Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Sen yine de tanımadığın insanları evine alma. Sende gitme. Ortalık fena. Dikkat et kendine ama hatalısın bunu bil. Sende adama karşılık vermişsin ve sapık muamelesi yapmışsın.

Tutucu bir ailede ve yerde büyüdüm o yüzden bu bana fazla geldi o gittikten sonra çok ağladım bilmiyorum

Evli değil ama sevgilisi olabilir eğer öyleyse üzülmem bile canı cehenneme

kuzum çok takıyorsun adam anın büyüsüyle öpmüş ne var ki bunda.Büyütülecek bisey de yok hem uyarmışsın geri yaz adama boşu boşuna tavır alma soğur senden

Sen yine de tanımadığın insanları evine alma. Sende gitme. Ortalık fena. Dikkat et kendine ama hatalısın bunu bil. Sende adama karşılık vermişsin ve sapık muamelesi yapmışsın.

Ben katiliyorum. 30 yasinda kadinim ne davet ederim ne giderim baskasinin evine . Neden derseniz

1. Zaman cok cok kotu tecavuz ederler, darp ederler
2. Benim icin uygunsuz. Tanimadiim bir insanin hele ki flort durumu olan biriyse evinde olmak benim icin uygunsuz

Evet lojmanlara yakin mi dedigine gore, evli de olabilir. Bunu dusunemedim.
Lojmanlarda birşey var ama çözemedik. Konu sahibi evli olmadığından emin. Dışarda görüşmek istememe gibi bir hakkı yok ne olursa olsun. Sonuçta eve girerken de görebilirler. Görmesinler diye canını tehlikeye atmış kızcağız da.

Sanmıyorum ama dedikoducu bir yerde yaşıyoruz duyulursa benim için de kıza bak komutanı ayarttılar derler ama bunu takmazdım demek ki o takıyor
Ben hala inanmadim kusura bakma. Bu adam evli bile olabilir. Sana laf gelmesinden degil, sanki kendi birseylerden kaciyor. Kendini dusunuyor, seni degil. Seni dusunse idi eve gelmezdi. Lojmana yakin mi derken birseylerden korkuyor. Cok guvenme bu adama.

Niyetini nasıl anlayabilirim peki

Dışarıdan çok sert ve egolu biri gibi görünüyor
Demek onun bu görüntüsünü bozmamdan korktu

Bundan sonra zaten buluşursak dışarıda buluşuruz yoksa bu iş biter

O zaman sevgili bile değiliz deme adımı atılmış yani .. neyse zamana bırak ama dikkatli ol ne kadar severden sev evine alma Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez ben daha çok güvenlik bakımımdan bu devirde bilmiyorum haberler her gün neler duyuyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…