- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi Kedi_sever00
-
Canim kullanmistim ama soyle. Adetten 14 gun sonra falandi. Karnimda cok agri oldu acaba yumurtluyor muyum diye esime test aldirttim. Besliydi artimedin. O gun iki defa kullandim. 2.sinde siliklesmeye basladi. 3 ve 4’te zaten iyice siliklesmisti. Pik oldugunda ve catlamadan sonra degerlendirdik. Bak 5 agustos adet gordum en son. 19 agustos’ta ovulasyon pikti. Oyle soyleyeyim. İste 12 gun sonraki kan testinde 28 cikti sonuc.Daha çok çok minik ve yenibüyüyecek inşallah annesi Siz bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmıştınız doğru mu hatırlıyorum?
Aslinda cok stres yapiyorum diye kullanmayacaktim hic. İste karin agrisi olunca merak edip oyle kullandim. Dongumun en basindan sonuna kadar kullanmadim yaniDaha çok çok minik ve yenibüyüyecek inşallah annesi Siz bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmıştınız doğru mu hatırlıyorum?
Belirtileriniz nasıl?Canim kullanmistim ama soyle. Adetten 14 gun sonra falandi. Karnimda cok agri oldu acaba yumurtluyor muyum diye esime test aldirttim. Besliydi artimedin. O gun iki defa kullandim. 2.sinde siliklesmeye basladi. 3 ve 4’te zaten iyice siliklesmisti. Pik oldugunda ve catlamadan sonra degerlendirdik. Bak 5 agustos adet gordum en son. 19 agustos’ta ovulasyon pikti. Oyle soyleyeyim. İste 12 gun sonraki kan testinde 28 cikti sonuc.
Canim su anda adetimin 2.gunu olmasi lazimdi bugun bilmiyorum ondan midir acayip bir adet olacakmisim gibi agrilar kasilmalar var. Bir de nedense afedersiniz ama vajinada yanma tahris olma hissi gibi bir sey var. Bu dun yoktu mesela. Bilmiyorum nedendir. Adet olucam diye cok korkuyorum sadece o derece diyeyim. Sag kasiklarimda disariya dogru yayilan bir agri var. Belim yine agrimaya basladi. Oturunca veya sabit ayakta durunca agriyor. İlla uzanmam lazim. Ama bugun bel agrisi daha iyiBelirtileriniz nasıl?
O ağrı ben de hâlâ oluyor canım, yerleşmeye çalıştıkça rahim büyüyor hatta bele vuracak sonra o ağrı.Canim su anda adetimin 2.gunu olmasi lazimdi bugun bilmiyorum ondan midir acayip bir adet olacakmisim gibi agrilar kasilmalar var. Bir de nedense afedersiniz ama vajinada yanma tahris olma hissi gibi bir sey var. Bu dun yoktu mesela. Bilmiyorum nedendir. Adet olucam diye cok korkuyorum sadece o derece diyeyim. Sag kasiklarimda disariya dogru yayilan bir agri var. Belim yine agrimaya basladi. Oturunca veya sabit ayakta durunca agriyor. İlla uzanmam lazim. Ama bugun bel agrisi daha iyi
Belim zaten cok fazla agriyor. İnsallah canim hir saate cikar heralde sonucO ağrı ben de hâlâ oluyor canım, yerleşmeye çalıştıkça rahim büyüyor hatta bele vuracak sonra o ağrı.
Heyecanla bekliyorum sonucunu
Hadi inşallah sağlıklaBelim zaten cok fazla agriyor. İnsallah canim hir saate cikar heralde sonuc
Ooooooo
Hosbuldum canimmm cok tesekjur ederimmOoooooo
Harikasınız hoş geldin aramıza taze anne
Evet bende araştırdığım kadarıyla kafam karıştı yani adet olup hanile olanlr bile varmıs kesilmesi hamilelik belirtisi olabilir diyorlar kafam karışmıstı sormak istedim çok teşekkür ederim yine deCanım kişiden kişiye değişiyor bu yerleşme kanaması ben ilk hamile kaldığında adet günüme 2 gün vardı sabah tuvalete girdiğimde akıntıyla karışık kan geldi bende erken oldum diye ped takdim o gün akşam 7 ye kadar pedime geldi ama yoğun değildi damla damla da değildi sonra kedili birden ben hiç aklıma yerleşme falanda gelmedi heralde anca gelcek işte dedim sonra hiç adet günüme kadar bı daha gelmedi ama sürekli adetim geliyormuş gibi hissettim tuvalete kosuyodum ama bı bakiyorum akıntım gelmiş adetim gecikti 3 gün hala aklımda yok hani değilimdir hamile diye diye 3 gün oldu test yaptım pozitif çok şaşırmıştım ama benim kimyasal oldu .herkese aynı olmuyor yani bazen damla bazen kahverengi bazen 1 2 gün az az ağrısız oluyor tabi yerleşme kanaması benimde başımdan böyle bişey geçmişti canım
Ay canım cok sevindim.
Yaaaq maşallah daha önce konuşmuştuk hamilesin
3 gün üst üste bende de kahverengi lekelenmeler eşliğinde dediğiniz gibi ped doldurmayacak şekilde olmuştu.Evet bende araştırdığım kadarıyla kafam karıştı yani adet olup hanile olanlr bile varmıs kesilmesi hamilelik belirtisi olabilir diyorlar kafam karışmıstı sormak istedim çok teşekkür ederim yine de
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ayyy çok sevindim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Pazartesi yine kan ver değeri takip et
Amin insallah kuzummm cok tesekkur ediyorumAy canım cok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
evet canimm konusmustukYaaaq maşallah daha önce konuşmuştuk hamilesinçok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Yazını okudum da benim de bugün aşırı karın ve kasık ağrım oldu hala hafif devam ediyor. Adetin 9.günü bugün acaba yumurtluyor muyum ya
amin canim insallah sag olasinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu arada kaç gün gecikmenizde beta 231 oldu .inşallah birkaç güne kese de görünür 1000 lerde görünüyor diye okumuştum
Sağ Salim doğsun inşallahHosbuldum canimmm cok tesekjur ederimmayy oyle deyince sen bir tuhaf oldum
Elimde var şuan canım bilseydim sıvıya dikkat eder yapardım testi. Neyse her ihtimale karşı değerlendireyim bari.Amin insallah kuzummm cok tesekkur ediyorum
evet canimm konusmustukinsallah canim benimm. Evet olabilir yumurtlama. Normalde hissediyor muydun yumurtlamani? Olmadi besli satilan artimed ovulasyon testi al. Takip et. Ben de agrim basladigi gibi kullanmistim ve o gun pikti
amin canim insallah sag olasinbugun adetin 2.gunu olmaliydi oyle 232,3 cikti tam. Yanlis yazmisim 231’i adetten iki gun once de 28’di. Uc gunde bu kadar artmis cok sukurr ki evet kuzum insallahh oyle diyorlar kese icin. Benim dr 1500de gorunur dedi. İnsallah saglikli bir gebelikse eger persemde den once falan heralde yukselir 1500 e. o gune kadar yine bugun gibi olup olup dirilmeme gerek kalmaz insallah
O zaman iki saat sivi alimini birak oyle yap yine de. En azindan vucudunu da tanimis olursun. Bu agri yumurtlamadan mi kaynaklaniyor diyeElimde var şuan canım bilseydim sıvıya dikkat eder yapardım testi. Neyse her ihtimale karşı değerlendireyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?