Herkes diyor ki kötüyü cagırma olur ama ben ilkinde kötüyü cagırmadım kı kanama oldugu halde umutluydum bebeğime ilk kıyafetini bile almıştım gecmıyor bu korku sevınemıyorum bıle su an hamıle oldugumaBende 8 ay once düşük oldu kurtaj gerekmedi.simdi günüm geçti test yapicam yarın.yinedusuk olursa diye korkuyorum
BIlmıyorum tam hamıleyım dıyorum yuzume bır gulumseme ıcıme bır mutluluk hissi geliyor ama birden kendımı duruyorum ya yine kaybedersem ben farklı bir sehırdeyim 2 3 haftaya annem babam gelecek ya yıne kürtajıma gelirlerse dıye için içimi yiyiorDusunme. Onune bak. Zor biliyorum ama emin ol hepimiz her zaman endiseliyiz. Bunu artirma. Aklina kotu gelince baska bir seyle ugras.
Dusunme boyle. O, ol der ve olur. Aksi elimizde mi? Bebegi var etmek de yok etmekte elimizden degil. Kotu seylerde yasayabiliriz hayat bu. Ama elimizde degil. Gonlunu ferah tur. Allaha dua et. Uzme kendini de bebegini deBIlmıyorum tam hamıleyım dıyorum yuzume bır gulumseme ıcıme bır mutluluk hissi geliyor ama birden kendımı duruyorum ya yine kaybedersem ben farklı bir sehırdeyim 2 3 haftaya annem babam gelecek ya yıne kürtajıma gelirlerse dıye için içimi yiyior
Cok dua ediyorum bebegımı kaybettikten sonra berat gecesinde Rabbime yalvardım Allahım bana bır evlat nasıp et berat gecesinde dogsun adını berat koyayım dıye ve bu bebeğim dogarsa büyük ihtimal berat gecesi doguyor bunu düşününce acaba rabbım dualarımı kabul mu etti diyorumDusunme boyle. O, ol der ve olur. Aksi elimizde mi? Bebegi var etmek de yok etmekte elimizden degil. Kotu seylerde yasayabiliriz hayat bu. Ama elimizde degil. Gonlunu ferah tur. Allaha dua et. Uzme kendini de bebegini de
İnşâllah canım inşallah bende bu bebeğimin kokusunu alabilirimBen de 12. Haftasında kaybettim bebeğimi. Hem de durup dururken. Dünyada nasibi yokmuş dedim. Üç ay sonra Rabbim tekrar nasip etti. Senin gibi korkuyordum. Sonra kendi kendime dedim ki:" ilki gitti haberim bile olmadı. Düşünmekle onu durduramayacağıma göre en iyisi Rabbime emanet." Çok şükür şimdi 5 yaşında.
Bende şu an 6+1 haftalık hamileyim bugün doktora gittim meraktan normalde randevum salı günüydü.kese var ama kalp atışı yok şu an dedi.beynimden vurulmuşa döndüm çok zor elde ettim bu gebeliği çünkü.iki kere tüp bebek yaptırdık ama kaliteli embriyom olmadığı için transfer bile olamadım.Tüp bebek öncesinde bir kimyasalım bir dış gebeliğim var bu gabeliğimde normal yoldan oldu ama çok korkuyorum boş gebelik olacak diye.Kızlar ben tam 4 ay önce 7 haftalık hamıyken bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok agladım cok üzüldüm ve rabbım bana tam en caresiz en mutsuz zamanımda yıne bir bebek nasıp etti ama bu korku içimden gitmiyor ya yıne bebeğimi kaybedersem ya yıne o soğuk kürtaj masasına yatarsam dıye atlatamıyorum kızlar napcam ben
İnşâllah olmaz canım bazen bebek gec görünebılıyor mesela ben 4+4 dün doktor 15 gun sonra gel dedı yanı 7. Haftada tam net hersey bellı olsun dıye İnşâllah hayırlısı olsun cnmBende şu an 6+1 haftalık hamileyim bugün doktora gittim meraktan normalde randevum salı günüydü.kese var ama kalp atışı yok şu an dedi.beynimden vurulmuşa döndüm çok zor elde ettim bu gebeliği çünkü.iki kere tüp bebek yaptırdık ama kaliteli embriyom olmadığı için transfer bile olamadım.Tüp bebek öncesinde bir kimyasalım bir dış gebeliğim var bu gabeliğimde normal yoldan oldu ama çok korkuyorum boş gebelik olacak diye.
üzülme cnm benim ilk bebegin 7haftalikken kalp durdu kürtaj oldum 2ay sonra oğluma hamile aldım hiç bir sıkıntı olmadi oglum 1yasindaykende kızıma hamile kaldım pes peşe büyüdüler şimdi tekrar hamileyim Allah şükür bir daha sıkıntım olmadi ilk oldugsa hem olacak diye birsey yokKızlar ben tam 4 ay önce 7 haftalık hamıyken bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok agladım cok üzüldüm ve rabbım bana tam en caresiz en mutsuz zamanımda yıne bir bebek nasıp etti ama bu korku içimden gitmiyor ya yıne bebeğimi kaybedersem ya yıne o soğuk kürtaj masasına yatarsam dıye atlatamıyorum kızlar napcam ben
Teşekkür ederim cnm sag ol inşallah benim de senın gıbı olur canımüzülme cnm benim ilk bebegin 7haftalikken kalp durdu kürtaj oldum 2ay sonra oğluma hamile aldım hiç bir sıkıntı olmadi oglum 1yasindaykende kızıma hamile kaldım pes peşe büyüdüler şimdi tekrar hamileyim Allah şükür bir daha sıkıntım olmadi ilk oldugsa hem olacak diye birsey yok
insallah cnmTeşekkür ederim cnm sag ol inşallah benim de senın gıbı olur canım
Başın sağ olsun canım inan ne denir ki Allahım senın acını unuttursun diycem ama bu acı nasıl unutulur kiBende 8 şubatta sezeryanla oğlumu ölü doğurdum gelişimi önde sapasaglikli çocuğum kordon düğümlenmesi nedeniyle gitti şoka girdik 6 ay oldu sayılır şuan hamilelik düşünemiyorum bile aslında 6ay nasıl geçecek diyordu m hemen kucağıma bebek istiyordum sanki oğlumu tekrar doğururum gibi ama şimdi sanki tekrar hamile kalırsam onun yerine gelecek ona ihanet edecek gibi hissediyorum alakası yok mantıken biliyorum ama kalben bunu bastıramıyorum hamile kalırsam ağlarım sürekli gibi geliyor oğluma hamileliğini tekrar tekrar yaşarım gibi çok karışıgim
Öncelikle sakin olun bunu hiç yaşamamış gebeler de bu korkuyu yaşıyor bu güdüsel birşey . Tüm benliğimizi onları korumak için kullanıyoruz bilincimiz bizi öyle yonlendiriyo. Ben bir tarafda kaldırım kalabaliksa hemen diğer tarafa geçiyorum çünkü sanki biri yanlışlıkla karnıma çarpacak gibi geliyor.bu sadec bir ornek her yerde her durumda tetikteyimKızlar ben tam 4 ay önce 7 haftalık hamıyken bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok agladım cok üzüldüm ve rabbım bana tam en caresiz en mutsuz zamanımda yıne bir bebek nasıp etti ama bu korku içimden gitmiyor ya yıne bebeğimi kaybedersem ya yıne o soğuk kürtaj masasına yatarsam dıye atlatamıyorum kızlar napcam ben
Haklısın canım hayırlısı olsun inşallahÖncelikle sakin olun bunu hiç yaşamamış gebeler de bu korkuyu yaşıyor bu güdüsel birşey . Tüm benliğimizi onları korumak için kullanıyoruz bilincimiz bizi öyle yonlendiriyo. Ben bir tarafda kaldırım kalabaliksa hemen diğer tarafa geçiyorum çünkü sanki biri yanlışlıkla karnıma çarpacak gibi geliyor.bu sadec bir ornek her yerde her durumda tetikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?