hmms ciddi miBoşuna kafa yorma
Selam kızlar önceki konumda demiştim ya hani işte kimseyi beğenemiyorum vs vs bu sefer birisinden hoşlandım galiba yani öyle deli divane değilim ama hoşlanmaya meyilliyim
Ama ufak(belki de büyük bilemicem) bir sorun var...Şimdi ben normalde daha önce tanışmak isteyenlerle ya da görüşmek istediklerimle işte görüşürdüm tanışmaya çalışırdık telefon mesajlaşma mail vs vs hani iletişim vardı aramızda.Bu çocuk ne arıyoor ne soruyor?? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım açıkçası...Daha yeni diye ağırdan mı satıyor yoksa gerçekten umursamıyor mu?? Sizde durumlar nasıldı başlangıçta merak ettim doğrusu??..
Hayır umursamıyorsa boşuna kafa yormayayım ... öyle değil mi ama...
canım kişiden kişiye değişir kimisi çok ilgilidir( böylesi az) kimisi de günde 1 2 -3 günde 1 arar sorar. ayrıcca bu kişinin sana olan ilgisine bağlı olduğu gibi de kendi yapısı böyle olduğu için de olabilir. fakat bu durumdan rahatsız oluyorsan devam ettirme bence çünkü ilerde değişmeyecekSelam kızlar önceki konumda demiştim ya hani işte kimseyi beğenemiyorum vs vs bu sefer birisinden hoşlandım galiba yani öyle deli divane değilim ama hoşlanmaya meyilliyim
Ama ufak(belki de büyük bilemicem) bir sorun var...Şimdi ben normalde daha önce tanışmak isteyenlerle ya da görüşmek istediklerimle işte görüşürdüm tanışmaya çalışırdık telefon mesajlaşma mail vs vs hani iletişim vardı aramızda.Bu çocuk ne arıyoor ne soruyor?? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım açıkçası...Daha yeni diye ağırdan mı satıyor yoksa gerçekten umursamıyor mu?? Sizde durumlar nasıldı başlangıçta merak ettim doğrusu??..
Hayır umursamıyorsa boşuna kafa yormayayım ... öyle değil mi ama...
direk söylemediYeni mi tanıştınız, iletişimi kim başlattı, açıkça birliktelik niyeti konuşuldu mu yoksa sadece ilgi mi var?
Eğer her şey açıkça konuşulduysa ve arayıp sormuyorsa ne yaptığını anlamaya çalışmak zaman kaybı olur.
Arada belirsizlik ama yine de bir çekim varsa da arayıp sormaması abes olur.
Lafın kısası arayıp sormayan adamdan bir şey olmaz.
Hele "ne yapmaya çalışıyor bu" diye sorduruyorsa karın ağrısı olur en fazla...
bence beğendim sadece zamana ihtiyacım varbence siz bunu da pek beğenmemişsiniz !
3 gün mü hehe ilk defa duydum...biz kadınlar ne acayip yaratıklarız yahu...
diğerleriyle konusma mailleşme imkanı yaratılmıs ve begeni kazanılmamıs..
şimdiki kapalı kutu,sır gibi...ilgini cekmesinin nedeni bu..
kadınlar için 3 gün kuralı vardır,yani bence 2 gün de.2 günde aradı aradı 3.gün hiç beklemezdim :)
ama tabi safca ve tertemiz insan kalan erkekler de var,onlar utanıp sıkılıp bi adım atamaz,e burdada sen analiz yapcaksın sennki hangisi,3 gün kuralımı?çekingen aşıkmı?
aynen hiçHic mi arayip sormuyor? Eger öyleyse önündeki maclara bak derim.
böylesi az dedikleriniz hep öncekilerdi yaw ben de herkesi öyle sandım tabicanım kişiden kişiye değişir kimisi çok ilgilidir( böylesi az) kimisi de günde 1 2 -3 günde 1 arar sorar. ayrıcca bu kişinin sana olan ilgisine bağlı olduğu gibi de kendi yapısı böyle olduğu için de olabilir. fakat bu durumdan rahatsız oluyorsan devam ettirme bence çünkü ilerde değişmeyecek
Benim bildigim ilk zamanlar cok mesajlasilir konusulur. Arasa sogukluk girmesin diye. Gayet acik hersey. Ya seni normal bi arkadas olarak görüyo yada hic ilgilenmiyo. vakit kaybi. O atsin kendini sen atmaaynen hiç
başlamadan biten bir ilişki daha
Allah'ım atıcam kendimi bir yerden
evet galibaa arkadaş belki samimi arkadaşBenim bildigim ilk zamanlar cok mesajlasilir konusulur. Arasa sogukluk girmesin diye. Gayet acik hersey. Ya seni normal bi arkadas olarak görüyo yada hic ilgilenmiyo. vakit kaybi. O atsin kendini sen atma
değiştirdim evet... daha yeni :) benzer bir nickti..Nickinizi hic degistirdiniz mi?
aynen galiba...aslında yeni başlayan ilişkilerde hep daha çok ilgili olunur sonradan yavaş yavaş ilgi azalır.
bu adam senden o kadar da hoşlanmamış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?