Sizde Korkuyormusunuz?

Korktuğun şeyin başına gelme olayı herkeste var,niye,çünkü kendin çağırıyorsun diye tabir edilen evren zırt pırt mevzuları.
Özetle korkma başına gelmesin.

Şaka yaptığını düşündüm ama saçma demedim beni kastediyorsan.
Ama bir kere böyle bir durum yaşanmış.
Gerçekse tabi.
Belki o da bir kurguydu bilemiyorum.
Ben hala düşük bir ihtimal diyorum.
Milyonlarca üye var burada.resminiz yok ,bilgileriniz farklı, diyelik ki tanıdı birisi sizi.
İnkar edin.Nasıl kanıtlayacak onu dedim ben :KK66:
Yanlos anlamayin bende dusuncenizi kinadigimi soylemedim

Sanirim orda telefuz hatasi yapmis olabilirim

Yanlos anlamayin bende dusuncenizi kinadigimi soylemedim

Sanirim orda telefuz hatasi yapmis olabilirim

Yok yanlış anlamadım.
Ama size ya da başkasına düşünceniz saçma deme hadsizliğini göstermem dedim.
Hatta 2-3 kere okudum yazdıklarımı.
Deddim mi diye.
Ama dememişim.
Ben hala söylediğimin arkasındayım.
Öyle bir şey olma ihtimali çooook çoook düşük.

Bunu ben de düşünüyorum. Olmayacak iş değil. Bir kaç olayınızı okur bağlantıyı kurar. Biz bile konu sahiplerini aklımızda tutabiliyoruz.

Ama olabilir kızlar
Korkanınız varsa fazla detay vermeyin

Mesela geçen bi yeğen konusu vardı, bir üye geldi bu ablamın konusu ben başka şehirdeyim konuyu okuyunca anladım dedi

Bi de öncesinde biri eltisini çekiştiriyodu
Bende demiştim elti yok tabi yaz çiz bakalım, kıskanıyosun filan
Elti geldi benim yorumu beğendi teşekkür etti :KK53: şaşırmıştım
Durun ben eltiyim filan oldu resmen
Olmayacak şey değil

Ben şıp diye bilinirim ama bi çekincem yok
Olan dikkat etsin, kibar uslu puslu olsun çok sivrilmesin :KK69:

Beni tanıyan biri
Şıp diye anlar burda da kim olduğumu
Kabak gibi ortadayım çünkü :KK53:
Aman bilsinler, Allah'ın bildiğini kuldan saklamıyorum :KK69:

Beni de tanimamalari icin bir sebep yok ya.
Hatta su kadar diyim beni taniyip da burda konumu gorup ben oldugumu anlamayanin iq tek basamaklidir :D

Beni de tanimamalari icin bir sebep yok ya.
Hatta su kadar diyim beni taniyip da burda konumu gorup ben oldugumu anlamayanin iq tek basamaklidir :KK70:
Benim el emeği konum var
Sosyal medyada da aynı içerikte sayfam var yani
Beni tanıyıp okuma yazma bilen herkes anlar, anlasın. Selam ederim herkese :KK48::KK3:

Ama olabilir kızlar
Korkanınız varsa fazla detay vermeyin

Mesela geçen bi yeğen konusu vardı, bir üye geldi bu ablamın konusu ben başka şehirdeyim konuyu okuyunca anladım dedi

Bi de öncesinde biri eltisini çekiştiriyodu
Bende demiştim elti yok tabi yaz çiz bakalım, kıskanıyosun filan
Elti geldi benim yorumu beğendi teşekkür etti :KK53: şaşırmıştım
Durun ben eltiyim filan oldu resmen
Olmayacak şey değil

Ben şıp diye bilinirim ama bi çekincem yok
Olan dikkat etsin, kibar uslu puslu olsun çok sivrilmesin :KK69:
Ayyy o neymis oyle sıp diye bulmus ya

Acikcasi bazı mevzular oluyo hic kimseye anlatilmayacak belki o konuyu paylassak kimse bilmeyecek ama onceki konularimiz var sonra acacaklarimiz var ordaki baglantilarla birisi bulsa yandik gitti mesela bazisi her sıkıntısını herkesle paylasabilir bazisi paylasamaz kimisi bilinsin istemez

