• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde durumlar nedir çok merak ediyorum

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Slm kızlar bir şey soracam eşinizin iş arkadaş karını tanıyormusunuz. 7 yıl bitti eşim gizli bir günah gibi saklıyor arkadaşlarını tanıştırmıyor. Ve arkadaşlarının hepsi bayan ben istiyorum ki tanışalım görüşelim ama eşim sevmiyorum ne gerek var diyor

Slm kızlar bir şey soracam eşinizin iş arkadaş karını tanıyormusunuz. 7 yıl bitti eşim gizli bir günah gibi saklıyor arkadaşlarını tanıştırmıyor. Ve arkadaşlarının hepsi bayan ben istiyorum ki tanışalım görüşelim ama eşim sevmiyorum ne gerek var diyor
İs dışında görüşüyorlar sa bende tanışır ya da iş yerine gidip eşimi ziyaret ederek ortama bakardım. Ama sadece iş yerinde muhattapsa tanismasakta olur

Etkinlik yapılıyor kahvaltılar düzenleniyor eşim katılmıyor ben sonradan öğreniyorum sevmiyorum diyor ama ben. İsterim hem tanışırız

Bayan iş arkadaşları ile tanışmak ailecek görüşmek sadece eşinizin istemesi değil diğer tarafında istemesi lazım. Bence konuyu tek taraflı düşünüyorsunuz

Bayan iş arkadaşları ile tanışmak ailecek görüşmek sadece eşinizin istemesi değil diğer tarafında istemesi lazım. Bence konuyu tek taraflı düşünüyorsunuz
Hayır eşimin özel çaba harcaması a gerek yok eğlence oluyor kahvaltı oluyor kurum içi ama eşim katılmıyor

Zamanında hangi sevgilimin flörtümün arkadaşlarıyla tanıştıysam şimdi gereksiz gereksiz selamlaşıyoruz kimileride bomboş bi sekilde instagram hesabımda duruyor. Pişmanım zaten.

Olurda evlilik gibi bir haltı yersem tanışmak istemem zaten bosanırım ayrılırım falan hic ugrasamam gereksiz selam vermeye konusmaya. Selamlar olsun koca yürekli enisteye.

2 kız arkadaşını 3-4 tane erkek arkadaşını tanıyorum. Kızlardan tekini eşimle tanışmadan da tanıyordum zaten. Isyerine gitmem tanışmaya sakin böyle bir şey yapmayın derim.

Neden ki, yani neden tanışmak istiyorsunuz?

Eşiniz çok sıkı fıkı da merak mı ediyorsunuz?

Diğer ihtimal, görünüp bakın sahipli ayağınızı denk alın mı demek istiyorsunuz?

Ben eşiniz kendisi etkinliklere gidiyorda sizi dahil etmiyor sandım ama eşiniz de katılmıyormuş..Demek ki ortamdan keyif almıyor ve çok içli dışlı olmak istemiyor bence..

Niye tanışmak istiyorsunuz ki..eşiniz katılmıyormuş özel etkinliklere vs.
Eşimin hicbir kadin mesai arkadaşını tanimiyorum. Neden tanışmak isteyim ki..

Adam zaten kendisi de görüşmüyormuş ki iş dışında. Bütün gün onlarla muhatap olan eşiniz. sevmiyorsa sevmiyordur neden ısrar ediyorsunuz? Zaten sürekli burun buruna olduğu insanlarla neden iş dışında da sizi memnun etmek için buluşsun? Sanırım siz çalışmıyorsunuz ya da arkadaşınız yok canınız sıkılıyor.

Eşiniz arkadaşlarıyla iş dışında görüşüp sizi özellikle tanıştırmasa rahatsız olabilirsiniz ama kendi de görüşmüyormuş zaten. Neyi problem ediyorsunuz ki?

Adam zaten kendisi de görüşmüyormuş ki iş dışında. Bütün gün onlarla muhatap olan eşiniz. sevmiyorsa sevmiyordur neden ısrar ediyorsunuz? Zaten sürekli burun buruna olduğu insanlarla neden iş dışında da sizi memnun etmek için buluşsun? Sanırım siz çalışmıyorsunuz ya da arkadaşınız yok canınız sıkılıyor.
Evet çalışmıyorum yabancı bir şehirde yim

Eşimin erkek arkadaşlarını tanırım, çoğunu evimde misafir ederim, eşleriyle tanıştım. Kadın iş arkadaşlarının bir kısmını da taniyorum. Yani bilmem bende değişen bir şey olmadı.

Back
X