• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde de oldu mu?

pinkcat87

Cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
3.956
39
163
37
....................................................

Son düzenleme:
şimdiki çıktığın çocuğa acıdım şimdi..
kendini onun yerine koy ne acı
unutamamşsın belli ama bu seviyorsun anlamına da gelmiyor
ben olsam senin yerinde asla aklımdan bile geçirmezdim onu
sana teklif geldiğinde sahip çıksaymış madem..
seni sevmiyor asla ....
sende çıkar aklından vesveseye kurban gideceksin bak sölim...
4yıllık ilişkini evlilikle sonuçla derim

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum canım sana yarım kalan şeyler insanın aklına takılır hep..arkadas o zamn birazda gizem yapmıs acmamış kendini onunda etkisi var..eşitlenmiş bir gecmişş komik:tomato:

Erkek arkadaşını sevdiğine eminsen sorun yok.Dediğin gibi belki yaşayamadıkların içini burkuyor belkide onunla geçirdiğin zamanlar aklına gelince bi özlem duyuyorsun ama bu özlem ona değilde beraber paylaştığınız zamana oluyor genelde.sonuçta iyi kötü bi zamanı paylaşmışsınız bu her zaman böyledir hayatında bi zaman bişeyleri paylaştığın insan daha sonra hayatından çıkınca veya hayatındaki rolü değişince araya belirli bi mesafe girince aradaki içini burkuyor insanın.İlla sevgili olacak değil bi arkadaşın bi dostunda olsa böyle oluyor.insan aklına geldikçe arar eskiyi böyle arada bir...Ama dediğim gibi unutamadığın o kişi değil yaşadıkların maziyi silemezsinki ister istemez hep aklında kalır.

yellowbomb haklısın.Şu anki sevgilimi onla kıyaslayamam bile.Yani çok seviyorum şu anki erkek arkadaşımı.Ve çok ciddi düşünüyorum.Yani ilk olduğu için olabilir unutamamam fakat o kişi için asla şimdiki ilişkimi riske atmam.Şu an onu hayatımdan tamamen çıkardım.Msn de falan asla görüşmüyorum.Çünkü böyle saçma sapan birisi yüzünden şimdiki erkek arkadaşımı silemem.Bu düşüncelerimi durduramıyorum ve içim içimi yiyor.Erkek arkadaşıma haksızlık ettiğim için.Fakat eğer o kişiyi sevseydim bu erkek arkadaşımla çıkamazdım.Ben aşka çok önem veren birisiyim.Eğer bu kişiyle emin olmasam bir an bile durmam yani.

Erkek arkadaşını sevdiğine eminsen sorun yok.Dediğin gibi belki yaşayamadıkların içini burkuyor belkide onunla geçirdiğin zamanlar aklına gelince bi özlem duyuyorsun ama bu özlem ona değilde beraber paylaştığınız zamana oluyor genelde.sonuçta iyi kötü bi zamanı paylaşmışsınız bu her zaman böyledir hayatında bi zaman bişeyleri paylaştığın insan daha sonra hayatından çıkınca veya hayatındaki rolü değişince araya belirli bi mesafe girince aradaki içini burkuyor insanın.İlla sevgili olacak değil bi arkadaşın bi dostunda olsa böyle oluyor.insan aklına geldikçe arar eskiyi böyle arada bir...Ama dediğim gibi unutamadığın o kişi değil yaşadıkların maziyi silemezsinki ister istemez hep aklında kalır.

Çok haklısın.Onun yerinde başka bir kişi olsa da aynısı olacaktı.A kişisi değil B kişisi de olabilirdi bu.Çok sağolvereliniortak

bende katılıyorum yaşanmamışlık seni cezbediyor
ama senin yerinde olsam asla bilinmez bi ilişkiyi iyi bi sevgiliye tercih etmem
sonra çok üzülürsün
ayrıca nası bi insanmış bu yıllar sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkmış
hadi bakalım eşitlendik beraber olalım diyo
bence bu bahane şuan boşta kaldı aklına sen geldin ulan kaçırdık gül gibi kızı bişe uyduriyim da bana dönmesini sağlıyım diye düşündü böylelikle de girdi hayatına tekrar
gelme sakın onun kandırmalarına dediğim gibi sonra çok üzülürsün
seni böyle düşündürerek ilişkine zarar vermesine bile izin verme hatta

