sizde yanlızmısınız

beyazh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
90
1
36
Isparta
insan yanlızlığını kendi seçermiş bende kendim seçtim diyer açtığım konuda anlatmıştım durumumu yılbaşında erkek arkadaşım uyuyor :64 ne komik ben çok salak bir insanım ayrılmadım hala kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor saanki bi kafese sıkışmış kuş gibiyim asosyal bi sevgilim var piskolojim çok bozuk çok yanlızım :5:

aynen canım sanırım ole olcak bende sendenım ıste mı esın?

evet canım her zamanki gibi işte malesef
ne bayram biliyoruz ne yılbaşı
gündüz ben yokum gece o yok,
hani türk filmlerinde olur ya aynı odayı iki ayrı kişiye kiraya verrler, biri gece calışıodur biri gündüz...
aynen onlar gibiyiz birbirimizi bazen tesadüfen görüyoruz

evet canım her zamanki gibi işte malesef
ne bayram biliyoruz ne yılbaşı
gündüz ben yokum gece o yok,
hani türk filmlerinde olur ya aynı odayı iki ayrı kişiye kiraya verrler, biri gece calışıodur biri gündüz...
aynen onlar gibiyiz birbirimizi bazen tesadüfen görüyoruz

hadı ya çok zor olsa gerek canım..hadı yılbası neysede bayramda daha zordur..

kendi düşen ağlamaz napalım biz bile bile evlendik
tatil olsun olmasın zaten zor... eşim doktor
evde oldugu gece bile aniden telefon. emre yok bilmem ne oldu gel, emre napıcaz bilmiyrz gel
her zaman aynı şey
bıktım artık ama napalım, gitmese vicdanı rahat etmez, hiç bişe diyemiorum bu yüzden

ne olmuski? yilbasi altarafi rakam degisecek... benim sevgilimde uyuyor yarin calisacak sabahci...
bende ailemle oturuyorum ne olmuski? bence cok büyütüyorsunuz bu yilbasi olayini.. bizde cok üzüldük beraber geciremedik diye ama kismet.. önümüzdeki yil allah nasip ederse insallah.. diziler var onlara bak :)

kendi düşen ağlamaz napalım biz bile bile evlendik
tatil olsun olmasın zaten zor... eşim doktor
evde oldugu gece bile aniden telefon. emre yok bilmem ne oldu gel, emre napıcaz bilmiyrz gel
her zaman aynı şey
bıktım artık ama napalım, gitmese vicdanı rahat etmez, hiç bişe diyemiorum bu yüzden

kıyamam :) olsun yeterki birbirinizi sevin gerisi boş kalpleriniz bir olsun

evde ailenizle tadını çıkarın, malesef ben yapayalnızım ama, bu yüzden çok canım acıyo, sanki yanlız girdim yanlız gitcek gibi geliyo, eşim işte giriyo, sene boyunca işte olucakmış gibi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, aradım açmadı da...

evde ailenizle tadını çıkarın, malesef ben yapayalnızım ama, bu yüzden çok canım acıyo, sanki yanlız girdim yanlız gitcek gibi geliyo, eşim işte giriyo, sene boyunca işte olucakmış gibi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi, aradım açmadı da...

canim sakin öyle düsünme.. bende ailemle oturuyorum.. sevgilim uyuyor :( ama bi tek ben degilim sevgilimden ayri geciren diye rahatladim yazdigini okuyunca.. daha ne cok insanlar vardir sevdiginin yaninda olamiyan.. hani derler ya yeni yila nasil girersen öyle bütün yil olurmus diye, bende bazen düsünüyorum ama sonra sacma diyorum.. gecen sene sevgilimle tartismali girdik 2010 yilina.. ve inan suan okadar mutluyuzki hic tartismadik belki 3-4 defa sade :nazar: o yüzden bence sende sIkma canini öyle seyler getirme aklina.. suan belki isi vardir acamiyordur veya görmemistir sonra yine ararsin :)

ama bi sorun var biz üni okuyoruz ve sevgilimle aynı evde kalıyoruz keşke ailemin yanında olsaydımda uzağımda olsaydı :50:

saol canım moral verdin ama benim eşim malesef hep gece calışıcak... bugünde herhangi bigün, sıradan bigün yılbasının cok degeri yok gözümde. ama herkes en azından ailesiyle huzurlu ben koskoca evde yanlızım...

ama bi sorun var biz üni okuyoruz ve sevgilimle aynı evde kalıyoruz keşke ailemin yanında olsaydımda uzağımda olsaydı :50:

aynı ev mi? niye dert ediyosun ki, git yanına sende, nefes alışını dinle, bu bile huzur verir, sarıl sen de, yat yanına... yarın erken kalkması mı gerekiyo neden erken yattı?

çünkü keyfine göre yaşıyo gitse myanınaa bağırır ne rahatsız ediyosun diye çok mutsuzum kızlar :( çıkmazdayım hata :( nolur yardım edin diye konu açtım orda daha anlaşılır çok yanlızım :( ama hakettim bunuu

:66: bende geldim bende.. evdeyim bende ve erkek arkadaşım pc de oyun oynuyo bende nette takılıyorum ne eğlenceliyiz :9: zaten sevmezdim yılbaşlarını :63:

Bende eşimle tv izliyorum
ev daha güzel sanki..
Üzme kendini bence uzat ayaklarını
al cipsini kolanı tv izle....:)))

Back
X