• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden istendi mi , kurtulmak için ne yaptınız ?

eski sevgiliniz sizden maddi , manvei değeri olmasa da eşyalarını istedi mi ?

• evet istedi,eşyalarını geri vermedim.

OY: 1 3,7%
  • evet istedi, eşyalarını geri verdim.

OY: 3 11,1%
  • hayır istemedi

OY: 23 85,2%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlarım dün ki konum, yanlış yere açtığım için kapandı. Bugün biraz daha sakin bir kafa ile olması gereken yere açmak istedim , fikirlerinizi almak için.

Bizim 10 senelik bir arkadaş grubumuz var , biraz kalabalık. Çok samimi olmadığım kişilerde var, bu gurubun içinde. Onların vasıtası ile ayrıldığım eski erkek arkadaşımla tanıştım. İçlerinden biri - benimde yakın arkadaşlarımdan biri olan – aramızı yaptı.

2 seneye yakın beraberliğimizde büyük kısmı şehir dışındaydı, bulunduğum şehre döndüğünde ise felaket bir insan haline döndü. Bana iftira attı, yalanlar söyledi , çok merkezi bir yerde beni sürükleyerek tartakladı, parmaklarımı kırmaya çalıştı, küfür etti. İlişkimiz dahilinde de hayatındaki her sorunu bana yaşattı 52 kg dan 41 kg ya düştüm, hastalandım.

Ayrıldım , ayrıldığım andan itibaren, tehdit , hakaret içeren , bazen de yalvaran mailler , mesajlar, elinden gelen her şeyi yaptı, ayrılalı 1 sene yakın oluyor. Ben kendime bir yol çizdim, ama onu arkadaşlarım bir kızla çıktığını duymuşlar , 1 hafta falan çıkmış, ona rağmen sürekli benimle uğraşıyor.

Bu dönemde ben onunla neden ayrıldığımızı onunla ortak tanıdıklarımıza anlatmadım. Anlatmadığım içinde o şu an hakkımda ileri geri konuşuyor, etrafındaki arkadaşım dediğim insanlarda ,onun parasını yemek için onun yalakalığını yapıyorlar. Ne zaman ortak bir şeyde karşılaşsak onunla ilgili laf sokmaya çalışıyorlar, hele birini işe aldı, o iyice yalakası oldu onun.

2 aydır sesi çıkmıyordu rahattım, geçen hafta bir etkinliğe katıldım , oradaki fotoğraflarımı görüp yine hortladı, şimdi de bende kalan bir iki eşyasını , maddi manevi değeri olmayan, yerine konabilecek şeyler olduğu halde , araya kendisine yalakalanan arkadaşı aracı koyarak istetti. Kargo adresi istedim, iş yerinde sorun olur diyerek vermedi . Yüz yüze görüşmek istiyor, fakat ben istemiyorum. Yine laf sokmaya çalışacak biliyorum. Elimde adresleri falan hiçbir şey yok.

[FONT=&quot]İlk ilişkimdi pek bilmiyorum, erkekler ayrılınca eşyalarını ister mi? Aylar geçtikten sonra isterler mi? Neden hayatımdan tamamı ile çıkmıyor ? Ondan gerçekten de bıktım. Yalakalanan arkadaşına haddini bildirmek için ne yapabilirim? Onlara hiç güvenmiyorum, değersiz bir şeyi istemeleri , sanki altında başka bir şey gibi geliyor, fikirlerinizi bekliyorum[/FONT]

canım sakın verme
ya da bıryle gönder buluma onunla kuyruk acısı vardır ve bu insan seni tartaklıyorsa bu kısı normal değil sakın uzak dur tlf nonu değiştir bır ılıskıye başladını belırt ve cıddı oldunu sakın sakın görüşmee bırde senı ılk aramasında sen ondan daha net ve bağırarak konus elındekılerıde değiersizse çöpe attım de ona göre değerlıyse ev adresıne yolla ya da bır arkadaşın la yolla
aile bıreylerınden babana abıne sölemekle de tahdıt et..
bır daha ararsan artık sölemek zorunda kalcam de...

canım benim ya tam bi keneye rast gelmişin.ben hiç kimseyle çıkma gibi bi ilişkim olmadı ama yerinde olsam gitmezdim...meraklılar madem adres versin sende gönderiver yada başka biriyle gönder... gitmemeni tavsiye ederim zaten sende söylemişin sinirini bozacağı kesin,sana zarar verip vermeyeceğide tam bir muamma...

