- Konu Sahibi obenimsevdam
mrb arkadaşlar,4 aylık evliyim..en son 28/11/12 adet olmuştu ve günüm geçtiği için eşime bekliyelim biraz daha dememe rağmen eşim test aldı..bu sabah yaptık pozitif çıktı fakat bende hiç heyecan olmadı,hiç sevinç olmadı...eşime de dedim hemen sevinmeyelim belki doğru çıkmaz diye...ultrasonda görünceye kadar emin olamayız dedim...fakat o çok heyecanlıydı ama ben değildim....
hala da öyle benimki arıyorum heyecanlıyım içim içime sığmıyor diyor ama ben de hiç duygu değişimi yok....niçin anlamış değilim....
Birde ben ilk hamileliğimde eşimin kanser tedavisi olduğu için aldırmıştım....ondan dolayımı diyorum böyleyim....ama bir türlü içimdeki duyguyu çözemiyorum...Sizdede öyle oldu mu,ben neden böyleyim bana yardımcı olabilir misiniz?
onun heyecanını,sevincini yaşamak istiyorum....onu hissetmek istiyorum....
lütfen bana dua edin,yardımcı olun bana.....
hepinize teşekkür ederim.....
Allah yar ve yardımcınız olsun
hala da öyle benimki arıyorum heyecanlıyım içim içime sığmıyor diyor ama ben de hiç duygu değişimi yok....niçin anlamış değilim....
Birde ben ilk hamileliğimde eşimin kanser tedavisi olduğu için aldırmıştım....ondan dolayımı diyorum böyleyim....ama bir türlü içimdeki duyguyu çözemiyorum...Sizdede öyle oldu mu,ben neden böyleyim bana yardımcı olabilir misiniz?
onun heyecanını,sevincini yaşamak istiyorum....onu hissetmek istiyorum....
lütfen bana dua edin,yardımcı olun bana.....
hepinize teşekkür ederim.....
Allah yar ve yardımcınız olsun
Son düzenleme: