• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizdede böylemi

POLYANNACIK

umutlarım
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
259
77
123
eşimin ailesi bizi oturmaya çağıracakları zaman yada bize gelmek istedikleri zaman eşimi arıyorlar eşimde bi ayşeye sorayım diyor beni arıyor sonra onlara haber veriyor 4 aydır evliyim.yeri gelince gelinleriyiz ama bizi takmıyorlarmı çekiniyorlarmı anlamadım.ben biraz mesafeli durmaya çalşıyorum ama zaten eşimde bana soruyor belki başka planım vardır diye.ama bana çok saçma geliyor yanılıyormuyum.

Mesafeli davranıyorsanız çekiniyor olabilirler :ssz:

Hem güzel bir şey eşinizin de arayıp size sorması ; size sormadan gelin dese daha kötü :31::31:

eşimin ailesi bizi oturmaya çağıracakları zaman yada bize gelmek istedikleri zaman eşimi arıyorlar eşimde bi ayşeye sorayım diyor beni arıyor sonra onlara haber veriyor 4 aydır evliyim.yeri gelince gelinleriyiz ama bizi takmıyorlarmı çekiniyorlarmı anlamadım.ben biraz mesafeli durmaya çalşıyorum ama zaten eşimde bana soruyor belki başka planım vardır diye.ama bana çok saçma geliyor yanılıyormuyum.

Aslında sana sormaları lazım da belki alacakları cevaptan korkuyorlar. Neyse ki eşiniz usül erkan biliyor da size soruyor. Bosverin, takılmayın. Bu mesafe gayet güzel bence.

kesinlikle yanılıyorsun eşinin ailesi ne kadar saygılı düşünceli bir aile ki müsait olmayabilirsin diye haber verip geliyorlar üstelik yeni evlisin elbette böyle yapacaklar. çatkapı gelseler daha mı iyi

Cnm aynı sorun bendede var hatta mevlut vardı kaynanam esımı aradı nura soyle benım yaptırdıgım ortuyu taksın gelırken dedı ben bole:53: yanı boyle bır durumda benı arayıp kızım boyle boyle dıene esımı arıyor gelde delı olma bu sadece bır ornek daha nelerı nelerı var ılk basta zorumA gıdıyodu ama sımdı alıstım

okuyunca bi ara ben ne zaman böyle konu açım dedim :) bizdede böyle akşam size gelcez yada bize gelin diye eşim aranır sonra eşim beni arar tamamsa onlara döner . bizim aramız iyi değil ama iyi olduğundada çok takmazlardı oğlumum evi sanamı sorcaz havasındalar. ben eşimle bunun tartışmasını çok yaptım hatta geçen hafta aramışlar oda serabı arayın demiş ama beni arayan olmadı e tabi gelende olmadı.

Saçma değil, daha 4 aylık evlisiniz, eşiniz yoluyla sormaları normal, emir vaki yapmıyorlar soruyorlar ya ona bakın siz...

aslında sana sormaları lazım da belki alacakları cevaptan korkuyorlar. Neyse ki eşiniz usül erkan biliyor da size soruyor. Bosverin, takılmayın. Bu mesafe gayet güzel bence.

benim en fazla diyeceğim müsait değilim olur.ama korkmuşlar galiba :))))

okuyunca bi ara ben ne zaman böyle konu açım dedim :) bizdede böyle akşam size gelcez yada bize gelin diye eşim aranır sonra eşim beni arar tamamsa onlara döner . Bizim aramız iyi değil ama iyi olduğundada çok takmazlardı oğlumum evi sanamı sorcaz havasındalar. Ben eşimle bunun tartışmasını çok yaptım hatta geçen hafta aramışlar oda serabı arayın demiş ama beni arayan olmadı e tabi gelende olmadı.

aynen canım demek istediğim buydu.benim evime geliyorlar evin hanımı benim.

kesinlikle yanılıyorsun eşinin ailesi ne kadar saygılı düşünceli bir aile ki müsait olmayabilirsin diye haber verip geliyorlar üstelik yeni evlisin elbette böyle yapacaklar. çatkapı gelseler daha mı iyi

tabiki haber verecekler bu bir lüks değil.kaçıncı yüzyıldayız.tabi düşüncesiz davranan aileler vardır ama benim demek istediğim.onların beni takmayıp oğullarının evi diye eşime sormaları.görümcemle pazar günü bana gelicekler eşim zaten dışarda biliyorlar yine beni aramıyorlar lafa gelince kızımızsın ciğerimşzsin ama hep laf oyunları

