Sizde mi böyleydiniz?

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam ablalarim ve benim yasimda olan herkese selam..
Ben liseye gidiyorum..ama eskisi gibi disari cikmiyorum
Arkadas ortamimda yok evden okula okuldan eve..
Genellikle ablama geziyorum alisveris falan..
Sizde böylemiydiniz üniversitede daha mi acildiniz?

Bu arada sizde mi vo yazmissim://
Sizde mi böyledimiz olcakti

Son düzenleme:
oii ben liseye giderken eve girmezdim hic, nerde aksam orda sabah.. Basi bos bir kizdim:)
bir kac sene oncesine kadarda oyleydi ama simdi duruldum..zorunlu olmadikca evden cikmak istemiyorum bazen:1:

Ben de evde durmazdım...Dershane kafe okul ev park bahçe pazar kaçgen oldu bilmiyorum o arada gezerdim üniversitede de gezdim ama şimdi evden çıkasım yok

O cafe senin,bu cafe benim,o alışveriş merkezi ,bu alışveriş merkezi derken tüm Karşıyaka'yı tavaf ederdim. :D

Lise 4 duruldu kızım yoksa o nerde ben oradaydım zor yıllardı bu kk ondan üye oldum beni sakinleştiren kk oldu şimdi oda evden okula

ablandan uzaklar, kendi arkadaşlarınla çık dolaş. ilerde bunun sıkıntısını çekebilirsin, asosyalleşebilirsin.
bende arkadaşlarımla çok fazla vakit geçirmezdim, şimdi hepsini mumla arıyorum. :)

Bende eve girmezdim ama arkadaşlarım evimin önüne gelirdi biz mahallede takılırdık. Benim cafelere gitmem yasaktı kaçak göçek okuldan kaçınca giderdim:9:

Eskisi gibi çıkmıyorum demişsin eskiden çıkıyormuydun:18:

Lise zamanlarında bende öyleydim evden okula okuldan eve zaten öğrenci başka ne yapar ki? Anca ayda yılda bir gezmeye giderdim...Arkadaşımda tek tük vardı.Ama ünide açılıyor insan para olduğu sürece gezip tozması daha rahat oluyor ailede olmayınca :27:.. :27:

bende dilediğim gibi gezerdim çok rahattım üniv de de öyle gezdim şimdi aynen evden çıkmak istemiyorum mecburiyetim olmasa hiç çıkmam çalıştığım için çıkıyorum ve akşam olsa da eve gitsem die gözüm saatlerde kalıo gezme hak getire :)

bende lisede çok fazla gezmezdim genelde 5 kişilik arkadas grubumla birbirimize ev oturmalarına gidip gelirdik muhabbet ederdik bide dershane olayı, üniversiteye hazırlık olunca son sene asosyallik basladı gibi biseyler oldu.şimdi üniversitedeyim ev arkadaslarımla haftada 1 2 dısarı cıkıyoruz yani daha çok açıldık ama insan bi süre sonra sıkılıyo benim artık hic cıkasım gelmiyo

Eskisi gibi çıkmıyorum demişsin eskiden çıkıyormuydun:18:

Lise zamanlarında bende öyleydim evden okula okuldan eve zaten öğrenci başka ne yapar ki? Anca ayda yılda bir gezmeye giderdim...Arkadaşımda tek tük vardı.Ama ünide açılıyor insan para olduğu sürece gezip tozması daha rahat oluyor ailede olmayınca :27:.. :27:

Eskiden derken liseden önce avrupada yasamama ragmen annem artik pek izin vermiyor öyle hergün disari cikmalar falan:5::43:
Onun icin meslek okulunu bekliyorum

Selam ablalarim ve benim yasimda olan herkese selam..
Ben liseye gidiyorum..ama eskisi gibi disari cikmiyorum
Arkadas ortamimda yok evden okula okuldan eve..
Genellikle ablama geziyorum alisveris falan..
Sizde böylemiydiniz üniversitede daha mi acildiniz?

Bu arada sizde mi vo yazmissim://
Sizde mi böyledimiz olcakti

Bende eskiden liseden önce cok disardayim
Annem birsey demezdi simdi hemen merak ediyor..
Bu arada sen almanyadan misin?

Back
X