Sizde bu belirtileri Yaşadınız mı. ?

Aycoregi1 nasılsın canım bayadir girmiyorum ben yine kaza sebebi ile girdim bayaa ilerlemiş maslalah hamilelik, en rahat aylara giriyorsun nasıl hissediyorsun kendini

Hastaneye bulunduğum yer cok uzak emin olsam o yolları gittiğime değicek daha önce böyle durum yaşadım cok yıprattım üzdüm kendimi olmayınca bu sefer emin olmadan yapmıycam dedim o sebeple bekliyorum aslında

]

Aycoregi1 nasılsın canım bayadir girmiyorum ben yine kaza sebebi ile girdim bayaa ilerlemiş maslalah hamilelik, en rahat aylara giriyorsun nasıl hissediyorsun kendini
Evet canım nerelerdeydin sen , neler yaptın.
Şükür ilerledi , darısı inşallah doğuma. Pek beni rahatsız etmiyor bu hamileliğim. Şimdilik her şey yolunda.
Perşembe gittik cinsiyet icin ama göstermedi ufaklık

Valla ben buralara pek girmedim çünkü eşim sıkı sıkıya korunuyor bu ay prez bitince bikac kez geri çekilme ile birliktelik yaşandı birinde de prez çıkmış farketmmemisiz işte onun sebebiyle yine beni dürttüler girdim gruba adet başlangıcım da karışık bakalım bu hafta en geç cuma olmam lazm. Yazliktayim test de yapamıyorum iyi oluyor senin rahat geçmesine çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler seni yormadan

Şuanki durumunuz nedir? Ben 5+4 deyim 13 gündür ara ara kahverengi lekelenme oluyor bugün doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…