Sizde kışın böylemisiniz🤔

😊😊Ozaman kışın yanına yaklasılmaz demekki.işin şakası bi yanada bende ilaç taraftarı deglm içmesi dert bırakması dert
Aynen kuzum sakin olmaya çalış dışarı çık hava al ne kadar içinden gelmese de ama ilaç kesinlikle çare değil bırakması baya zor oluyor😊😊

Yoo ben seviyorum şahsen :)
Bu biraz psikolojik sanki ya, hava kapalı üzerime yorgunluk çökecek diye insan kendi çağırıyor bence.
Su an bir sınava hazırlanıyorum, hayatımda üniversite sınavına çalışmadığım kadar çok masa başındayım :) 6-7 de kalkıyorum geceye kadar boş bulduğum her aralıkta masadayim. Çünkü buna kendimi şartladim. Bence siz de bir plan oluşturup istikrar göstermelisiniz. Zira kapalı havalar ülkemizde neredeyse yılın yarısını kaplıyor :)

Aynen kuzum sakin olmaya çalış dışarı çık hava al ne kadar içinden gelmese de ama ilaç kesinlikle çare değil bırakması baya zor oluyor😊😊
Kesinlikle canm.hatta kışın dısarı bakıom ya heryer gri geliyo renk yok matem yas gibi tövbe yarabbim allahm affetsin

Yoo ben seviyorum şahsen :)
Bu biraz psikolojik sanki ya, hava kapalı üzerime yorgunluk çökecek diye insan kendi çağırıyor bence.
Su an bir sınava hazırlanıyorum, hayatımda üniversite sınavına çalışmadığım kadar çok masa başındayım :) 6-7 de kalkıyorum geceye kadar boş bulduğum her aralıkta masadayim. Çünkü buna kendimi şartladim. Bence siz de bir plan oluşturup istikrar göstermelisiniz. Zira kapalı havalar ülkemizde neredeyse yılın yarısını kaplıyor :)
Siz şanslı arkadaslarmzdan birisiniz demekki ne güzel kışı sevmek bana cok olaganüstü bir durum gibi geliyo suan imrendim size😊

Siz şanslı arkadaslarmzdan birisiniz demekki ne güzel kışı sevmek bana cok olaganüstü bir durum gibi geliyo suan imrendim size😊
Yazı çok çok daha fazla sevdiğimi belirteyim o halde :) ama mevsimleri secemedigimiz için duruma adaptasyon benimkisi :)

Kış depresyonu için parlak ışık tedavisi [ Fototerapi ] iyi geliyormuş

Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
gün sayiyorum kisin bitmesine. mesela herkes yagmurlu havalari sever ama ben Allah affetsin sevemiyorum bir türlü yataktan da cikmam cogu zaman

Ben de aksine baharda yazın depresifim. Kışın daha çok çalışma eğilimindeyim. Hava kapalı dışarıda yapılabilecek çok aktivite olmuyor ve günlerde kısa bundan dolayı uyku moduna daha cabuk giriyorsunuzdur. Bence normal görünüyor.

Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
yaz insanıyım, keşke hep 350 derece olsa, güneş olsa, deniz olsa, cıvıl cıvıl ağaçlar olsa, kuşlar olsa.kış geldi mi depresyona giriyorum resmen.yalnız değilsin :(

bende sevmem ve daralırım içim sürekli heyecanlı bir şey olacak gibi. Ama işimi de yaparım. Bana ev işleri iyi geliyor biraz kafam dağılıyor. Bugün camları sildim mesela hem temiz hava aldım hem temizledikçe rahatladım terapi gibi 🤣🤣🤣

Kışı en sevmeyen benim sanıyordum. Uyumayı ve bir daha uyanmamayı bile isteyebiliyorum. Kış falan dinlemeden, lingir lingir gezip, tozanlara özeniyorum. Benim öyle bir enerjim hiç olmuyor. Ama, hayatın içinde her şey var ve biz yaşamak, çalışmak zorundayız. Kendimizi toplayıp, günlük vazifelerimizi yapıyoruz. Zamanda bir şekilde, akıp gidiyor işte.

Back
X