• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizdede arsız doymak bilmeyen kaynana kayınpeder kayın var mı allah aşkına...

Haram etmek başka, doktor parası olsun demek başka.

Hakkını aramayan adam üstüne bir bardak su icmeli bana göre. Hakkını aramadan boynunu büken, evinde oturan kadın konuşamaz. Konuşursa da ben derim ki; car car konuşma kalk git ara, al. Bu kadar net.

pardon doktor parası olsun dediği kısmı görmemişim. Evet beddua etmek yerine arayıp konuşcaksınız. Susup oturursanız ağlanmayada hakkınız yok. Arayın hakkınızı, arayın söyleyin söyleyeğinizi ondan sonra yine yüzsüzlüklerine devam ederlerse bırakın Allah'a havale edin. Ama susmayın!

Son düzenleme:
helal edin etmeyin o tamamen sizin bileceğiniz iş. Haklısınız da. Ama beddua etmek baska birşey.

Neyse ya. Neyi anlatıyorum ki ben.

burda ki amaç birbirimizn derdine az da olsa derman olmak değil mi ?
Biraz rahatlıyalım içimizi dökelim
kafamız dağılsıun
yardım alalım yaraya merhem olalım yada olsunlar
diye burdayız

bazen etrafında çok kişi olur ama o kişiler senin içini asla bilmez bilemez çünkü bilelerde anlamaz
oyüzden kimseyi kırmadık bu zamana dek sırtımıda dönmedim..
Herkez kendi düşüncesini sölemekte hür hereze saygı duyarım
ama maksat derman olmak çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını nelere maruz kaldığını bilemez

kimse elinde imkan varken evladını tüm gün sokakta kalıcağını bile bile birine emanet edemez eye ki ediyosa işte o anne en mahçup olan annedir ve hepimiz enneyiz yada bir gün olucaz birbirimiz daha iyi anlıcamız tek an anne oldumuz andır

pardon doktor parası olsun dediği kısmı görmemişim. Evet beddua etmek yerine arayıp konuşcaksınız. Susup oturursanız ağlanmayada hakkınız yok. Arayın hakkınızı, arayın söyleyin söyleyeğinizi ondan sonra yine yüzsüzlüklerine devam ederlerse bırakın allah'a havale edin. Ama susmayın!

hakkımızı aradık ama dedikleri tek kelime akşam para bitti harcamış
eyer ki verirse oda 2 bin vericekmiş bide verdikten sonra daha kardeşlik kalmıcakmış aralarında

hem arabamızı alan onlar bizim paramızı yiyenler onlar
bide rest çeken onlar
gerçi doğru eşek olana semer vuran çok olur

buda yine mecbur olan hayatlar da olur

burda ki amaç birbirimizn derdine az da olsa derman olmak değil mi ?
Biraz rahatlıyalım içimizi dökelim
kafamız dağılsıun
yardım alalım yaraya merhem olalım yada olsunlar
diye burdayız

bazen etrafında çok kişi olur ama o kişiler senin içini asla bilmez bilemez çünkü bilelerde anlamaz
oyüzden kimseyi kırmadık bu zamana dek sırtımıda dönmedim..
Herkez kendi düşüncesini sölemekte hür hereze saygı duyarım
ama maksat derman olmak çünkü kimse kimsenin neler yaşadığını nelere maruz kaldığını bilemez

kimse elinde imkan varken evladını tüm gün sokakta kalıcağını bile bile birine emanet edemez eye ki ediyosa işte o anne en mahçup olan annedir ve hepimiz enneyiz yada bir gün olucaz birbirimiz daha iyi anlıcamız tek an anne oldumuz andır

Söylediklerimi yanlış anladınız. O parayı ne zorluklarla kazandığınızı, evladınızı ihmal ettiğiniz vs anlayabiliyorum, üzülüyorum.

Ben ondan bahsetmiyorum.

Bu kadar zorluklar kazanılan parayı hibe ediyorsanız vahlanmayacaksınız. E siz talep etmemişsiniz ki, arkasına düşmemissiniz ki... Eşiniz mazlum bir adam galiba ki sesi cıkmıyor. Siz de sadece söyleniyorsunuz. Yapacak birşey yok.

Buraya konu acıyorsanız, farklı görüşlere de saygı duymak zorundasınız. Eğer tek taraflı ic dökecekseniz; günlük bölümüne alalım sizi.

Söylediklerimi yanlış anladınız. O parayı ne zorluklarla kazandığınızı, evladınızı ihmal ettiğiniz vs anlayabiliyorum, üzülüyorum.

