Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşını sevdiğine eminsen sorun yok.Dediğin gibi belki yaşayamadıkların içini burkuyor belkide onunla geçirdiğin zamanlar aklına gelince bi özlem duyuyorsun ama bu özlem ona değilde beraber paylaştığınız zamana oluyor genelde.sonuçta iyi kötü bi zamanı paylaşmışsınız bu her zaman böyledir hayatında bi zaman bişeyleri paylaştığın insan daha sonra hayatından çıkınca veya hayatındaki rolü değişince araya belirli bi mesafe girince aradaki içini burkuyor insanın.İlla sevgili olacak değil bi arkadaşın bi dostunda olsa böyle oluyor.insan aklına geldikçe arar eskiyi böyle arada bir...Ama dediğim gibi unutamadığın o kişi değil yaşadıkların maziyi silemezsinki ister istemez hep aklında kalır.
bende katılıyorum yaşanmamışlık seni cezbediyor
ama senin yerinde olsam asla bilinmez bi ilişkiyi iyi bi sevgiliye tercih etmem
sonra çok üzülürsün
ayrıca nası bi insanmış bu yıllar sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkmış
hadi bakalım eşitlendik beraber olalım diyo
bence bu bahane şuan boşta kaldı aklına sen geldin ulan kaçırdık gül gibi kızı bişe uyduriyim da bana dönmesini sağlıyım diye düşündü böylelikle de girdi hayatına tekrar
gelme sakın onun kandırmalarına dediğim gibi sonra çok üzülürsün
seni böyle düşündürerek ilişkine zarar vermesine bile izin verme hatta
bana benim ilk aşkımı hatırlattın...
bizde aynen çok yakındık, çok aşıktım ben ama açılamıyordum tabi ki,
çok ilgiliydi o ama o da açılmıyordu.
bizi uzaktan gören arkadaşlarım çıkıyo musunuz derlerdi, ben çok isterdim evet demeyi ama hayır arkadaşız derdim. belki de ben cesaretlendirmedim diye düşünürüm şimdi...
neyse şimdi evliyim, kocamı çok seviyorum, onun hayatıma girmesiyle herşey çok değişti, gerçekten sevmeyi, sevilmeyi, paylaşmayı, mutlu olmayı öğrendim. geçmiş geçmişte kalıyor, sadece dönüp baktığında gençliğin saf hallerini hatırlıyorum ben şimdi.
bence senin içinde ilk olması, ilk defa böyle bir ilgiyle karşılaşman şu an sana böyle hissettiriyor. bu duygular yüzünden şimdiki sevgiline haksızlık etme..
Senle çok benzer bir şeyi bende yaşadım.. Hatta konu açmıştım geçen gün buraya ..
Tamamen şeytanın vesvesesi ve onla 'sevgili' olamamanın verdiği hırs insanı böyle yapan diye düşünüyorum .. Aklına geldiğinde düşünmemeye çalış bence sevdiğinle mutluluğuna bak ...
Yalnız değilmişim bunu anladım.Kendimi çok suçlu hissediyorum bundan dolayı.Çok sağolvereliniortak
Düşünmemeye çalış diğerini . olumunekankayizsmile
Haklsıın canım öylesi en iyisikaydirigubbakcemile5