- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
eşimin ailesi bizi oturmaya çağıracakları zaman yada bize gelmek istedikleri zaman eşimi arıyorlar eşimde bi ayşeye sorayım diyor beni arıyor sonra onlara haber veriyor 4 aydır evliyim.yeri gelince gelinleriyiz ama bizi takmıyorlarmı çekiniyorlarmı anlamadım.ben biraz mesafeli durmaya çalşıyorum ama zaten eşimde bana soruyor belki başka planım vardır diye.ama bana çok saçma geliyor yanılıyormuyum.
eşimin ailesi bizi oturmaya çağıracakları zaman yada bize gelmek istedikleri zaman eşimi arıyorlar eşimde bi ayşeye sorayım diyor beni arıyor sonra onlara haber veriyor 4 aydır evliyim.yeri gelince gelinleriyiz ama bizi takmıyorlarmı çekiniyorlarmı anlamadım.ben biraz mesafeli durmaya çalşıyorum ama zaten eşimde bana soruyor belki başka planım vardır diye.ama bana çok saçma geliyor yanılıyormuyum.
aslında sana sormaları lazım da belki alacakları cevaptan korkuyorlar. Neyse ki eşiniz usül erkan biliyor da size soruyor. Bosverin, takılmayın. Bu mesafe gayet güzel bence.
okuyunca bi ara ben ne zaman böyle konu açım dedim :) bizdede böyle akşam size gelcez yada bize gelin diye eşim aranır sonra eşim beni arar tamamsa onlara döner . Bizim aramız iyi değil ama iyi olduğundada çok takmazlardı oğlumum evi sanamı sorcaz havasındalar. Ben eşimle bunun tartışmasını çok yaptım hatta geçen hafta aramışlar oda serabı arayın demiş ama beni arayan olmadı e tabi gelende olmadı.
saçma değil, daha 4 aylık evlisiniz, eşiniz yoluyla sormaları normal, emir vaki yapmıyorlar soruyorlar ya ona bakın siz...
kesinlikle yanılıyorsun eşinin ailesi ne kadar saygılı düşünceli bir aile ki müsait olmayabilirsin diye haber verip geliyorlar üstelik yeni evlisin elbette böyle yapacaklar. çatkapı gelseler daha mı iyi
benim en fazla diyeceğim müsait değilim olur.ama korkmuşlar galiba :))))
evet bizde de öyle
ben bu durumdan memnunum, hep böyle devam etmesini isterim
siz de hem mesafeli duruyorum deyip, hemde bu durumu saçma buluyosunuz
o zaman sıcak davranın bi kere kendiniz arayın, devamı gelir
bana biraz tuhaf geldi sadece.bana kahve içmeye gelmek isterlerse beni armaları gerekir bu çok normal birşey mesafeli olup olmamakla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum ama haklısınız galiba böyle daha iyi...
okuyunca bi ara ben ne zaman böyle konu açım dedim :) bizdede böyle akşam size gelcez yada bize gelin diye eşim aranır sonra eşim beni arar tamamsa onlara döner . bizim aramız iyi değil ama iyi olduğundada çok takmazlardı oğlumum evi sanamı sorcaz havasındalar. ben eşimle bunun tartışmasını çok yaptım hatta geçen hafta aramışlar oda serabı arayın demiş ama beni arayan olmadı e tabi gelende olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?