Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Afrodita9405

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
142
17
13
31
Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım
Birisiyle tanıştım kendisi astsubay
Ben 25 o 30 yaşında
Tanıştığımızdan beri çok ilgiliydi bana karşı
İlk başlarda arkadaş olarak görsem de son zamanlarda ben de ona karşı farklı hissetmeye başladım
Küçük bir yerde yaşıyoruz askeri rütbe olarak en üst oymuş
Dışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Ben de onu evime çay içmeye davet ettim
Geldi oturduk sohbet ettik
Giderken ona sarılmak istedim sarıldım ve o beni öptü
Hem de ilk buluşmada daha sevgili bile değiliz
İlk başta karşılık versem de çok rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
O gün hiç konuşmadık
2 gün sonra mesaj attı cevap vermedim
Yılbaşı akşamı ben ona mesaj attım yol uygulaması yapıyorlarmış oradan karakola geçeceğim dedi baya yoğundu
Perşembe günü yine ben mesaj attım konu beni öpmesine geldi yapmaman gereken bir şeyi yaptın dedim gece saat 11.30 civarında
Uyudu herhalde sabah bana şu mesajı atmış

Sen yaklaşınca bende boş bulundum bir an yakınlaştım. Ama ilk başta karşılık vermiştin sende. Sonrasında böyle tepki vereceğini bilsem yapmazdım.Özür dilerim.

Bunu gördüm bir şey yazmadım.Aradan iki gün geçti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lütfen akıl verir misiniz

Kızlar numarasını sildim eğer sebebini sorup merak ederse konuşacağım etmezse zaten yapacak bir şey kalmamıştır

Kızlar sabah onun telefon numarasını silmiştim
Bana böyle bir mesaj atmış kopyalayıp yapıştırıyorum

Numaramı sildiğine göre seni gerçekten kırmışım.Özür diledim ama kendimi affettirmeme izin ver.Müsait olduğun zaman istediğin yerde buluşalım konuşalım.Beni yanlış tanımanı asla istemem.Seni kaybetmeyi de istemem...

Ben de haftasonu olabilir diye mesaj attım.İstersen okula geleyim çıkışta konuşalım dedi.Hayır dedim okul içinde öğrencilerim dışında kafamı karıştıracak bir şey olsun istemiyorum dedim.Bakalım kızlar nasipse zaten olur

Son düzenleme:
Adam hakli. Hem anin büyüsüyle öpüş hem sonradan sanki sana saldirmis gibi tavir al-kendisini sapik gibi hissettir. Sonra mesajlarina cevap verme ve gunler sonra birsey olmamis gibi yaz.
Siz böyle dengesiz karakterde biriyle ikinci randevuya cikmak ister miydiniz?

Dışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Bu kadar ince düşünceli bir adam ilk buluşmada senin evine gelip üstüne üstlük birde öpmüş samimi gelmedi yanlış anlamada kuzum. Bırak basit görmesin seni. Ayrıca böylesi ince düşünceli adam kaçak dövüşmez tutar elinden seni ne sıfatla yanında taşıdığını gösterir millete. Böyle daha mı az laf olacakmış. Hem derdi elalemin laf çıkarması mı yoksa onun hakkında senin kulağına laf gelmesi mi biraz düşündürücü sanki

Hiç beklemiyordum ama
Daha sevgili bile değildik ki

Geçmişini bana anlattı en son geçen senenin başında bir ilişkisi olmuş burada
Haklısınız bana da samimi gelmedi bilemiyorum

Ben ne ara ameliyatla kalbimi aldırdım da bu aşk meşk işlerinden anlamaz oldum hiç haberim yok ya da bana mı hep tuhaf konular denk geliyor da mavi ekran veriyorum sen sarılmışsın, o da cesaret bulup öpmüş seni, bunda tuhaf olan ne? Ayrıca mesaj çekmiş cevap vermemişsin, sonra üstüste sen mesaja boğmuşsun neden? Yani neden önce geri çektin kendini, sonra ne oldu da hücum ettin falan? Soru sorup cevap bekleyen sendin pardon, rol çalmışım

Bilmiyorum ne yapmamı önerirsiniz

Hiç beklemiyordum ama
Daha sevgili bile değildik ki
Flort ettiginiz,Yasi otuza gelmis erkegi evinde agirliyorsun,kapida da sariliyorsun. Aranızda bir cekim oluyor ve öpüşüyorsunuz.
ateşle barut diye birseyi hic duymadan mi geldiniz bu yasa kadar :)
Bence isler dogal surecinde ilerlemis. Kimsenin olmadığı bir ortamda flort ettigin insana kocamaaan sarilinca - fiziksel temasta bulununca o şey öpüşmeye gider..adama sapik hissettirmeden de bu durumdan utandığınızi hissettirebilirdiniz. Sonraki zamanlarda da -istemiyorsaniz- bu tarz yakinliklara firsat yaratmadan devam edebilirdiniz. Guzel bir iliskiye başlama anisi olurdu. Ama bence isi biraz batirmissiniz...
Adamda hala gönlünüz var mi?

Evet her şeyi batırdım en son bana size attığım mesajı yazdı
Sabah okuldaydım cevap yazamadım o da bir şey yazmadı napayım şimdi

Hayır 200 haneli bir köyde çalışıyor ama ben merkezde kalıyorum

Merkezde kalıyorsanız ilk buluşmada neden bir kafeye gitmediniz? Laf söz olur diye düşündüyseniz evinize gelmiş daha mı iyi olmuş? Keskin sınırlarınız varsa öpüşmek size tersse eve de çağırmazsınız zaten.
Ben beyefendiyi haklı buldum

Simdi ablacim hayatta her sey hesap kitap gelismez
Adamdan hoslanmissin ki sarilmissin icinden gelmis, onun da icinden gelmis karsilik vermis. Simdi sen niye karsi tarafa sapikmis gibi davrandin?
Adamin yazdigi cevabi da gayet beyefendice buldum, bence duzgun biri. Kotu zihniyetli biri olsaydi tanimadigin adami ilk bulusmada evine cagiran kizdan hayir gelmez tarzi bir sey de yazabilirdi pekala
Bence yanlis yapiyorsunuz yazip ozur dileyin derim
Bana kalirsa bastan davet etmemeliydiniz, ne olursa olsun ilk bulusma icin ev hic uygun degil. Zaten ben merkezdeyim adam koyde yazmissiniz, eee sizin orda bir kafeye gitseydiniz. Olmadi gunubirlik gezmeye baska bir yere gitseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…