sizde hamile olduğunuzu öğrendiğinizde benim gibi hissettiniz mi?

obenimsevdam

Hakan'ım Geliyooorrrrrr
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
410
1
46
Diğer
mrb arkadaşlar,4 aylık evliyim..en son 28/11/12 adet olmuştu ve günüm geçtiği için eşime bekliyelim biraz daha dememe rağmen eşim test aldı..bu sabah yaptık pozitif çıktı fakat bende hiç heyecan olmadı,hiç sevinç olmadı...eşime de dedim hemen sevinmeyelim belki doğru çıkmaz diye...ultrasonda görünceye kadar emin olamayız dedim...fakat o çok heyecanlıydı ama ben değildim....
hala da öyle benimki arıyorum heyecanlıyım içim içime sığmıyor diyor ama ben de hiç duygu değişimi yok....niçin anlamış değilim....
Birde ben ilk hamileliğimde eşimin kanser tedavisi olduğu için aldırmıştım....ondan dolayımı diyorum böyleyim....ama bir türlü içimdeki duyguyu çözemiyorum...Sizdede öyle oldu mu,ben neden böyleyim bana yardımcı olabilir misiniz?
onun heyecanını,sevincini yaşamak istiyorum....onu hissetmek istiyorum....
lütfen bana dua edin,yardımcı olun bana.....
hepinize teşekkür ederim.....
Allah yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar,4 aylık evliyim..en son 28/11/12 adet olmuştu ve günüm geçtiği için eşime bekliyelim biraz daha dememe rağmen eşim test aldı..bu sabah yaptık pozitif çıktı fakat bende hiç heyecan olmadı,hiç sevinç olmadı...eşime de dedim hemen sevinmeyelim belki doğru çıkmaz diye...ultrasonda görünceye kadar emin olamayız dedim...fakat o çok heyecanlıydı ama ben değildim....
hala da öyle benimki arıyorum heyecanlıyım içim içime sığmıyor diyor ama ben de hiç duygu değişimi yok....niçin anlamış değilim....
Birde ben ilk hamileliğimde eşimin kanser tedavisi olduğu için aldırmıştım....ondan dolayımı diyorum böyleyim....ama bir türlü içimdeki duyguyu çözemiyorum...Sizdede öyle oldu mu,ben neden böyleyim bana yardımcı olabilir misiniz?

planlı hamilelikmiydi. beklenmedik anda olduysa bir anda şoka girmişsindir. zamaanla düzelir

maalesef bende aynı duyguları paylaşıyorum canım . Planlı olarak hamile kaldım. 6 yıllık ilişki sonunda 10 aylık evliyim 34 yaşındayım . Yaşım geçiyor diye düşünüp hamile kaldım ama hala adapte olamadım bebeğe sanırım . 3 aylık hamileyim bu arada c.tesi doktora gitcez. İnşallah ultrasonda görünce içim kıpırdar. Sanki hamile olan ben değilim hiç bir heyecan yok aksine korku var nasıl olur yapabilir miyim hazırmıyım diye :(

maalesef bende aynı duyguları paylaşıyorum canım . Planlı olarak hamile kaldım. 6 yıllık ilişki sonunda 10 aylık evliyim 34 yaşındayım . Yaşım geçiyor diye düşünüp hamile kaldım ama hala adapte olamadım bebeğe sanırım . 3 aylık hamileyim bu arada c.tesi doktora gitcez. İnşallah ultrasonda görünce içim kıpırdar. Sanki hamile olan ben değilim hiç bir heyecan yok aksine korku var nasıl olur yapabilir miyim hazırmıyım diye :(

keşke böyle hissetmesek.....bende öyle şuan hiç hissetmiyorum sanki aynı benim yine....inşallah canım sende bende içimizde o duygu sonuna kadar yaşarız,yaşamayı nasip etsin rabbim...
Bizde ya olmazsa dedik,eşimin tedavisinden dolayı bir an önce başladık birde o 32 yaşında ben 26 yaşındayım...geç olmadan sahip olmak istedik..Rabbim büyük inşallah bize yardım eder

keşke böyle hissetmesek.....bende öyle şuan hiç hissetmiyorum sanki aynı benim yine....inşallah canım sende bende içimizde o duygu sonuna kadar yaşarız,yaşamayı nasip etsin rabbim...
Bizde ya olmazsa dedik,eşimin tedavisinden dolayı bir an önce başladık birde o 32 yaşında ben 26 yaşındayım...geç olmadan sahip olmak istedik..Rabbim büyük inşallah bize yardım eder

