Kızlar ben tam 4 ay önce 7 haftalık hamıyken bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok agladım cok üzüldüm ve rabbım bana tam en caresiz en mutsuz zamanımda yıne bir bebek nasıp etti ama bu korku içimden gitmiyor ya yıne bebeğimi kaybedersem ya yıne o soğuk kürtaj masasına yatarsam dıye atlatamıyorum kızlar napcam ben
Bende 8 haftalıkken kürtaj oldum . Hemen ardından yine hamile akldım . 32 haftalığız ama hala korkuyorum .
Allahım kiöseye yaşatmasın .
Aklıma geldiğinde üzülüyorum ama hemen ardından şükür ediyorum ♥
Bence doğursak bile hep bu korkuyla yaşıcaz çok kafana takma .
Rabbim tekrar yaşatmasın ♥
seni o kadar iyi anlıyorum ki
ilk kürtajımda çok üzüldüm çok ağladım
sonra ikinci kez hamile kaldım çok umut ettim bu sefer farklı olacak diye eşim de ben de hiç kötüyü çağırmadık ama sonuç yine hüsran düşük oldu
şimdi hamile kalamıyorum doktora diyorum çok istiyorum ama artık hamile kalmaya bile korkuyorum
İnşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin nasipte ne varsa o oluyo
Kızlar ben tam 4 ay önce 7 haftalık hamıyken bebeğimin kalbı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım cok agladım cok üzüldüm ve rabbım bana tam en caresiz en mutsuz zamanımda yıne bir bebek nasıp etti ama bu korku içimden gitmiyor ya yıne bebeğimi kaybedersem ya yıne o soğuk kürtaj masasına yatarsam dıye atlatamıyorum kızlar napcam ben