sizde de oluyo mu böyle ?

Karismak ister ama ama izin vermem pek. O da surat asarak tepki verir. Baktim morali bozuk oturmus. Ucar gider simdi diyorum :) azcik siliyorum abartiysa.. evlenince ister istemez dikkat ediyosun zaten.
Ama her seye de karismasin diye fazla yuz vermiyorum :KK30:

Bence hep böyle saklayarak yasanmaz. Ben bunda kizilacak birşey görmüyorum neden karışmasına izin veriyorsun ki? Benim 6 yıldir suren ilişkim var sevdiğim bir kere bile bunun konusunu acmadi. Tabi kıpkırmızı da surmuyorum ama normal olduğu sürece sorun yapacak bir şey yok

böyle şeyler çok olmaz hayatıma bu denli karışmaz. eşin seni fena bastırmış. ama diyelim bişey yaptım yine de yakalanmaktan çekinmem. çocuk musun sen yakalanınca korkuyosun :KK20:

benım sozlum 2 sene once boyleydı karışırdı bende bır plan geliştirdim onun dediği gibi bir ay kadar yapmadım zaten cok yapan bırı değilim ama konuşa konuşa anlattım ben kendımı boyle ıyı hıssedıyorum sana yanlış bır sey yapmam felan dıye dıye artık dıyorkı suslenceksen suslen beklıyım dıyor evrım gecırdı resmen :)

Açık açık yapın sürün gerekirse tartışın yani size böyle konularda çok müdahaleci olmasına izin vermeyin. Ortada tuhaf birhal vardır uyarır vs. o başka ama en ufacık bir makyaj olayına karşı çıkması başka...

adam huyundan vazgeçmez, sende böyle çeker durursun.. evlenmeden önce anlaşacaktın bu konuda, artık çok geç...

Eşim hiç bir şeyime karışmaz bende ona karışmam herşeyin bir sınırı var bence yetişkin bir kadın neyi nerde giyeceğini nekadar makyaj yapacağını pekala da kendisi bilir NOKTA

Hep oluyo,ben izin vermiyorum,söylüyo söylüyo susuyo.Amaa adam var adam var tabi :) herkes susmayabilir.
Kadın var kadın var,herkes cazgır olmayabilir.

Ben acik vermiyorum ya.
Bir seyi saklayacaksam iyi saklarim.
Mesela bu ara gizli sigara icmeye basladim. Paketimi camasir makinesine sakliyorum. Esimle camasir makinesinin bugüne kadar herhangi bir etkilesimi olmadi cunku.
Ha boyle makyaji bilmem neyi bile didikleyen adama acik vermemek mumkun degil gibi bir sey.
Kokudan anlamıyor mu? Benimki dedektör gibi yaa ben de öyleyim. Ciğerinden gelen nefesten anlıyorum

Back
X