların hergün toz alımından içimi karartmasından bıktım sizde benimle aynı görüşteyseniz haydi bana fikir verin ve sizde güzel beyaz mobilya fotoğraflarınızı paylaşın fikir edinelim:39:

bu resimler çok hoş..ende bu tarz döşemek istiyorum evimi :) bi ikeayı gezmek lazım yaa :)

country tarzı.butarzlar türkiyede alışık olduğumuz bi tarz degil.ama gerçekten güzel duruyo.özelikle beyaz la uyumlu mobilyalar aynı zamanda beyazla ahşabın uyumu süper oluyo.

Back
X