Evet bizde de öyle
Ben bu durumdan memnunum, hep böyle devam etmesini isterim

Siz de hem mesafeli duruyorum deyip, hemde bu durumu saçma buluyosunuz
O zaman sıcak davranın bi kere kendiniz arayın, devamı gelir

evet bizde de öyle
ben bu durumdan memnunum, hep böyle devam etmesini isterim

siz de hem mesafeli duruyorum deyip, hemde bu durumu saçma buluyosunuz
o zaman sıcak davranın bi kere kendiniz arayın, devamı gelir

bana biraz tuhaf geldi sadece.bana kahve içmeye gelmek isterlerse beni armaları gerekir bu çok normal birşey mesafeli olup olmamakla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum ama haklısınız galiba böyle daha iyi...

bana biraz tuhaf geldi sadece.bana kahve içmeye gelmek isterlerse beni armaları gerekir bu çok normal birşey mesafeli olup olmamakla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum ama haklısınız galiba böyle daha iyi...

Onlarda mesafeli olmak istiyo demek ki
Ki siz 4 aydır varsınız oğluyla yıllardır samimiler
Bence bu durum çok normal
Başka bir problem yoksa ki eşinizde size sorup öyle döndüğünden bunun altında bişey aramayın

Bizde de böyle
Bizim 2 yıl yeni bitti
Hep böyle devam ederse memnun olurum

İnsanın eşine olur olmaz şu iş daha öncelikli diye cevap vermesi daha kolaydır
Direk sizi arasalar belki ayıp olmasın diye ya da fazla düşünmeden tamam diyebilirsiniz mesela
Böyle de artısı mevcut bence

okuyunca bi ara ben ne zaman böyle konu açım dedim :) bizdede böyle akşam size gelcez yada bize gelin diye eşim aranır sonra eşim beni arar tamamsa onlara döner . bizim aramız iyi değil ama iyi olduğundada çok takmazlardı oğlumum evi sanamı sorcaz havasındalar. ben eşimle bunun tartışmasını çok yaptım hatta geçen hafta aramışlar oda serabı arayın demiş ama beni arayan olmadı e tabi gelende olmadı.

şanslısın oğlumun evi diyorlarmış benim kayınbabam bizim ev zaten diyor davet beklemiyoruz diyor:1::1:

Bizimkilerde aynen böyle hep eşimden öğrenirim gelmek istediklerini. Bu zamana kadar da hiç kabul etmemezlik falan yapmadık ama bana hiç sormazlar hep esimi ararlar, esim de bana sorar.

Hatta geçenlerde eşim mesaiye kaldı bende evde bekliyorum bunları (esimin iste olduğunu da biliyorlar) geç geleceklerini söylemek için bile eşimi aramışlar. O da beni nasılsa aramışlardir diye (normal olanı düşündüğünden :) ) bana haber vermemiş. Adam zaten çalışiyo. Isten çıkınca aramızda gecen telefon konuşması ;
E: geldi mı bizimkiler
B: hayır hala bekliyorum yemekler de soğudu
E: geç geleceklerdi erken pisirmeseydin
B: haberim yok bana 7'de geleceklerini söyledin
E: beni arayıp söylediler seni aramadılar mı
B: Hereke'de adam yarine koymadılar. Bidahaki gelişlerinde evde sen oturur beklersin artık
E: ERORRR

:):):):)

Son düzenleme:
O evin hanımı sizsiniz tabiki ama mesafeliyim demişsiniz bu duruşunuzdan çekiniyor olabilirler, hemde yeni evli olmanızdan dolayı oğullarını aramak daha kolay geliyordur. İyi tarafından bakmak lazım oğullarını bile arasalar oğlunun eşine sorup cevap verdiğini biliyorlar, herşey bir kenara arıyorlarmış, kimi aradıklarının ne önemi var? Oğlumun evi diye çat kapı yapmıyorlar ya.. :31:

Back
X