Sizdede oluyor mu ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Bir şeyi çok düşününce isteyince üstünde çok durduğunda hiç bişey olmuyor sizde de oluyor mu. İçimde sıkıntı oluyor mesala sevgilimle az sohbet ettiğimiz için kendimi kasıyorum diyelim konu gerçekten bulunmuyor. Acaba güzel yuva kuracak mıyız acaba beni hep sevecek mi düşününce illa sorun çıkıyor

Bir şeyi çok düşününce isteyince üstünde çok durduğunda hiç bişey olmuyor sizde de oluyor mu. İçimde sıkıntı oluyor mesala sevgilimle az sohbet ettiğimiz için kendimi kasıyorum diyelim konu gerçekten bulunmuyor. Acaba güzel yuva kuracak mıyız acaba beni hep sevecek mi düşününce illa sorun çıkıyor
Otobüs beklersin gelmez ama beklemezsin üst üste gelir. Böyle birşey😄

Telkin yoluyla.
Gerçeğin benim düşündüğüm gibi olmadığına, sadece benim kafamda olduğuna inandırdım kendimi.
Olan şeyler sadece tesadüftü.
Sonra da düşünmemeye çalıştım.
Aklıma geldiği zaman başka şeylerle ilgilendim.
Takılıp kalmadım yani.
O yüzden takmayın diyorum.

Telkin yoluyla.
Gerçeğin benim düşündüğüm gibi olmadığına, sadece benim kafamda olduğuna inandırdım kendimi.
Olan şeyler sadece tesadüftü.
Sonra da düşünmemeye çalıştım.
Aklıma geldiği zaman başka şeylerle ilgilendim.
Takılıp kalmadım yani.
O yüzden takmayın diyorum.
Ne güzel umarım bende yapabilirim ama çok zor içime birden sıkıntı düşüyor acaba tartışacak mıyız yada beni hala seviyor mu gibi saçma sapan düşünüyorum elimde olmadan ve gerçekten düşündüğüm oluyor

Bende sürekli kendime bunu söylüyorum ama işte içime bi sıkıntı düşüyor sürekli düşünüyorum takıyorum
Başka şeyler düşünmeye çalış. Kafanı meşgul edecek seyler bul olmadı bu şekilde hayat zor geçer

Aynen öyle ama bunu nasıl yenerim içimde sıkıntı oluyor kesin o gün kavga ediyoruz bişeyi takıyorum o oluyor
Bende oyleydim yatar kalkar düşünür ve sürekli aglardim dua etmeye başladım sevgili C ChillOutt sayesinde dua ettikçe içimdeki tüm kötü düşünceler gitti inşirah,fetih, Ayetel Kürsi,edrikni öyle iyi geliyor ki insana vazgeçmeden dua et ve Allah'a sığın kalbinin nasıl ferahladigini hissedeceksin..🤗

Belayı çağırma der büyükler, psikolojide de adı "Kendini gerçekleştiren kehanet"tir. Korktugum her şey başıma geldi. Güzel sevdiğim şeyler yapıp güzel şeyler düşünmeye uğraşıyorum artık.

Back
X