sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

herhangi bir çocuğun etrafından bir akrabaya benzetilmesi olayını yaşadınız mı

Normal değil mi? Sonuçta bir gen havuzu var. Çocuk akrabalardan birine benzeyebilir. Kuzenler birbirine benzer. Hepsi ananenin burnunu almıştır misal. Normal şeyler bunlar. Konu ne ki?

bu forum kocası tuvaletten çıktıktan sonra adamın ellerini asitle yıkamaya çalışan tipler gördü, sende git psikiyatriste.. elbette küçüğü büyüğe benzetirler ne yani ofişin babası aynı ofişe benziyor mu diyecekler, saçma :KK53:

:KK57::KK57::KK57: ciddi mi?

Normal değil mi? Sonuçta bir gen havuzu var. Çocuk akrabalardan birine benzeyebilir. Kuzenler birbirine benzer. Hepsi ananenin burnunu almıştır misal. Normal şeyler bunlar. Konu ne ki?
KONU AKRABALARDAN BİR COCUGU BANA BENZETTİLER ACIKLADIM SONUNDA

KONU AKRABALARDAN BİR COCUGU BANA BENZETTİLER ACIKLADIM SONUNDA

ablamın kızını da bana benzetiyolar. annem beni babamın halasına benzetiyor. bunlar gayet normal şeyler. tam olarak neyi sorun ediyosun?

psikolojin bozulmuş senin. bi doktora git acilen. burda alacağın hiç bi cevapl tatmin olamayacaksın.

yani insan insana benzer. kan bağı olmayan iki insan da birbirine benzer. sana sorun gibi gelen şey nedir tam olarak? birine benzetilmenin nesi bu kadar anormal?

konu sahibesi soru soruyorsun cevap veriliyor ikna olmuyorsun.
acilen psikiyatriste gitmen lazım. bu okb ise almış yürümüş. sonu iyi görünmüyor.

evet, adamın cep telefonunu tuvalete düşürmediğine ikna edemedik arkadaşı, adamın ellerini asitle yıkamaya kalktı.. bugüne kadar bu forumda gördüğüm en psikopat olay oydu, işin kötü tarafı fake de değildi sanırım..

oy oy oy.

konu sahibi yasli birine benzetilmis takinti yapmis..
ne var yani 7 aylik oglum 65 yasindaki dedesi e benziyor
..
yani yasli birine benziyor diye cirkin mi oluyor.. yasli mi oluyor.
acilen tedavi olman lazim..
okb bile isyanlarda artik.. doktora git..

psikolojim bozuldu bu olayı yasayan tek benmiyim yani bundan rahatsiz oldum

Psikolojiniz bu olayla bozulmamış hanımefendiciğim, zaten bozuk olan psikolojiniz sebebiyle normal bir hali anormal algılıyor, takıntı yapıyorsunuz. Ya da şahane trollüyorsunuz.

Bi doktora gidin, yardım alın.

ablamın kızını da bana benzetiyolar. annem beni babamın halasına benzetiyor. bunlar gayet normal şeyler. tam olarak neyi sorun ediyosun?

psikolojin bozulmuş senin. bi doktora git acilen. burda alacağın hiç bi cevapl tatmin olamayacaksın.

yani insan insana benzer. kan bağı olmayan iki insan da birbirine benzer. sana sorun gibi gelen şey nedir tam olarak? birine benzetilmenin nesi bu kadar anormal?
ablanın kızı kaç yaşında ?????

sen doğurmadığına eminsen sorun yok.. nereye takıldın tam olarak?
konu sahibi yasli birine benzetilmis takinti yapmis..
ne var yani 7 aylik oglum 65 yasindaki dedesi e benziyor
..
yani yasli birine benziyor diye cirkin mi oluyor.. yasli mi oluyor.
acilen tedavi olman lazim..
okb bile isyanlarda artik.. doktora git..
hayir benimki tam tersi sen yanlis anlamisin

Back
X