Ben ondan bahsetmiyorum.

Bu kadar zorluklar kazanılan parayı hibe ediyorsanız vahlanmayacaksınız. E siz talep etmemişsiniz ki, arkasına düşmemissiniz ki... Eşiniz mazlum bir adam galiba ki sesi cıkmıyor. Siz de sadece söyleniyorsunuz. Yapacak birşey yok.

Buraya konu acıyorsanız, farklı görüşlere de saygı duymak zorundasınız. Eğer tek taraflı ic dökecekseniz; günlük bölümüne alalım sizi.

BEN KENDİ KENDİME DERMAN OLABİLSEYDİM ZATEN BURAYA YAZMAZDIM
DEMİNDE DEİĞİM GİBİ HER KEZ DÜŞÜNCESİNİ SÖLEMEKTE HÜR KİMİNE GÖRE DOĞRU OLAN KİMİNE GÖRE YALNIŞ OLUR

İŞTE SORUNDA BURDA (Bu kadar zorluklar kazanılan parayı hibe ediyorsanız vahlanmayacaksınız.) DEMİŞSİNİZ YA
ÖLE DURUMLAR YAŞIYO Kİ İNSAN DÜŞEMİYO ŞUAN ONA YİNE MUHTAÇSINIZ ÇALIŞIYONUZ 2 ÇOCUĞUNUZ VAR
VE HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİ ONA BIRAKMAKTASINIZ DÜŞÜNÜN NASI REST ÇEKİCEKSİNİZ ÇALIŞMAZSANIZ BORÇ ÜSTÜNE BORÇ OLCAK EYER ANNE İSENİZ BENİ ANLARSINIZ YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUNUZ İÇİN

hakkımızı aradık ama dedikleri tek kelime akşam para bitti harcamış
eyer ki verirse oda 2 bin vericekmiş bide verdikten sonra daha kardeşlik kalmıcakmış aralarında

hem arabamızı alan onlar bizim paramızı yiyenler onlar
bide rest çeken onlar
gerçi doğru eşek olana semer vuran çok olur

buda yine mecbur olan hayatlar da olur

kardeşlikleri onların bu yaptıklarından dolayı bitmemişte eşiniz parasını isteyince mi bitcekmiş? Susarsanız daha çooook konu açarsınız buraya. Hak aramak öyle süklüm püklüm paramızı harcamışsınız, verin demekle olmaz. Biraz yumruğunu masaya vurmak lazım. Kaynınıza sorun bakalım o araba alsa ama siz kullansanız ve sonra onun araba parasını harcasanız ne yapardı?

kardeşlikleri onların bu yaptıklarından dolayı bitmemişte eşiniz parasını isteyince mi bitcekmiş? Susarsanız daha çooook konu açarsınız buraya. Hak aramak öyle süklüm püklüm paramızı harcamışsınız, verin demekle olmaz. Biraz yumruğunu masaya vurmak lazım. Kaynınıza sorun bakalım o araba alsa ama siz kullansanız ve sonra onun araba parasını harcasanız ne yapardı?

onuda dedi eşim akşam onuda onların her lafa vericek cevapları var bacım varr
ehh napalım bende vermenizi beklerdim de kısaca oğlum beni arada bırakmayın aranızda halledin dedi ve teli kapadı bu kadar basit onlar için işte

onuda dedi eşim akşam onuda onların her lafa vericek cevapları var bacım varr
ehh napalım bende vermenizi beklerdim de kısaca oğlum beni arada bırakmayın aranızda halledin dedi ve teli kapadı bu kadar basit onlar için işte

ozmn kv nin dediği gibi siz halledin! Yüzsüz insanlarla başetmek çok zor evet ama susup oturmakta olmaz, sadece eşinize yüklenmekte.. Eltiniz varsa onunla konuşmayı deneyin?

ozmn kv nin dediği gibi siz halledin! Yüzsüz insanlarla başetmek çok zor evet ama susup oturmakta olmaz, sadece eşinize yüklenmekte.. Eltiniz varsa onunla konuşmayı deneyin?

yok o bekar bacım
büyüklerinde dediği gibi galinba YA BU DEVEYÜ GÜDECEN YADA BU DİYARDAN GİDİCEN :4:

SAOL BACIM DÜŞÜNCELERİN İÇİN

suç senin ve eşinin... değil kayınvalidem kendi annem ve babamın çocuğumun rızkını yemesine izin vermem eşiniz içinde merhametli demişsiniz ama bu merhamet değil başka seye girer

suç senin ve eşinin... Değil kayınvalidem kendi annem ve babamın çocuğumun rızkını yemesine izin vermem eşiniz içinde merhametli demişsiniz ama bu merhamet değil başka seye girer

eşim sessiz ailesine bişey diyemiyo evde sölenir ama onlara derken bi kelimeyşi yutar
baştada dediğim gibi herşey bi yerde yine muhtaçlıktan oluyo muhtaçlıktan kastım çocuklarıma bakması lazım ki belirli günlerde bende çalışayım

eşinle konuşup bi dur demenin vakti gelmiş o halde...
bu kadar normal karşılanmamalı bu tür şeyler...
aranızdaki para muhabbetini bitirin bi an önce...

eşinle konuşup bi dur demenin vakti gelmiş o halde...
Bu kadar normal karşılanmamalı bu tür şeyler...
Aranızdaki para muhabbetini bitirin bi an önce...

para bir tarafa artık ezilmek susmak susturulmak sineye çekmek istemiyorum
bu yüzden sitemkarım şimdiye dek hep iyilikle olsun istedik ama zmana ayak uydurulması gerekiyomuş
onu anladım geç oldu ama anladım
belkide zamanında da anladım anlamazlıktan geldim bişeyler yüzünden allahım büyük

herkez ektiğini biçecek ....
:47:

allah yar ve yardımcınız olsun. bunlar nasıl insan yaa eşinde bi tuhafmış .. ben yiyemedim al siz yiyin olmuş bu durum. allah kimsenin hakkını kimsede koymaz ama bu kadar da saf olmayın çoluğunuzun çocuğuzun rızkını onlara yedirmeyin kavga edin kötü olun paranızı yedirmeyin allahım iyilerle karşılaştırsın başka diyecek söz bulamıyorum..

benim merak ettiğim çocuklarına kaynana mı bakıyor, slz de bakım parası vermiyormusunuz?

Ben anlamadım şimdi siz araba almışsınız öderiz diyerek ama ödeyememişsiniz borcunu kaynında kendine alnış arabayı ben öderim araba benim olsun demiş yanlış anlamadım dimi ee onlar ödüyorsa arabayı onlar kullanır yani hala siz ödeyip onlar mı kullanıyor. Neden izin veriyorsunuz malınızın kullanılmasına.

Kiraya çıkmışken neden tekrar kaynananızın evine döndünüz kirayı mı ödeyemediniz geçinemiyor muydunuz. Eşinize diyemediniz mi bizim orada ne işimiz var zaten zorluklarla taşındık şimdi ne diye geri dönelim diye. Ağırlığınızı koyacaksınız o zaman sanırım toruna da o bakıyormuş. Eşim saf filan demekle olmuyor. Bazı şeyler karşılıklı belki de onlarında size yardımı oluyordur. Kendi kendinize yetin ne onlardan bir telebiniz olsun ne de kendinizi kullandırın. Araba alıyorsanı ödemesini yapın o zaman ödeyemiceksiniz, kaynananıza döneceksiniz kiraya çıkmayı göze almayın kendi yağınızda kavrulun yok demeyi bilin ama yok derken bir yandan onlara bağlılığınız olmasın maddi vs..

onlar paranızı yerken siz de afiyet olsun mu diyorsunuz nedir kardeşim??
yedirmeyin...neden rıza gösteriyorsunuz ki...

Ben anlamadım şimdi siz araba almışsınız öderiz diyerek ama ödeyememişsiniz borcunu kaynında kendine alnış arabayı ben öderim araba benim olsun demiş yanlış anlamadım dimi ee onlar ödüyorsa arabayı onlar kullanır yani hala siz ödeyip onlar mı kullanıyor. Neden izin veriyorsunuz malınızın kullanılmasına.

Kiraya çıkmışken neden tekrar kaynananızın evine döndünüz kirayı mı ödeyemediniz geçinemiyor muydunuz. Eşinize diyemediniz mi bizim orada ne işimiz var zaten zorluklarla taşındık şimdi ne diye geri dönelim diye. Ağırlığınızı koyacaksınız o zaman sanırım toruna da o bakıyormuş. Eşim saf filan demekle olmuyor. Bazı şeyler karşılıklı belki de onlarında size yardımı oluyordur. Kendi kendinize yetin ne onlardan bir telebiniz olsun ne de kendinizi kullandırın. Araba alıyorsanı ödemesini yapın o zaman ödeyemiceksiniz, kaynananıza döneceksiniz kiraya çıkmayı göze almayın kendi yağınızda kavrulun yok demeyi bilin ama yok derken bir yandan onlara bağlılığınız olmasın maddi vs..