canım nıhayet okudum konunu...
bız enle bu hedıye konusunu konusmustuk
yanı hıc bı erkek ıstemez aldıgı hedıyelerı
ben suan ıcındeyım mesela
ama sen vermek ıstersın yada bı sekılde ımha edersın
ama senın o dedıgın sahıs masus ıstıyo pırlantacım
bunun baska sebebı olamaz
senın gorusmek ıcın bıse sekılde bı beklentısı var

Eğer böyle belalı biri ise...
Onun olduğu yerlere gitmeyin, ortak arkadaşlarınızı da aradan çıkarın...
Ve verin eşyalarını neden sizde suruyor ki hala...
Madem onu hayatınızdan çıkardınız hiçbir şeyini bırakmayın sizde ...

canım valla Allah yardımcın olsun. böyleleri sülük gibi yapışır. arkadaşım da bir ara böyle bir sorun yaşamıştı. en sonunda ailesine konuyu açtı ve ablası çocukla görüşüp tehdit etmek zorunda kaldı. ondan sonra bir daha aramadı. böylelerinin kişilik sorunları vardır. uzak durman gerekir. kurtulman için dua edicem.:Saruboceq: İnşallah en kısa zamanda kurtulursun. sıkma canını elbet bir gün usanacaktır.

eşyalar konusunda da bence zaten ondan kalan hiç bir şeyi istemezsin. arkadaşı aracılığı ile gönder. hiç yüzyüze buluşma. ne olur ne olmaz. tehlikeli olabilir. öpüyorum canımyerimseniben

zor bir durum canım.. sakin kafayla düşünüp karar verilmesi lazım. malesef bu tur erkekler çok, sanırım gururuna yediremiyor ayrılığı... seni rahatsız etmesi senle yüz yüze gelmeye çalışması bana kalırsa hep bundan kaynaklanıyor. bence şu kargo meselesini iyi düşünmüşsün adresi olmasada kargo yapabilirsin ismine gönder ve ona gönderdiğin şubeden almasını söyle böylelikle yüz yüze gelmezsin..
bazen bir kişiyi hayatından çıkarmak öyle kolay olmuyor etrafındaki bazı diğer kişileride kendinden uzaklaştırmak araya bir sınır koymak zorunda kalıyorsun eğer yapmazsanda üzülmeye yıpranmaya devam edersin. Allah kolaylık versin canım benim düşüncelerim böyle

yabence şimdi sen ayrıldığın için kendine yediremiyor ben öle sezdim anlattıklarından eşyalarını ver ve bidaha beni rahatsız edersen başına geleceklerden sorumlu değilim de sn tehdit et şimdide gerçektnde bırakmazsa polise baş vur sana yardımcı olacaklardır kim bilir eski arkadaşının ruh sağlığıda yerinde olmayabilir hangi devird yaşıyoruz parmak kırmak istemekfalan bana saçma geldi doğrusu allah yardımcın olsun

canım sakın verme
ya da bıryle gönder buluma onunla kuyruk acısı vardır ve bu insan seni tartaklıyorsa bu kısı normal değil sakın uzak dur tlf nonu değiştir bır ılıskıye başladını belırt ve cıddı oldunu sakın sakın görüşmee bırde senı ılk aramasında sen ondan daha net ve bağırarak konus elındekılerıde değiersizse çöpe attım de ona göre değerlıyse ev adresıne yolla ya da bır arkadaşın la yolla

canım sakın gitme ona yalakalık yapanlardan birine ver gitsin, o arkadaş müsfetteleriyle de görüşmek zorunda değilsin bırak hepsi ne halleri varsa görsünler. tam bir belaymış allah yardımcın olsun:(((((

bazı erkekler böyle yapışkan oluyo canım sürekli rahatsız etmek hoşlarına gidiyo sanırım tedavilik varlıklar:oklava::oklava:
benimde eski erkek arkadaşım eşyaları istedi hatta o istemeden ben geri verdim tek sakladığım yüzüklerimiz vardı sağolsun onuda istedi pislik aradan 2yıldan fazla zaman geçmesine rağmen ve o ikinci kez nişanlanmasına rağmen hala arada bir sırf beni rahatsız etmek amacıyla ortak arkadaşımızla haber yolluyo başlarda tedirgin olsamda şimdi umrumda değil
sende sakın onunla aynı yere gitme ortak arkadaşlarınızla görüşme en azından sana değer vermeyenlerle mümkünse tel nonu değiştir ben öyle yaptım elinden geldiğince uzak dur yani:teselli:
ve sakın sakın alttan alma bişeylerden korkuyosan bile belli etme erkekler ezmeye bayılır
her zaman güçlü ve ayakta görünmelisin açığını bulmaya çalışırlar
bakıldığında yapıları ne kadar benziyomuş:bbo::bbo::bbo:

