• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde Nasıldı?

Görüştükten sonra konuşmak istiyordur belki orasını net anlatmamışsın
Ben de öyle isterdim yani görüştükten sonra mesajlaşma, arama falan
görüştükten sonra akşam aradı vardın mı diye vardım dedim bitti konuşma zaten ...
ama yani ilgisi olsa sonra insan bir napıyorsun demez mi yok cıkk ....

Benim eşim çok sık arayan birisi değildir, önceleri hiç umursamiyor diyordum adamın huyu bu:KK53: hele msj hiiiiiiic atmaz neymiş sevmiyomus.bi kere telefonun kontrolü olduğu dönemlerde beni bi ararmisin diye msj atmıştı o mesajı aylaaaaaar aylaaaar sakladım.biraz izle bakalım. .

Benim eşim çok sık arayan birisi değildir, önceleri hiç umursamiyor diyordum adamın huyu bu:KK53: hele msj hiiiiiiic atmaz neymiş sevmiyomus.bi kere telefonun kontrolü olduğu dönemlerde beni bi ararmisin diye msj atmıştı o mesajı aylaaaaaar aylaaaar sakladım.biraz izle bakalım. .

ay çok güldüm ahahaha
çok hoşsunuz :D

whatssapp gibi teknolojik şeyleri sevmiyor facebook da keza...sahte hesabı var oradan eklemişti beni kendi hesabı yok...
ama yine de yok ya bu öyle değil gibime geliyor nedense açıkçası o_O

Ayni durumdayimmm ;( ;) gecen hafta tanistik anca haftasonu gorusebildik..haftaici sadece whatsapptan yaziyor.oda dun yazdi bugun ortada yokkk!!!yani aynen kismetsizim bende sizdenim ;( yarin yazar mi bilmiyorum..aramamasina telefonla konusmama durumumuza zaten hic anlam vermis degilim...nerde arizalisi var bulmakta ustume yok ;(

Ayni durumdayimmm ;( :KK66: gecen hafta tanistik anca haftasonu gorusebildik..haftaici sadece whatsapptan yaziyor.oda dun yazdi bugun ortada yokkk!!!yani aynen kismetsizim bende sizdenim ;( yarin yazar mi bilmiyorum..aramamasina telefonla konusmama durumumuza zaten hic anlam vermis degilim...nerde arizalisi var bulmakta ustume yok ;(
Allah bahtınızı açsın diyeyim
valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık kendime kısmetsizlik konusunda
hani bri rekor varsa o bende bence..o derece :KK53:

Ay sonunda bir şeyler yazdı
şaşkın yaaa
sevimli hayvan şeysi yollamış
yok yok bu çocuk arkadaş olarak görüyor beni belli :)
çok güldüm ama hehehe :KK70:

Son düzenleme:
Selam kızlar önceki konumda demiştim ya hani işte kimseyi beğenemiyorum vs vs bu sefer birisinden hoşlandım galiba yani öyle deli divane değilim ama hoşlanmaya meyilliyim :-)
Ama ufak(belki de büyük bilemicem) bir sorun var...Şimdi ben normalde daha önce tanışmak isteyenlerle ya da görüşmek istediklerimle işte görüşürdüm tanışmaya çalışırdık telefon mesajlaşma mail vs vs hani iletişim vardı aramızda.Bu çocuk ne arıyoor ne soruyor?? Ne yapmaya çalışıyor anlamadım açıkçası...Daha yeni diye ağırdan mı satıyor yoksa gerçekten umursamıyor mu?? Sizde durumlar nasıldı başlangıçta merak ettim doğrusu??..
Hayır umursamıyorsa boşuna kafa yormayayım ... öyle değil mi ama...:KK64:
erkek ilgilenir, kiz agirdan alir.. normali budur.. erkek orali olmuyosa bence ilgisi yoktur.. cok anlam yuklememek lazim..

canım kişiden kişiye değişir kimisi çok ilgilidir( böylesi az) kimisi de günde 1 2 -3 günde 1 arar sorar. ayrıcca bu kişinin sana olan ilgisine bağlı olduğu gibi de kendi yapısı böyle olduğu için de olabilir. fakat bu durumdan rahatsız oluyorsan devam ettirme bence çünkü ilerde değişmeyecek
Peki ya 1,5haftadir hic arayip sormuyorsa?? Seninle tanismak istiyorum ama suan uni stresim var dedi 1,5 haftadir ses seda yok....

direk söylemedi
şöyle şimdi bir arkadaşımın arkadaşı
arkadaşım sürekli işte siz tam birbirinize göresiniz vs yakıştırmalar yapıyordu
o da her buluşmalarda yanımdan ayrılmazdı sürekli işte hakkımda bişeyler vs sorardı belli ederdi yani..
ben yeni tanıyorum çocuğu açıkçası
neyse işte sonra beraber onun teklifiyle dışarı çıktık
buluştuk eğlendik vs işte hatta sonunda vedalaşırken ben normal yanaktan öpüyordum çekti kendine sıkıca sarıldı
öyle olunca ben de bir şeyler var herhalde dedim yani..ne bileyim...
kendi kendime mi abattım acaba
arkadaşıma sormuştum öncesinden hafiften drumu o da akışına bırak o iyi bir çocuk demişti sadece..
Ayni durum bende de var.... Hakkimizda hayirlisi

Peki ya 1,5haftadir hic arayip sormuyorsa?? Seninle tanismak istiyorum ama suan uni stresim var dedi 1,5 haftadir ses seda yok....
seninki direk söylemiş bence açıkçası belli de strestendir
sen beni sınav döneminde görsen gözüm aşk maşk görmüyor valla stresten
bekle biraz daha bence..:)

canım üni de çok stresli oluyor ve üni okuyanlardan bazısı hayatında aşka sevgiye yer vermek istemiyorlar derslere adapte olamam diye ama benim kardeşim 6 tyıldır erkek arkadaşıyla görüşüyorlar üni de 3. senesi. isteyince oluyor. 1,5 haftadır arayıp sormuyorsa bence sende onu umursamamalısın

canım üni de çok stresli oluyor ve üni okuyanlardan bazısı hayatında aşka sevgiye yer vermek istemiyorlar derslere adapte olamam diye ama benim kardeşim 6 tyıldır erkek arkadaşıyla görüşüyorlar üni de 3. senesi. isteyince oluyor. 1,5 haftadır arayıp sormuyorsa bence sende onu umursamamalısın
Umursamamaya calisiyorum yazmiyorum arayip sormuyorum ama ümid ediyorum belki bugün yazar diye... Degmiyor biliyorum ama gönül iste :)

seninki direk söylemiş bence açıkçası belli de strestendir
sen beni sınav döneminde görsen gözüm aşk maşk görmüyor valla stresten
bekle biraz daha bence..:)
Bekliyorum cnm aklim artik " bosuna bekleme birdaha yazmicak sana" cümleleri kuruyor...ilk basta böyle degildi..
hatta kuzeni bile bu davranisina anlam veremiyor "tanismak isteyen adam 2 dakika zaman bulur günde" diyor ki bence hakli..

Bakalim artik beraberce bekliyelim sabrin sonu selamettir ;)

Bir ortamda mı tanıştırıldınız?
Aracı vesilesi ile falan mı?
Yani arkadaşça mı ilişki maksatlı bir tanışma mı, onu anlamaya çalışıyorum? (;

Back
X