• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZDEN GELENLER

yarenimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
259
34
118
39
Çanakkale
bende 2 aşılama bir tüp bebek negatif maalesef şimdi klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm adetimin 29.günü 10,92 çıktı 31 günüm hala adet olmadım progestan kullanıyorum bundanmıdır bilmiyorum ama olmazsan adet 32.günü yani 13 aralık tekrar edicem testi . Bülent hocam hamilemiyim sizde ilaçtanmıdır bu değer.
eğer bu kezde başarısız olursam bu yaz tüp bebek için size gelmeyi düşünüyorum.

bende 2 aşılama bir tüp bebek negatif maalesef şimdi klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm adetimin 29.günü 10,92 çıktı 31 günüm hala adet olmadım progestan kullanıyorum bundanmıdır bilmiyorum ama olmazsan adet 32.günü yani 13 aralık tekrar edicem testi . Bülent hocam hamilemiyim sizde ilaçtanmıdır bu değer.
eğer bu kezde başarısız olursam bu yaz tüp bebek için size gelmeyi düşünüyorum.
Hamile olduğunu sanmıyorum değer çok düşük

ProfDrBulentTiras .!.:
Tedavi öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı, üzüntülerinizi, sevinçlerinizi içtenlikle kaleme aldığınız sizden gelen mektuplar.
Doktor bey mrb cvp verirseniz cok sevinirim pcoluyum klomende 3. Ayim hiç bi tane bile yumurta olmadı daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım dusuk yaptım bu ay da olmazsa çok direnclisin direk tüp bebek dedi ama na yapacağımı şaşırdım henüz 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim kilo prob yok bana tavsiyeniz nedir sadece klomen yeterlimidir

Mrh hocam bi sorum olucakti bugun tup bebek transferi oldu ve aksama dogru pembemsi hafif az bi kanamam var bu normalmi acaba

Hocam tup bebek tedavisi için histeroskopi yaptırdım çıktığımda muayenede yumurtalar büyük gozukuyorum tam catlama gununlerinde ilişkiye gidik histeroskopi yapildigi ay gebelik oluşabilirmi Teşekkürler. .

Merhaba, 2 Ocak'ta 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldu. 9. gün testte beta hcg değerim 13,82 cıktı, 11. gün testte ise beta hcg değeri 34,76 cıktı. Şimdi Pazartesi tekrar test yaptıracağım. Bu arada sürekli mesanemde baskı varmış gibi agrılarım oluyor. Yorumunuzu alabilir miyim? Teşekkürler..

Merhaba, 2 Ocak'ta 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldu. 9. gün testte beta hcg değerim 13,82 cıktı, 11. gün testte ise beta hcg değeri 34,76 cıktı. Şimdi Pazartesi tekrar test yaptıracağım. Bu arada sürekli mesanemde baskı varmış gibi agrılarım oluyor. Yorumunuzu alabilir miyim? Teşekkürler..
Tebrikler kesin hamilesin

Seyükselişe t: 44662785 .!.:
Merhaba, doktorum ilk değer düşük takip edeceğiz dedi..o yüzden emin olamadım bekliyorum.. Cok teşekkür ederim yaa :))
Dusuk ama yukselise geçmiş sonuçta ins kimyasal gebelik degildir

Darısı basima="Seso80, post: 44663283, member: 704570"]Inşallah bakalım hayırlısı, çok saol[/QUOTE]
Darisi basima

Hocam ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım. Doktorum bu süre zarfında Protestan kullanmanıza söyledi. Adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı. Ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım? Testte çıkmama ihtimali var mı

Bülent bey cvp larınızin altına tesekkurlerimi ekleyemedim bende buraya yazmak istedim. Bu kadar yogunlugunuzda hiçbir soruyu yanıtsız bırakmadığınız için bizlere verdiğiniz değer ve duyarlılık için teşekkür kelimesi yeterli gelmiyor ne desem minnetterligimin ifadesi değil Allahim sizi gibi dr. larimizi başımızdan eksik etmesin yılı varsiniz

Merhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi?

Merhaba hocam aralik ayinda tup bebek tedavim basarisiz sonuclandi araligin 26 sinda adet gordum ocagin 8inde ovulasyon testi yaptim. Pozitif cikti.25 ocakta da tekrar ovulasyon testi yaptim yine pozitif cikti tüp bebk tedavisinde kullandigim yumurtlama igneleri ve catlatma ignesinin etksi var midir.

20160127_170718.webp
Hocam eşimin sperm testine bi de siz bakarsınız yeni tüp bebek denedik hamile kaldım ama 7 hafta sonra kalp atışını duymaya gitmiştik duymadık bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Hocam lütfen bana yardımcı olun bunun sonucu nedir cevaplar misiniz gerçekten zor durumdayim

Eklentiler

• 1453931605350.webp
    1453931605350.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba hocam ben bundan 7 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum.Sonrasında doğal yoldan hamile kaldım sezeryanla oğlumu kucağıma aldım çikolata kistimin boyutu 3.5 cm di. Şimdi ikinci kez anne olmak istiyorum .Yaşım 31 Amh değerim 0.7 fsh değerim 6.8 eşimde kistim tekrar üredi ve aynı boyutuna ulaştı malesef.Eşimde de ileri hareket düşüklüğü var.Size sorum doktorum ilk etapta aşılama deneyrlim dedi aşılamada yumurta rezervim daha fazla zarar görürmü ve aşılamamı yoksa tüp bebekmi önerirsiniz fikriniz benim için çok önemli teşekkür ederim..

Back
X