Amin canım inşallah .Senin kide daha çok yeni herkes karnında hissedince duyguların değişir diyor inşallah onu bekliyorum :)

Benim hamileliğim çok yeni. ben de isteyerek hamile kaldım. Ama ben de ilerisi için çok kokuyorum. İçimde sürekli kaygı var. Doğumundan evliliğine kadar nasıl olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çok mutlu olurum diye düşünüyordum. mutluyum ama yine de beklediğim kadar değil

Her ne kadar istediğimiz birşey olsa da,hayalle gerçek bir olmuyor.Benim de hayalimde güllük gülistanlık bir hamilelik vardı.Şimdi yine de kötü değil ama zor birşey hamile olmak.Endişelenmek çok normal.Bence zamana bırakın.Herkes bebeği oluyor diye havalara uçmak zorunda değil.Belki biz de bebeğimizi kucağımıza alınca çok yoğun duygular tadacağız hiç belli olmaz.
Ayrıca ilk dönemlerde insan hamileliğe alışırken çok kötü hissediyor kendini.Vücut hiç dinlenmemiş gibi oluyor sürekli.

öncelikle hayırlı olsun.daha önce kötü bir olay yaşadığın için hamileliği o olayla içiçe hatırlıyor olabilirsin.eminimki kalp atışını duyduğunda veya kucağına aldığında yoğun duygular hissediceksin.ben öyle olacağına inanıyorum.ahh keşke bende o duyguyu yaşasam.heralde oturur sevinçten hüngür hüngür ağlardım.:50:

bebeğin hareketlerini hissedene kadar bende korkuyla karısık garip duygular vardı. ben bu bebege nasıl bakıcam, heyecanlanmıyorum demekki o kadarda istemiyormusum diyordum kendi kendime. bir kere dusuk tehlikesi atlattık, sabaha kadar seni istiyorum lutfen gitme diye konustum onunla, beni dinledi sanıyorum:) hareketlerini hissedince zaten, onun sizden nasıl ayrılmaz bir parça olduğu kafanıza dank ediyor.
bence en bastaki garip duygular, kaybetmekten korktuğumuz için kendimizi fazla kaptırmamaya çalıştığımızdan kaynaklanıyor. ayrıca folik asit depresif duygulara neden olurmus bilemiyorum. ama sabredin cok yakında onu çok seveceksiniz:)

öncelikle hayırlı olsun.daha önce kötü bir olay yaşadığın için hamileliği o olayla içiçe hatırlıyor olabilirsin.eminimki kalp atışını duyduğunda veya kucağına aldığında yoğun duygular hissediceksin.ben öyle olacağına inanıyorum.ahh keşke bende o duyguyu yaşasam.heralde oturur sevinçten hüngür hüngür ağlardım.:50:

katılıyorum sana arkadaşım...biz kan tahlili verdik yarım saat sonrasını zor ettik...haberi aldığımızda eşimle kafede karşılıklı oturuyorduk ve çevremizdekilere aldırmadan eşim de ben de gözyaşlarına boğulduk..hem de haberi beklememize rağmen...:34:

bu duygular gayet normal diye düşünüyorum, ilk zamanlar insan, hayatı değişecek, sıkılınca bir kenara atamayacağı bir canlının içerisinde büyüyecek olmasını öğrenmek çok kolay alışılacak bir durum olmasa gerek diye düşünüyorum. biz de ilk öğrendiğimizde, eşim hiç tepki vermedi, ben ona hep kızıyordum. taki, sonut değişimleri görene kadar. doktor kontrollerinde ultrasonda bebeciğimizin bilindik bebek görünümüne ulaştığını görünce, karnım dışarıdan hissedilecek kadar büyüdüğünde işler değişti, artık, çatlak kremini hergün eşim sürüyor göbeğime, akşamları tv bakarken arada, elini göbeğime koyup naber bebecik diye onunla konuşuyor, kulağını göbeğime dayayıp sesini duymaya çalışıyor vs. biraz sabretmek lazım, biliyorum zor birşey bu, ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde, hemen doğsun istemiştim :1:

kimi ilk duydugunda kimi ilk tepiklerini hissettiginde kimi kucagına ilk aldıgında hissedermis herkes farklıdır ama her anne er yada gec tatlı bir heyecan yasar...ben ılk ogrendıgımde esıme soylemedım hastaneye gıdıp test yaptırmıstım o 1 saat gecmek bılmedı...ne harıka duygular..tadını cıkarın her anınızın...

Back
X