Sizde de oluyor mu? Yada oldu mu?

Dogum kontrol hapi da yeteri kadar islaklik olusmasina engel olabiliyor. Birde eger aklinda iliski yasamakla ilgili ufakta olsa rahatsizligin soru isaretin varsa onlarda yeteri kadar olaya adapteni azaltabilir. Ayrica doktor gercekten dogrusubh bilir ve soyler ihtisasini yapmis insandan daha mi iyi bileceksin.

Aynı şey bende de oluyo ya ben de merak ediyodum normalmi değilmi diye... demek ki başkalarnda da oluyomuş iyi bari :) bence normaldir ya zamanla geçer diye düşünüyorum. Vajinismus da vardı bende ama atlatıyorum yavaş yavaş onun da etkisi vardır belki sende de varsa. Bilemiyorum ya ilginç konular bunlar... bi arkadaş idrar yolları iltihabından da olabilir demiş de ben geçirdim daha önce onunla ilgilimidirki şüphelendm şmdi :/

evet iltihaplanma sebep oluyor

Yazikk zevkten olecegini dusunen bir ergen daha az izleyin su filmleri yahu yoksa boyle hayal kirikliklari yasiyorsunuz yok yere de kendinizi kirletiyorsunuz 5 dakkalik zevk icin demek korunuyorsun cehennemden korunmayida dusunurmusun biraz bu senin icin daha faydali olacaktir inan..

Pardon da size ne?
Konu sahibi ilişkiye gireyim mi, napayım diye fikir istememiş.
Bırakın bu namus bekçiliğini, kimsenin hayatı, ilişkisi, cenneti cehennemi size kalmadı.

Pardon da size ne?
Konu sahibi ilişkiye gireyim mi, napayım diye fikir istememiş.
Bırakın bu namus bekçiliğini, kimsenin hayatı, ilişkisi, cenneti cehennemi size kalmadı.
Asil sanane cicim ben konu sahibine yorum yaptim millete avukatlik yapmak sana mi kaldi..

Asil sanane cicim ben konu sahibine yorum yaptim millete avukatlik yapmak sana mi kaldi..

hadi ya birilerinin çıkıp yargılamasının, polemiğin 3. sayfaya kadar beklemesi beni baya şoke etti
Polemik yok just ya, yukarıdaki üsluba bakarsanız ben bırak polemiği, ikili diyaloga bile girmem : )) Seviyenin bu kadar aşağılarda olduğunu bilsem ilk mesajımı bile yazmazdım : )

Polemik yok just ya, yukarıdaki üsluba bakarsan ben bırak polemiği, iki diyaloga bile girmem : )) Seviyenin bu kadar aşağılarda olduğunu bilsem ilk mesajımı bile yazmazdım : )

yanarsın valla öte tarafta ayağın kaydı mıydı görürüm seni.

ilişki yaşarken neden zevkten ölmediğinizi anlayabiliyorum
beyninizdeki tabuları biraz olsun kırabilirseniz siz de filmlerdeki kadınlar gibi tatmin olmuş kalkabilirsiniz yataktan...

Kayganlaştırıcı kullanın, belki bir faydası olabilir.

Bir de bazı arkadaşlar, öteki taraftan bilgi verebilme niteliğine sahiplermiş madem, benim için de bir bakarsanız dosyanıza. Hani sonumuzu bilelim. Ona göre hareket edelim
Kıza cehennemden de korunmayı düşünüyor musun yazmış ya, güler misin ağlar mısın?

Lütfen avukatlık yapmayalım cicim

Resmen suça teşvik bu, azmettiricilik.
Şer yuvası olmuş burası!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…