Sizden başka beni anlayan yok biliyorum

Teşekkür ederim cnm evet deneyeceğim de işte bazen insan canından beziyor umutları tükeniyor ne yapacağını bilmiyor cnm. O zamanlar da işte böyle düşünceler ortaya çıkıyor. Şimdimiyiyim toparlıyorum yeniden başlamak için gücü maddi manevi toparlamaya çalışıyorum .

Ben sebepsiz inferteliteye inanmıyorum. Varsa bir problem onu bulacak doktor da vardır elbet. Dini yaklasimizini bilmiyorum ama neye saplanıp kalırsanız ve neyi Rabbinizden kendinizden önceye alırsanız onunla sinanirsiniz. Bu hep böyle olmuştur. O yüzden hak etmeyenler diye tabir ettiklerinizin bol bol çocukları oluyor. Anasını satmaya kalkan, ona buna meze yapmaya çalışan borçlar açıp üstüne yigan her hareketi ile anneye zarar veren huzur kaciran evlat örneklerini gördükçe insan hayırlısı böyleymiş demeyi de öğreniyor.. Çok zor çok acı verici ama neden yok demiyorum artık. Bunda da vardır bir hayır deyip geçiyorum.

Öyle demekten başka çaremiz de yok aslında cnm. Buda bizim kendimizi avutma ve rahatlatma yolu. Bende hayırlsı diyorum ağzımdan eksik değildir ama bazen insan buhran a giriyor özel dönemler de sıkışmış aci hissediyor yalnız kalmış hissediyor bide etrafta ki hemen çocuğunu olmuş insanların bunun acısını bilmeyen insanların lafları iğnelemeri olunca ister istemez insan öyle düşünüyor. Her insanın zayıf zamanları vardır. Bende öyle bir zaman da yazmıştım şimdi toparladım yavaş yavaş cnm yeniden maddi manevi hazırlanmaya çalışıyorum yeni sürece

Haklısın. Oluyor insan arada öyle. Bu çileyi çekmeyen çekenin halinden anlamaz. Kendiliğinden çabasız gebe kalabilenler çok şanslı. Farkında değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…