Sizden hoşlanan birine onu kırmadan nasıl hayır cevabı verirsiniz?

perihan yay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
235
160
23
38

açık kapı bırakmak istemiyorm umutlanmasın diye ama kesin bir şekilde hayır demek istiyorm ama ikna eder gibi konuşmak istiyorm . fikrlerinize ihtiyacım var

Bir ilişki düşünmediğinizi söyleyin. Tabi kırılmasınu istemiyorsanız halihazırda bir ilişki ihtimaliniz yoksa söyleyin. Direkt hayır demeyin.

Açıkça hoşlandığını dile getiriyorsa ya da teklifte bulundu da cevap bekliyorsa sen benim değerli bir arkadaşımsın ama duygusal bir şey hissetmiyorum ben. Lütfen bu konuyu kapatalım ki arkadaşlığımız zarar görmesin gibisinden bir cevap yeterli olur. Yok açıkça dile getirmediyse ve getirmesin istiyorsanız direk kardeş muhabbetine girin. Şaka filan değil, en işe yarar taktiktir. Konuşma arasında bir iki defa "kardeşim benim ya, inan seni kardeşim gibi yakın görüyorum /kardeşim gibi seviyorum filan derseniz asla o konulara girmiyorlar bir daha

açık kapı bırakmak istemiyorm umutlanmasın diye ama kesin bir şekilde hayır demek istiyorm ama ikna eder gibi konuşmak istiyorm . fikrlerinize ihtiyacım var
eğer bir ilişkin varsa
üzgünüm ama zaten bir ilişkim var ve erkek arkadasımı cok seviyorum içerikli bir mesaj atabilirsin
ama eğer iliskij yoksa
su an yeni bi iliski istemiyorum, kendimi böyle bir duruma hazır hissetmiyorum. senin kırılmanı istemem ama durum bu içerikli bir mesaj gönderebilirsin

Direk reddederek bu iş halledilmeli diye düşünüyorum.. Üzgünüm ama bir ilişki istemiyorum şeklinde değil de direk seninle bir ilişki yaşamak istemiyorum demelisiniz.. Çünkü kırmayayım yumuşak davranayım falan derken hep suistimal ediliyoruz.. Ya da karşı taraf bi şekilde umutlanıyor.. Bir kere reddedersiniz olur biter işte.. Ben zaten açıklama yapmaları kırmamak için çabaları falan her zaman gereksiz buluyorum ama benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…