bende katılıyorum yaşanmamışlık seni cezbediyor
ama senin yerinde olsam asla bilinmez bi ilişkiyi iyi bi sevgiliye tercih etmem
sonra çok üzülürsün
ayrıca nası bi insanmış bu yıllar sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkmış
hadi bakalım eşitlendik beraber olalım diyo
bence bu bahane şuan boşta kaldı aklına sen geldin ulan kaçırdık gül gibi kızı bişe uyduriyim da bana dönmesini sağlıyım diye düşündü böylelikle de girdi hayatına tekrar
gelme sakın onun kandırmalarına dediğim gibi sonra çok üzülürsün
seni böyle düşündürerek ilişkine zarar vermesine bile izin verme hatta

tabii ki sevgilimi ona tercih edecek değilim.Ben başta şu anki erkek arkadaşımla çıkmakla en doğru tercihimi yaptım.kesinlikle bu konuda pişman değilim.eskiye dönebilsek kuşkusuz yine aynı tercihi yapardım.kendimden eminim fakat onu düşünmek istemediğim halde aklıma geliyor bazen.

onla bi iliski yasayamadigin icin icinde kalmis belliki

bana benim ilk aşkımı hatırlattın...
bizde aynen çok yakındık, çok aşıktım ben ama açılamıyordum tabi ki,
çok ilgiliydi o ama o da açılmıyordu.
bizi uzaktan gören arkadaşlarım çıkıyo musunuz derlerdi, ben çok isterdim evet demeyi ama hayır arkadaşız derdim. belki de ben cesaretlendirmedim diye düşünürüm şimdi...

neyse şimdi evliyim, kocamı çok seviyorum, onun hayatıma girmesiyle herşey çok değişti, gerçekten sevmeyi, sevilmeyi, paylaşmayı, mutlu olmayı öğrendim. geçmiş geçmişte kalıyor, sadece dönüp baktığında gençliğin saf hallerini hatırlıyorum ben şimdi.

bence senin içinde ilk olması, ilk defa böyle bir ilgiyle karşılaşman şu an sana böyle hissettiriyor. bu duygular yüzünden şimdiki sevgiline haksızlık etme..

bana benim ilk aşkımı hatırlattın...
bizde aynen çok yakındık, çok aşıktım ben ama açılamıyordum tabi ki,
çok ilgiliydi o ama o da açılmıyordu.
bizi uzaktan gören arkadaşlarım çıkıyo musunuz derlerdi, ben çok isterdim evet demeyi ama hayır arkadaşız derdim. belki de ben cesaretlendirmedim diye düşünürüm şimdi...

neyse şimdi evliyim, kocamı çok seviyorum, onun hayatıma girmesiyle herşey çok değişti, gerçekten sevmeyi, sevilmeyi, paylaşmayı, mutlu olmayı öğrendim. geçmiş geçmişte kalıyor, sadece dönüp baktığında gençliğin saf hallerini hatırlıyorum ben şimdi.

bence senin içinde ilk olması, ilk defa böyle bir ilgiyle karşılaşman şu an sana böyle hissettiriyor. bu duygular yüzünden şimdiki sevgiline haksızlık etme..

Sanırım aynı şeyleri yaşamışız.Herkes bize de aynısını derdi.Haklısın geçmiş geçmişte kalıyor..Çok sağol..

Senle çok benzer bir şeyi bende yaşadım.. Hatta konu açmıştım geçen gün buraya ..
Tamamen şeytanın vesvesesi ve onla 'sevgili' olamamanın verdiği hırs insanı böyle yapan diye düşünüyorum .. Aklına geldiğinde düşünmemeye çalış bence sevdiğinle mutluluğuna bak ...

Senle çok benzer bir şeyi bende yaşadım.. Hatta konu açmıştım geçen gün buraya ..
Tamamen şeytanın vesvesesi ve onla 'sevgili' olamamanın verdiği hırs insanı böyle yapan diye düşünüyorum .. Aklına geldiğinde düşünmemeye çalış bence sevdiğinle mutluluğuna bak ...

Yalnız değilmişim bunu anladım.Kendimi çok suçlu hissediyorum bundan dolayı.Çok sağolvereliniortak

Back
X