sizde de oluyo mu böyle ?

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
biliyorum aslında yaptıgım yanlış ama eşimi başka türlü idare edemiyorum ruj sürmemi istemez aşırı makyaja kızar.. işyerinde makyaj yapmama kızar.. bu sabah evden cıkarken acık makyaj sürmüştüm ama işyerine gelince tesadüf resim attık birbirimizee.... rujum niye koyu deyip durduu ruj mu sürdün dedii yok dedim inkar etiim.. kendi ellerimle kendimi ele verdim ne zaman gizli bişe yapsam byle oluyo... sizde de böyle mi

hiç böyle şeyler olmaz çünkü arkasından pek iş çevirmem.

eşim anca çok kıpkırmızı sürersem yada çok dikkat çekersem rahatsız olursa uyarır ki bence sizin eşinizin yaptığı yanlış.
üzerinizde baskı hissedip sizinde böyle bişey yapmanızda yanlış..

lisede evden çıkar çıkmaz eteğini kıvıran kızlar gibisiniz :KK51:

ikinizin tutumuda yanlış yani..
bir de bi söz var yer gök yeminlidir hiç bişey gizli kalmaz diye..
iyisimi siz eşinizle güzel bir konuşun yalan dolanla evlilik yürümez.

Ben acik vermiyorum ya.
Bir seyi saklayacaksam iyi saklarim.
Mesela bu ara gizli sigara icmeye basladim. Paketimi camasir makinesine sakliyorum. Esimle camasir makinesinin bugüne kadar herhangi bir etkilesimi olmadi cunku.
Ha boyle makyaji bilmem neyi bile didikleyen adama acik vermemek mumkun degil gibi bir sey.

biliyorum aslında yaptıgım yanlış ama eşimi başka türlü idare edemiyorum ruj sürmemi istemez aşırı makyaja kızar.. işyerinde makyaj yapmama kızar.. bu sabah evden cıkarken acık makyaj sürmüştüm ama işyerine gelince tesadüf resim attık birbirimizee.... rujum niye koyu deyip durduu ruj mu sürdün dedii yok dedim inkar etiim.. kendi ellerimle kendimi ele verdim ne zaman gizli bişe yapsam byle oluyo... sizde de böyle mi
canım kusura bakmada sinir olurum böyle kocalara, rujuna ne diye karışıyo yaa

hiç böyle şeyler olmaz çünkü arkasından pek iş çevirmem.

eşim anca çok kıpkırmızı sürersem yada çok dikkat çekersem rahatsız olursa uyarır ki bence sizin eşinizin yaptığı yanlış.
üzerinizde baskı hissedip sizinde böyle bişey yapmanızda yanlış..

lisede evden çıkar çıkmaz eteğini kıvıran kızlar gibisiniz :KK51:

ikinizin tutumuda yanlış yani..
bir de bi söz var yer gök yeminlidir hiç bişey gizli kalmaz diye..
iyisimi siz eşinizle güzel bir konuşun yalan dolanla evlilik yürümez.
çok haklısınnn kii lisede de byle bişey yapmamıştım asla... ama iştee o kadar masum bişe ki olan.. ama tabi içinde yalan var

çok haklısınnn kii lisede de byle bişey yapmamıştım asla... ama iştee o kadar masum bişe ki olan.. ama tabi içinde yalan var

eşinizin bu kadar kıskanması bence normal değil ama güzellikle konuşun bence sen bana böyle baskı yapıyorsun ama gel bu işi ortak noktada çözelim ne ben çok makyaj yapayım ne de sen bu kadar müdahale et..
sonuçta sen bunu yapmak istiyorsun ve eşin görmeden yapıyorsun bir gün iş yerine ziyarete gelir seni rujlu görür al başına bela açıkla açıklayabilirsen..
belki saçma sapan hiç yoktan yere iş çok başka yerlere gidecek en iyisi güzellikle konuşmak.

gizli yapmayın açıktan yapın bence. bugun ruj sürme yarın şunu giyme öbür gün evden çıkma ohooooo.

eşinizin bu kadar kıskanması bence normal değil ama güzellikle konuşun bence sen bana böyle baskı yapıyorsun ama gel bu işi ortak noktada çözelim ne ben çok makyaj yapayım ne de sen bu kadar müdahale et..
sonuçta sen bunu yapmak istiyorsun ve eşin görmeden yapıyorsun bir gün iş yerine ziyarete gelir seni rujlu görür al başına bela açıkla açıklayabilirsen..
belki saçma sapan hiç yoktan yere iş çok başka yerlere gidecek en iyisi güzellikle konuşmak.
çok haklısın canım çoook ama ne zaman gizli bi,şe yapsam aynı şekilde kendi elimle resim yolladım kendim ağzımdan kaçırdımm hep ama

Surme diyince tamam mi diyorsunuz mesela
Bana cok garip geliyor ya
Benim basima boyle bi sey gelmez surme diyorsa inadina surerim rujuma da karisacaksa

Evet sürdüm desen ne diyecek? Niye inkar ettin ki?
açık açık sürme dediği için evet sürdüm demek istemedim
Surme diyince tamam mi diyorsunuz mesela
Bana cok garip geliyor ya
Benim basima boyle bi sey gelmez surme diyorsa inadina surerim rujuma da karisacaksa
aklı bende kalmasın diye tamam diyorum artık byle saçma bi konu uzamasın diye

Benzer durum başıma geldi .Benimde eşim sigaraya karşı hatta bıraktığımı sanar bir gün kahve içerken foto attım kahve keyfi yapıyorum diye fincaının yanında kabak gibi sigara paketinide çekmişim:KK14::KK14:.Foto gittikten sonra farkettim ama tabi hiç bir işe yaramadı:KK59:

Benzer durum başıma geldi .Benimde eşim sigaraya karşı hatta bıraktığımı sanar bir gün kahve içerken foto attım kahve keyfi yapıyorum diye fincaının yanında kabak gibi sigara paketinide çekmişim:KK14::KK14:.Foto gittikten sonra farkettim ama tabi hiç bir işe yaramadı:KK59:
:)) ne çektik ne çekiiyoruzzz ahh ahh

İdare edemyorum demişsiniz ya biraz idare edip geçiştirin.Eşinizin her sözünü kanun bellemeyin.He he deyip bildiğinizi okuyabilirdiniz.Aman canım dudaklarım kurudu,bu da ruj mu sanki,yüzüme renk gelsin dedim diye diye eşinizi alıştırabilirsiniz.Aman ruj cısss derseniz eşiniz mutlu siz mutsuz olursunuz.
Ruj sürünce kıskanacak ne oluyorsa artık...

İdare edemyorum demişsiniz ya biraz idare edip geçiştirin.Eşinizin her sözünü kanun bellemeyin.He he deyip bildiğinizi okuyabilirdiniz.Aman canım dudaklarım kurudu,bu da ruj mu sanki,yüzüme renk gelsin dedim diye diye eşinizi alıştırabilirsiniz.Aman ruj cısss derseniz eşiniz mutlu siz mutsuz olursunuz.
Ruj sürünce kıskanacak ne oluyorsa artık...
hayatım boyunca anlamadım anlamıyorum daa insanın kendini iyi hissetmesinden başka bişeye yaramıyo kiii neden takarlar anlamam anlamıyorum

Eşiniz abartmış bence. Bizde böyle değil aşırı da yapsam sadede yapsam eşim kızmaz bakımlı olmamı ister. boyle kıskançlık çok kötü.

Back
X