- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Bu kadar ince düşünceli bir adam ilk buluşmada senin evine gelip üstüne üstlük birde öpmüş samimi gelmedi yanlış anlamada kuzum. Bırak basit görmesin seni. Ayrıca böylesi ince düşünceli adam kaçak dövüşmez tutar elinden seni ne sıfatla yanında taşıdığını gösterir millete. Böyle daha mı az laf olacakmış. Hem derdi elalemin laf çıkarması mı yoksa onun hakkında senin kulağına laf gelmesi mi biraz düşündürücü sankiDışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Adam hakli. Hem anin büyüsüyle öpüş hem sonradan sanki sana saldirmis gibi tavir al-kendisini sapik gibi hissettir. Sonra mesajlarina cevap verme ve en sonunda yol sormak icin yaz.
Siz böyle dengesiz karakterde biriyle ikinci randevuya cikmak ister miydiniz?
Bu kadar ince düşünceli bir adam ilk buluşmada senin evine gelip üstüne üstlük birde öpmüş samimi gelmedi yanlış anlamada kuzum. Bırak basit görmesin seni. Ayrıca böylesi ince düşünceli adam kaçak dövüşmez tutar elinden seni ne sıfatla yanında taşıdığını gösterir millete. Böyle daha mı az laf olacakmış. Hem derdi elalemin laf çıkarması mı yoksa onun hakkında senin kulağına laf gelmesi mi biraz düşündürücü sanki
Evinize davet etmişsiniz. Sarılmışsınız. O da doğal olarak öpmüş. Zemini siz hazırlamışsınız. Onun yaptığında yanlış bir şey yok. Ayrıca mesajına cevap vermemeniz de çok kabaca. Özür bile dilemiş hiç gerek olmadığı halde daha
Mesaj atmalı mıyım ne yazmalıyım peki
Adamı hem eve atmışsınız hem de öptü diye trip atmışsınız?
Ayrıca bulunduğunuz yerleşim yerinde nasıl en yüksek rütbe astsubay olabiliyor? Çiftlikte falan mısınız?
Ben ne ara ameliyatla kalbimi aldırdım da bu aşk meşk işlerinden anlamaz oldum hiç haberim yokya da bana mı hep tuhaf konular denk geliyor da mavi ekran veriyorum sen sarılmışsın, o da cesaret bulup öpmüş seni, bunda tuhaf olan ne? Ayrıca mesaj çekmiş cevap vermemişsin, sonra üstüste sen mesaja boğmuşsun neden? Yani neden önce geri çektin kendini, sonra ne oldu da hücum ettin falan? Soru sorup cevap bekleyen sendin pardon, rol çalmışım
Flort ettiginiz,Yasi otuza gelmis erkegi evinde agirliyorsun,kapida da sariliyorsun. Aranızda bir cekim oluyor ve öpüşüyorsunuz.Hiç beklemiyordum ama
Daha sevgili bile değildik ki
Dışarda görülmekten korkan adam evinize girerken görülmekten neden korkmamış acaba? İlginç.
Flort ettiginiz,Yasi otuza gelmis erkegi evinde agirliyorsun,kapida da sariliyorsun. Aranızda bir cekim oluyor ve öpüşüyorsunuz.
ateşle barut diye birseyi hic duymadan mi geldiniz bu yasa kadar :)
Bence isler dogal surecinde ilerlemis. Kimsenin olmadığı bir ortamda flort ettigin insana kocamaaan sarilinca - fiziksel temasta bulununca o şey öpüşmeye gider..adama sapik hissettirmeden de bu durumdan utandığınızi hissettirebilirdiniz. Sonraki zamanlarda da -istemiyorsaniz- bu tarz yakinliklara firsat yaratmadan devam edebilirdiniz. Guzel bir iliskiye başlama anisi olurdu. Ama bence isi biraz batirmissiniz...
Adamda hala gönlünüz var mi?
Hayır 200 haneli bir köyde çalışıyor ama ben merkezde kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?