Bu korku bende de olmuyor değil.
Çünkü özellikle bebeğimiz doğduktan sonra eşim bazı şeyleri internetten araştırıyordu ve kadınlar kulübü diye bir site var orada herşeyi bulmak mümkün demişti birgün... Bende içimden inşallah bir konuya denk gelipte benim yazdıklarıma denk gelmemiştir diye dua etmiştim :)
Bu kaygıyı yaşamayan insan azdır bence :KK48:
Kocan bunu okursa sen olduğunu anlar :KK70::KK70:

Ayyy o neymis oyle sıp diye bulmus ya

Acikcasi bazı mevzular oluyo hic kimseye anlatilmayacak belki o konuyu paylassak kimse bilmeyecek ama onceki konularimiz var sonra acacaklarimiz var ordaki baglantilarla birisi bulsa yandik gitti mesela bazisi her sıkıntısını herkesle paylasabilir bazisi paylasamaz kimisi bilinsin istemez
Bende şaşırdım konuda çekiştirilen elti zuhur edince :KK53:

Olabilir tabi
Özel konunuz varsa, ikinci üyelik alabiliyorsunuz onu anlatmak için yönetimden izin almak şartıyla
O zaman eski nickiniz bile bilinmiyor.

Bende sikca "cinayet sebebi"yorumunda bulunurum..bu cumle basima is acarmi diye tirsarim..dusunsenise adam cinayete kurban gidiyo, sosyal medya hesaplarim inceleniyo, polis zaten cinayeti tasarlamssin ve yazmissin der yani illaki..ayyy ben onu saka yollu demistim desemde fayda saglarmi :))))

Bende şaşırdım konuda çekiştirilen elti zuhur edince :KK53:

Olabilir tabi
Özel konunuz varsa, ikinci üyelik alabiliyorsunuz onu anlatmak için yönetimden izin almak şartıyla
O zaman eski nickiniz bile bilinmiyor.
Onu biliyorum ben actim ikinci hesabı ama yanlislikla o hesaptan baskasina yorum yapmisim bu yasakmis bilmiyordum ikinci hesabim kapatildi bir daha 2.ye izin yokmus sanirim mune demisti

Bende sikca "cinayet sebebi"yorumunda bulunurum..bu cumle basima is acarmi diye tirsarim..dusunsenise adam cinayete kurban gidiyo, sosyal medya hesaplarim inceleniyo, polis zaten cinayeti tasarlamssin ve yazmissin der yani illaki..ayyy ben onu saka yollu demistim desemde fayda saglarmi :))))
:KK70:

Sizinkide benimki gibiymis ben eskiden cok canim sıkılırsa 5-6 ayda bir chat sitelerine girer bi yazisirdim bu muge anli ciktiktan sonra ne bilwyim ya konustugum kisi seri katilse cinayet falan islemisse ıp adresinden benimle konustugu cikarsa benide sorgularsalar falan diye onuda biraktip:KK70:

Hatta oyle bi birakmisim ki sanal alem dunyasi bile degismis bi kere gireyim dedim girmez olaydim millet hep bel alti seyler yaziyo:KK23::KK57:

Artik daha bi tırstim girmiyorum oyle yerlerede

Neyseki KK kesfettimde can sıkıntısına iyi geliyor

Böyle bir kaygım hiç olmadı. İsteyen tüm konularımı, yorumlarımı okuyup dilediği bağlantıyı kurabilir. Umrumda değil. :)

Aklıma geçen gün eşine yakalanıp,tartışan kişi geldi.Son durumu ne acaba ,haberi olan var mı?Üyeliğini de iptal ettirdi herhalde.:KK43:

:KK70:

Sizinkide benimki gibiymis ben eskiden cok canim sıkılırsa 5-6 ayda bir chat sitelerine girer bi yazisirdim bu muge anli ciktiktan sonra ne bilwyim ya konustugum kisi seri katilse cinayet falan islemisse ıp adresinden benimle konustugu cikarsa benide sorgularsalar falan diye onuda biraktip:KK70:

Hatta oyle bi birakmisim ki sanal alem dunyasi bile degismis bi kere gireyim dedim girmez olaydim millet hep bel alti seyler yaziyo:KK23::KK57:

Artik daha bi tırstim girmiyorum oyle yerlerede

Neyseki KK kesfettimde can sıkıntısına iyi geliyor
Biz kadın kadına yazışıyoruz,sadece kadınlar okuyor sanıyoruz ama kadınlar kulübü yazınca arama motorunda alt sayfaya baktım.Bazı erkeklerinde bu siteye üye olduğunu,özellikle cinsellik içeren konuları okuduğunu gördüm.

Back
X