Canım bu ilişkiye girmeden yeterince ön sevişme olmazsa olur bence.İyi akşamlar. Buna benzer bir konu daha açmıştım. Benim sorunum malesef cinsel ilişkiye girerken aşırı derece bir yanma hissetmem hem başlarken, hemde cinsel ilişki bittikten sonra. Kadın doktorunada gittim bu sebepten dolayı fakat daha çok yeni olduğu (2 ay) için biraz alışmanız gerek dedi. İki ay gibi bir sürede alışmazmı vajina? Yanma çünki gerçekten normal değil. Çok isteyerek başlıyoruz bitiriyoruzda fakat yanma olayı herşeyi berbat ediyor. Sevgilimde bende çok üzülüyoruz. Neden böyle acaba?Saçma sapan cevaplarlada gelmeyin lütfen. Gerçekten aramızda bu tür birşey yaşayan oldumu diye merak ediyorum çünki doktorun dediği baya bir mantıksız geldi.
Yok canım gelmem inşAllahValla yanma olayını bilemicem ama 2 ay sonra da buraya hamile miyim? adetim gecikti gibisinden konuyla gelme de, fazlasıyla baydık çünkü bu konulardan.
Bendede oluyodu bi ara idrar testi yaptirdin mi? Idrar yolu iltihabi olabilir..
Ön sevişme var yeterince canım..Canım bu ilişkiye girmeden yeterince ön sevişme olmazsa olur bence.
Tam ıslanmıyor olabilirsin, ya da doktorun dediği doğrudur. Bir müddet canının yanması normal sanırım.
Korunuyorsanız ondan olabilir...
Prezeervatif yapabilir diye düşünmüştüm...Doğum kontrol hapıyla korunuyorum canım..
Yok canım kullanmıyoruz..Prezeervatif yapabilir diye düşünmüştüm...
hmm peki tşkr ederim.. Bendemi bi arza var diye düşünmüştüm bende...evet oldu 1.5 ay sonra düzelmişti
doktorun dediği gibi alışmayla ilgilidir büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?