• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde yanlızmısınız

nöbetçiyim camdan baksam ewim görünüyor.
ama sewgili kocacığım beni görmeye gelmedi sewgiliyken böyle olacağı hayata aklıma gelmezdi yeni yıla girecezde eşim ewde oturacak bende hastanede onu bekleyecem ama bizimkinde en ufak bi kıpırtı olmayacak..
zaten ewimde değilim diye sinir oluyorum en azından kalkıp gelsene iki dk yanıma be adam gramajın mı eksilir..
bende beklşiyorum beyefendiyi gelecek diye işlerimi çabucak bitireyimde o geldiğinde işim olasın..
pehhhhhhhhhhhh
bana hiç iş yerine gelemem yalanlarını sayma şimdi defalarca geldin oturdun bişey olmadı da bugün mü sorun olacak
ha bide gel saatlerce otur demedim zaten iki dk kapıdan gör..
gider sırf spor olsun diye çıkar yürüyüş !! yapar
iki adımlık yoldada hasta düşer..offffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff
birlikte ama yalnızz..

Bu kadar romantik bi geceyi aganigiye bağlayamayacak kadar çok içen kociş kurbanı varmı benden başka aranızda peki :31::77:

konuyu açan arkadaş senn durumun çok zor
evli değil ama aaynı evde yaşıyosnuz ve sana buz gbi davrann birisi diğer konuyu da okudum
ayrılmayı düşünmüyo musn
çok mu seviyo sun yoksa kendini mecbur mu hissediyodun
bizim bedenler yarı ama yürekler bir girdik yeni yıla
izin vermedi ailem dışarı çıkamadık ben çıkamayıncada sevgilimde çıkmadı kıyamam bebişime:69:

bizde ayrı girdik yeni yıla sevgilim benden çok uzaklarda nöbet başındaydı telefonda ve msnde girdik yeni yıla kalbimiz bir olsun yeter :34: yanımda olsa tabi mutlu olurdum ama ben alıştım biraz sevgilim deniz ast. nöbeti,seyiri derken ayrı oldugumuz zamanlar illaki oluyor malesef (alıştım biraz dediğime bakmayın her seyire çıkışında ağlamaktan gözlerim şişiyor :43: )ama biliyorum ki kalbi benimle tıpkı benim kalbimin onunla oldugu gibi şükürler olsun..yan yana olduğumuzda ayrı geçen her anın acısını çıkarırız biliyorum :70: kendim seçtim pişman değilim çünkü çoookkk seviyorum ve seviliyorum :66:
konuyu açan arkadaşım şartlarını bilmiyorum ama eğer düzeleceğinden umutsuzsan ve mutsuzsan çok daha geç olmadan kendi yolunu çiz canım .....

ben de evde annamle babamle geçirdim gündüz erkek arkadşımla beraberdik sinemeya filan gittik alış veriş yaptım biraz öyle geçti. gece de telefonda konuştuk sadece beraber yılbaşını geçirmedik hiç 3. yıl başımızı bu beraber olduğumuz ama başbaşa kutlamadık hiç.

bizde eşimle dışarı çıktık yemeğimizi yedik
eve geldik tv izledik
saat 11 e doğru eşim mutfağa mum ışığında çok şık bir sofra kurmuş
beni içeri almadı sürpriz yapacakmış
12 ye 15 dk kala girdim içeri
çok güzeldi
başbaşa öpüşe koklaşa dans ederek:69:
girdik yeniyıla çok romantikti yanii..
saat 1 gibi de arkadaşlarımız geldi,içtik bi güzel
benim kafa 1500 acaip sarhoş oldum
sonra da sızdım allahtan regldim yoksa eşim o halimi kaçırmazdı:52:

Back