Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Dışarıda görüşmüyor ama evinize koşa koşa geliyor.
Peki ya bı gören olsa aaaa x e bak evine adam alıyor demeleri daha mı iyi....
Aslında ortam oluşmuş kafasına göre de olay icraata geçmemiş...
Sizde hiç tutarlı değilsiniz, evine alacak cesaret var sarılmak var ama adam öpünce ergen ergen tripler.
Kaç yaşında insanlarız numara silmek ne oluyor ki...
Acaba ne anlatcak kendiyle ilgili size, nasıl bı insan çok merak ettim. Nesi değişik acaba...

A Afrodita9405 gibi girip birde cevap yazmayan insanlara çok sinir oluyorum bu sitede

neler yazdık akıllar verdik eeeeee naptınız?
bir cevap yazsaydınız

Güncellemeyi yaptım aslında haftasonu benim istediğim yerde buluşup konuşacağız zaten hafta içi okuldayım sadece öğrencilerime odaklıyım

Adama sarılmak isteyen sen, adam öpünce suçlu olmuş. Bide trip atmışsınız kovmuşsunuz. Adamın yerinde olsam ben sizi direk silerdim uğraşmaya bile değmez. Sizinki istemem yan cebime koy olmuş resmen.

Güncellemeyi yaptım aslında haftasonu benim istediğim yerde buluşup konuşacağız zaten hafta içi okuldayım sadece öğrencilerime odaklıyım
güncellemeden sonra mesaj atsam mı gibi sorular sordunuz arkadaşlar akıl vermiş özür dile vs diye
hafta sonuna kadar irtibat kurmayacak mısınız?

Evde asla bulusma ilk bulusmada neler olmus gordun. Devam ederse neler olur sen düsün. Yani atesle barut sonucta .pisman olacagin seyler yapma. Disarda bulus. Anliktir olur biter sonra acisini sen cekersin. O da anca "sen de istedin canim" der. Ilk bulusmada opup pisman olduysan cok duygusal birisin belli mantik yok duygunla hareket ediyorsun. Bu isin mantigi daha ilk bulusma ve iliski saglam degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…