• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde erkeksiz olmaz diyenlerdenmisiniz?

eşinsiz de olur oldu mu oluyor da işte büyük konuşma hakikaten
insan mecburiyetten nelere katlanıyor sonra alışıyor istemiyor erkek neyim
vs.. vs...

hayat işte........

erkek lazım tabi ama olmadı mı olmuyor. benneyaptımki

ben eşimsiz olmaz derken , genel konuştum canım.eşim olmasa hayatta erkeksiz olur tabi.ben eşim olmadan olmaz demek istedim.eşim denizci ,sürekli görevlerde ,o yüzden ben hep evde bir başımayım,ne ailesi var ne de ailem.eşim olmadan hayatımı sürdürebiliyorum tabi.ama eşim olmadan yaşam çok zor.o benim her şeyim.anlatmak istediğim buydu. yerimseniben

ben eşimsiz olmaz derken , genel konuştum canım.eşim olmasa hayatta erkeksiz olur tabi.ben eşim olmadan olmaz demek istedim.eşim denizci ,sürekli görevlerde ,o yüzden ben hep evde bir başımayım,ne ailesi var ne de ailem.eşim olmadan hayatımı sürdürebiliyorum tabi.ama eşim olmadan yaşam çok zor.o benim her şeyim.anlatmak istediğim buydu. yerimseniben

biliyorum canım ne demek ıstedıgını, benım de eşim olsa ben de onsuz olmaz derdim ama sonucta olmadı mı da olmuyor bu da gerçek, keşke herkese allah istediğini verse...
erkeksiz olmuyor işte. oldu mu da mecburen oluyor aslnda. bazen de tercih meselesi... oof.düşüncesı bıle sıktı benı ya. :utangac:

:)) sıkma kendini.tabii tercih meselesi aslında.herkesin kendi hayatı , kendi fikri.

erkekler olmadan da hayat sıkıcı olur bea :)
her ne kadar bazen insanı delirtseler de kimi zaman tuz kimi zaman biber işte..

olabilir, bazen şartlar öyle gerektiriyor, ben de çok uzun sürelerde hep boş kaldım,
kendi halimde en fazla kız arkadaşlarımla gezip tozarak baska bir şey düşünmeyerek....

olabiliyor bır hayat tarzı da olabilir mirmirmirmir

Bende buyüzden açmıştım konuyu zaten............................................

olmazsa olmaz tabi
o olmasa kimin omzuna yaslanır
korktuğumda kime sarılrıım

evlenmeden önce olsaydı olur derdim
amaaa
şimdi kocacığım olmadan olmaz o benim desteğim ,arkadaşım,koruyucu meleğim,........................
saymakla bitmezki

Az çakal diil onlar gerçi de :)
ıyiki varlar ne kadar muhteşem bir varlıkmışız kadın olarak daha iyi anlıyoruz sayelerinde..

Back
X