aynen bende anlamadım arabayı aldınız ödiyemediğiniz için kaynına aldılar borcunu onlar ödüyorsa zaten araba onların olur..

arabayı biz aldık arabaya tam 15 milyar ödedik
arabayı öderken kaynanamla oturuyoduk sonra ayrı eve çıktık
çıktıktan sonra ödeyemedik
onlarda verin bize devamını biz ödeyelim 4 ay içinde ödediğiniz parayı kredi çekip ödücez dediler
bizde tama dedik eşim nasısa yabancı değil verir dedi verir
verdik arabayı 1 taksit ödedi bir buyduk arabayı satmış akrabadsına dedik niye sattınız başka araba alcakmış e bizim paramız parayı vercek yakın zamanda versin vercez size bizde tamam dedik
2 gün önce öğrendik ki para alınmış harcamışlar üstüne üstük
15 milyar alacağımız üstüne bize sadece 500 tl sadaka göndermiş kaynım
sebep 1 taksit ödemiş ve kasko parası vermiş die

benim 10 yılda birkitrdiğim couklarımın rızkını onlar 1 günde bitirmiş
yani hem onlar yüzünden elimden avucumdan oldum
bütün birikmişim gitti ben yemedim al sen ye oldu yani
parayı istedik kötü de biz olduk şimdi hbr yollamış kaynım 2 milyhar yollucam ama dahada abim değil demiş
böle işte çocuklara sıf annem bakmıyo 3 gün kaynanam 3 gün annem çünkü ikiside bakmak istemiyo açıkçası

sonuç 5 yıl çalıştım tüm para 15 milyardı
uçtu gitti
şimdi tekrar girdim işe arabadan alıcağım 15 milyar peşinatla bi eve giricerktim 3 gün annem 3 gün kaynanam bakıcaktı
hepsi uçtu gitti
bakalım ne olcak allahım büyük neler atlattım ben bunuda atlatırım
kimsenin ağı kimsede kal
maz

arabayı biz aldık arabaya tam 15 milyar ödedik
arabayı öderken kaynanamla oturuyoduk sonra ayrı eve çıktık
çıktıktan sonra ödeyemedik
onlarda verin bize devamını biz ödeyelim 4 ay içinde ödediğiniz parayı kredi çekip ödücez dediler
bizde tama dedik eşim nasısa yabancı değil verir dedi verir
verdik arabayı 1 taksit ödedi bir buyduk arabayı satmış akrabadsına dedik niye sattınız başka araba alcakmış e bizim paramız parayı vercek yakın zamanda versin vercez size bizde tamam dedik
2 gün önce öğrendik ki para alınmış harcamışlar üstüne üstük
15 milyar alacağımız üstüne bize sadece 500 tl sadaka göndermiş kaynım
sebep 1 taksit ödemiş ve kasko parası vermiş die

benim 10 yılda birkitrdiğim couklarımın rızkını onlar 1 günde bitirmiş
yani hem onlar yüzünden elimden avucumdan oldum
bütün birikmişim gitti ben yemedim al sen ye oldu yani
parayı istedik kötü de biz olduk şimdi hbr yollamış kaynım 2 milyhar yollucam ama dahada abim değil demiş
böle işte çocuklara sıf annem bakmıyo 3 gün kaynanam 3 gün annem çünkü ikiside bakmak istemiyo açıkçası

sonuç 5 yıl çalıştım tüm para 15 milyardı
uçtu gitti
şimdi tekrar girdim işe arabadan alıcağım 15 milyar peşinatla bi eve giricerktim 3 gün annem 3 gün kaynanam bakıcaktı
hepsi uçtu gitti
bakalım ne olcak allahım büyük neler atlattım ben bunuda atlatırım
kimsenin ağı kimsede kal
maz

şimdi anladım cnm yazık ya insanın anası evladına bunu yapıyorsa kardeşi yapıyorsa kim yapmasın kesinlikle bunu yutup oturma canım ne demek iki mil göndercem bi dahada abim yok terbiyesiz alsın o iki milyarı töbe töbe..kabul etmeyin getirdiğinde vereceğin iki değil 14500 deyin onuda verdikten sonra kardeşim değilsin desin eşinde şuraya bak ya sen çalış çocuğundan ayrı kal kıt kanaat borç öde kendine bir ev almak için kendi kendine çabala birde gelsin üstüne konsunlar yok öyle yağmaa!

Back
X