- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aynı şey bende de oluyo ya ben de merak ediyodum normalmi değilmi diye... demek ki başkalarnda da oluyomuş iyi bari :) bence normaldir ya zamanla geçer diye düşünüyorum. Vajinismus da vardı bende ama atlatıyorum yavaş yavaş onun da etkisi vardır belki sende de varsa. Bilemiyorum ya ilginç konular bunlar... bi arkadaş idrar yolları iltihabından da olabilir demiş de ben geçirdim daha önce onunla ilgilimidirki şüphelendm şmdi :/
Yazikk zevkten olecegini dusunen bir ergen daha az izleyin su filmleri yahu yoksa boyle hayal kirikliklari yasiyorsunuz yok yere de kendinizi kirletiyorsunuz 5 dakkalik zevk icin demek korunuyorsun cehennemden korunmayida dusunurmusun biraz bu senin icin daha faydali olacaktir inan..İyi akşamlar. Buna benzer bir konu daha açmıştım. Benim sorunum malesef cinsel ilişkiye girerken aşırı derece bir yanma hissetmem hem başlarken, hemde cinsel ilişki bittikten sonra. Kadın doktorunada gittim bu sebepten dolayı fakat daha çok yeni olduğu (2 ay) için biraz alışmanız gerek dedi. İki ay gibi bir sürede alışmazmı vajina? Yanma çünki gerçekten normal değil. Çok isteyerek başlıyoruz bitiriyoruzda fakat yanma olayı herşeyi berbat ediyor. Sevgilimde bende çok üzülüyoruz. Neden böyle acaba?Saçma sapan cevaplarlada gelmeyin lütfen. Gerçekten aramızda bu tür birşey yaşayan oldumu diye merak ediyorum çünki doktorun dediği baya bir mantıksız geldi.
Yazikk zevkten olecegini dusunen bir ergen daha az izleyin su filmleri yahu yoksa boyle hayal kirikliklari yasiyorsunuz yok yere de kendinizi kirletiyorsunuz 5 dakkalik zevk icin demek korunuyorsun cehennemden korunmayida dusunurmusun biraz bu senin icin daha faydali olacaktir inan..
Asil sanane cicim ben konu sahibine yorum yaptim millete avukatlik yapmak sana mi kaldi..Pardon da size ne?
Konu sahibi ilişkiye gireyim mi, napayım diye fikir istememiş.
Bırakın bu namus bekçiliğini, kimsenin hayatı, ilişkisi, cenneti cehennemi size kalmadı.
Asil sanane cicim ben konu sahibine yorum yaptim millete avukatlik yapmak sana mi kaldi..
Polemik yok just ya, yukarıdaki üsluba bakarsanız ben bırak polemiği, ikili diyaloga bile girmem : )) Seviyenin bu kadar aşağılarda olduğunu bilsem ilk mesajımı bile yazmazdım : )hadi ya birilerinin çıkıp yargılamasının, polemiğin 3. sayfaya kadar beklemesi beni baya şoke etti
Polemik yok just ya, yukarıdaki üsluba bakarsan ben bırak polemiği, iki diyaloga bile girmem : )) Seviyenin bu kadar aşağılarda olduğunu bilsem ilk mesajımı bile yazmazdım : )
Yanalım gitsin ya ne diyeyim : ))yanarsın valla öte tarafta ayağın kaydı mıydı görürüm seni.
Yanalım gitsin ya ne diyeyim : ))
Sonunu düşünen kahraman olamaz
ilişki yaşarken neden zevkten ölmediğinizi anlayabiliyorumYazikk zevkten olecegini dusunen bir ergen daha az izleyin su filmleri yahu yoksa boyle hayal kirikliklari yasiyorsunuz yok yere de kendinizi kirletiyorsunuz 5 dakkalik zevk icin demek korunuyorsun cehennemden korunmayida dusunurmusun biraz bu senin icin daha faydali olacaktir inan..
Kayganlaştırıcı kullanın, belki bir faydası olabilir.
Bir de bazı arkadaşlar, öteki taraftan bilgi verebilme niteliğine sahiplermiş madem, benim için de bir bakarsanız dosyanıza. Hani sonumuzu bilelim. Ona göre hareket edelim
Kıza cehennemden de korunmayı düşünüyor musun yazmış ya, güler misin ağlar mısın?
Avukatlık yapmayı bırak -ki avukatlık yapmak bana mı kaldı? - bir de üstüne kıza akıl vermişim, kayganlaştırıcı kullan diye.Lütfen avukatlık yapmayalım cicim
Avukatlık yapmayı bırak -ki avukatlık yapmak bana mı kaldı? - bir de üstüne kıza akıl vermişim, kayganlaştırıcı kullan diye.
Şu günahkar ellerim kırılsaydı da yazamasaydım, püü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?