Sizde bu belirtileri Yaşadınız mı. ?

Daha çok çok minik ve yeni büyüyecek inşallah annesi Siz bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmıştınız doğru mu hatırlıyorum?
Canim kullanmistim ama soyle. Adetten 14 gun sonra falandi. Karnimda cok agri oldu acaba yumurtluyor muyum diye esime test aldirttim. Besliydi artimedin. O gun iki defa kullandim. 2.sinde siliklesmeye basladi. 3 ve 4’te zaten iyice siliklesmisti. Pik oldugunda ve catlamadan sonra degerlendirdik. Bak 5 agustos adet gordum en son. 19 agustos’ta ovulasyon pikti. Oyle soyleyeyim. İste 12 gun sonraki kan testinde 28 cikti sonuc.

Daha çok çok minik ve yeni büyüyecek inşallah annesi Siz bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmıştınız doğru mu hatırlıyorum?
Aslinda cok stres yapiyorum diye kullanmayacaktim hic. İste karin agrisi olunca merak edip oyle kullandim. Dongumun en basindan sonuna kadar kullanmadim yani

Belirtileriniz nasıl?

Belirtileriniz nasıl?
Canim su anda adetimin 2.gunu olmasi lazimdi bugun bilmiyorum ondan midir acayip bir adet olacakmisim gibi agrilar kasilmalar var. Bir de nedense afedersiniz ama vajinada yanma tahris olma hissi gibi bir sey var. Bu dun yoktu mesela. Bilmiyorum nedendir. Adet olucam diye cok korkuyorum sadece o derece diyeyim. Sag kasiklarimda disariya dogru yayilan bir agri var. Belim yine agrimaya basladi. Oturunca veya sabit ayakta durunca agriyor. İlla uzanmam lazim. Ama bugun bel agrisi daha iyi

O ağrı ben de hâlâ oluyor canım, yerleşmeye çalıştıkça rahim büyüyor hatta bele vuracak sonra o ağrı.
Heyecanla bekliyorum sonucunu

Evet bende araştırdığım kadarıyla kafam karıştı yani adet olup hanile olanlr bile varmıs kesilmesi hamilelik belirtisi olabilir diyorlar kafam karışmıstı sormak istedim çok teşekkür ederim yine de

Evet bende araştırdığım kadarıyla kafam karıştı yani adet olup hanile olanlr bile varmıs kesilmesi hamilelik belirtisi olabilir diyorlar kafam karışmıstı sormak istedim çok teşekkür ederim yine de
3 gün üst üste bende de kahverengi lekelenmeler eşliğinde dediğiniz gibi ped doldurmayacak şekilde olmuştu.

Üstünde durmadım o ara çok spor yapıyordum yine az geldi sandım 3. gün sonu kasik agrisindan şüphelenip test yaptım ve pozitif gördüm.

Durum herkese göre değişebilir ama benim hamileliğim 12 haftaya kadar lekelenme şeklinde devam etti. Şüpheniz varsa test yapın derim.

Ay canım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Amin insallah kuzummm cok tesekkur ediyorum
evet canimm konusmustuk insallah canim benimm. Evet olabilir yumurtlama. Normalde hissediyor muydun yumurtlamani? Olmadi besli satilan artimed ovulasyon testi al. Takip et. Ben de agrim basladigi gibi kullanmistim ve o gun pikti
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu arada kaç gün gecikmenizde beta 231 oldu .inşallah birkaç güne kese de görünür 1000 lerde görünüyor diye okumuştum
amin canim insallah sag olasin bugun adetin 2.gunu olmaliydi oyle 232,3 cikti tam. Yanlis yazmisim 231’i adetten iki gun once de 28’di. Uc gunde bu kadar artmis cok sukurr ki evet kuzum insallahh oyle diyorlar kese icin. Benim dr 1500de gorunur dedi. İnsallah saglikli bir gebelikse eger persemde den once falan heralde yukselir 1500 e. o gune kadar yine bugun gibi olup olup dirilmeme gerek kalmaz insallah

Elimde var şuan canım bilseydim sıvıya dikkat eder yapardım testi. Neyse her ihtimale karşı değerlendireyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…