Sizde Nasıldı?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
Selam kızlar önceki konumda demiştim ya hani işte kimseyi beğenemiyorum vs vs bu sefer birisinden hoşlandım galiba yani öyle deli divane değilim ama hoşlanmaya meyilliyim
Ama ufak(belki de büyük bilemicem) bir sorun var...Şimdi ben normalde daha önce tanışmak isteyenlerle ya da görüşmek istediklerimle işte görüşürdüm tanışmaya çalışırdık telefon mesajlaşma mail vs vs hani iletişim vardı aramızda.Bu çocuk ne arıyoor ne soruyor?? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım açıkçası...Daha yeni diye ağırdan mı satıyor yoksa gerçekten umursamıyor mu?? Sizde durumlar nasıldı başlangıçta merak ettim doğrusu??..
Hayır umursamıyorsa boşuna kafa yormayayım ... öyle değil mi ama...

Yeni mi tanıştınız, iletişimi kim başlattı, açıkça birliktelik niyeti konuşuldu mu yoksa sadece ilgi mi var?

Eğer her şey açıkça konuşulduysa ve arayıp sormuyorsa ne yaptığını anlamaya çalışmak zaman kaybı olur.

Arada belirsizlik ama yine de bir çekim varsa da arayıp sormaması abes olur.

Lafın kısası arayıp sormayan adamdan bir şey olmaz.

Hele "ne yapmaya çalışıyor bu" diye sorduruyorsa karın ağrısı olur en fazla...

canım kişiden kişiye değişir kimisi çok ilgilidir( böylesi az) kimisi de günde 1 2 -3 günde 1 arar sorar. ayrıcca bu kişinin sana olan ilgisine bağlı olduğu gibi de kendi yapısı böyle olduğu için de olabilir. fakat bu durumdan rahatsız oluyorsan devam ettirme bence çünkü ilerde değişmeyecek

biz kadınlar ne acayip yaratıklarız yahu...
diğerleriyle konusma mailleşme imkanı yaratılmıs ve begeni kazanılmamıs..
şimdiki kapalı kutu,sır gibi...ilgini cekmesinin nedeni bu..
kadınlar için 3 gün kuralı vardır,yani bence 2 gün de.2 günde aradı aradı 3.gün hiç beklemezdim :)
ama tabi safca ve tertemiz insan kalan erkekler de var,onlar utanıp sıkılıp bi adım atamaz,e burdada sen analiz yapcaksın sennki hangisi,3 gün kuralımı?çekingen aşıkmı?

direk söylemedi
şöyle şimdi bir arkadaşımın arkadaşı
arkadaşım sürekli işte siz tam birbirinize göresiniz vs yakıştırmalar yapıyordu
o da her buluşmalarda yanımdan ayrılmazdı sürekli işte hakkımda bişeyler vs sorardı belli ederdi yani..
ben yeni tanıyorum çocuğu açıkçası
neyse işte sonra beraber onun teklifiyle dışarı çıktık
buluştuk eğlendik vs işte hatta sonunda vedalaşırken ben normal yanaktan öpüyordum çekti kendine sıkıca sarıldı
öyle olunca ben de bir şeyler var herhalde dedim yani..ne bileyim...
kendi kendime mi abattım acaba
arkadaşıma sormuştum öncesinden hafiften drumu o da akışına bırak o iyi bir çocuk demişti sadece..

3 gün mü hehe ilk defa duydum...
tamam bekleyelim bakalım dicem de.. sanmıyorum ya bu kadar zaman sadece buluşmalar için aradıysa cık aramaz

böylesi az dedikleriniz hep öncekilerdi yaw ben de herkesi öyle sandım tabi
iştee kaçan kovalanır olayı galiba resmen

daha iyisi olacagı için nasip olmamıstır,,,atma kendini :)
armuta sap üzüme de çöp bulma..
tanı biraz,herkes ilk görüşte ask yasayacak değil ya..

aynen hiç
başlamadan biten bir ilişki daha
Allah'ım atıcam kendimi bir yerden
Benim bildigim ilk zamanlar cok mesajlasilir konusulur. Arasa sogukluk girmesin diye. Gayet acik hersey. Ya seni normal bi arkadas olarak görüyo yada hic ilgilenmiyo. vakit kaybi. O atsin kendini sen atma

Benim bildigim ilk zamanlar cok mesajlasilir konusulur. Arasa sogukluk girmesin diye. Gayet acik hersey. Ya seni normal bi arkadas olarak görüyo yada hic ilgilenmiyo. vakit kaybi. O atsin kendini sen atma
evet galibaa arkadaş belki samimi arkadaş
arkadaşım kendi yakıştırıyorsa kafamı o karıştırdı belki de evet..
sildim gitti o zaman
2 güne dikkatimi dağıtırım hehe
sağolun

aslında yeni başlayan ilişkilerde hep daha çok ilgili olunur sonradan yavaş yavaş ilgi azalır.

bu adam senden o kadar da hoşlanmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…