canım sakın verme
telefonumu degıstırdım canım, vermeye gıtseydım zaten arkadası ıle verecektım ama, bı sekılde yıne onun menfaatıne olacak, en son 3,4 ay once aradı , yıne acmadım. ben bana aldıgı hedıyelerı zaten sınırlenıp atmıstım, bunlar bıkac parca esyası ama degerlı bısey yok arasında, taa aylar once depoya kaldırmıstım , bır daha da ınmedım

Hayatınızdan çıktıysa adam eşyalarını da verin...
Görünce bir şeyleri hatırlarsınız hiç gerek yok...
Toptan temizlik yapın gitsin...

bence bu adam tam bir psikopat mış nasıl seni tartaklar bu ne yüzsüzlüktür ki sonrada peşini bırakmaz...
bence ne varsa ver gitsin onu sana hatırlatacak hiçbişey bırakma böyle hediye alınıp verilen eşyaların istenmesi çok ayıp bişeydir tam bi görgüsüzlük örneği bence ondan uzak dur ve görüşme bence isterse kargoyla gönder ortak arkadaşlarınızdan da uzak dur tavsiyem

canım benim ya tam bi keneye rast gelmişin.ben hiç kimseyle çıkma gibi bi ilişkim olmadı ama yerinde olsam gitmezdim...meraklılar madem adres versin sende gönderiver yada başka biriyle gönder... gitmemeni tavsiye ederim zaten sende söylemişin sinirini bozacağı kesin,sana zarar verip vermeyeceğide tam bir muamma...
ben zaten yuzyuze gelmek ıstemıyorum canım, arkadası sadece ben olacagım deyıp onu da cagırabılır

Ver gitsin..hiç uğraşma
Herhangi bir bağı kalmasın bence seninle
Yaptığı şey maddi ise çok seviyesizce :1closedeyes:
Bahane de olabilir görüşmek için..
Hiç muhatap olma ortak arkadaşlarınıza ver götürsün

canım nıhayet okudum konunu...
bız enle bu hedıye konusunu konusmustuk
yanı hıc bı erkek ıstemez aldıgı hedıyelerı
ben suan ıcındeyım mesela
ama sen vermek ıstersın yada bı sekılde ımha edersın
ama senın o dedıgın sahıs masus ıstıyo pırlantacım
bunun baska sebebı olamaz
senın gorusmek ıcın bıse sekılde bı beklentısı var

canım bu kendı esyalarını ıstıor, ama ıcınde yanı toplasan 20 ytl bıle etmez, maddı durumu da gayet iyi ,bunun ıcın ınsanlara laf soyletıyor, ben onun bana aldıklarını coktan ımha ettım zaten

canım sakın gitme ona yalakalık yapanlardan birine ver gitsin, o arkadaş müsfetteleriyle de görüşmek zorunda değilsin bırak hepsi ne halleri varsa görsünler. tam bir belaymış allah yardımcın olsun:(((((

sağol canım Allah razı olsun, arkadaş müsveddelerini de herseyımden sılmeye karar verdım, yararlarından cok zararları var, gidipte yüzlerini görmek istemiyorum zaten

yabence şimdi sen ayrıldığın için kendine yediremiyor ben öle sezdim anlattıklarından eşyalarını ver ve bidaha beni rahatsız edersen başına geleceklerden sorumlu değilim de sn tehdit et şimdide gerçektnde bırakmazsa polise baş vur sana yardımcı olacaklardır kim bilir eski arkadaşının ruh sağlığıda yerinde olmayabilir hangi devird yaşıyoruz parmak kırmak istemekfalan bana saçma geldi doğrusu allah yardımcın olsun

canım kendısıne artık pırlanta neden benı sevmıyor, benım pesımde kosmalıydı, yolumu beklemelıydı dıye dusunuyordur, emınım . onun ıcın o kadar cok fedakarlıklar yaptım kı, su an aklı onu sevmedıgını algılamıyor sanırım, bır donem mesajalr gonderıyor, bır donem havaya gırıyor, hayatına bır kız gırmeyınce benımle ugrasıyor , artık oyle tahmın edıyorum, gırınce sesı cıkmıyor, saol canım Allah razı olsuna.s.
zor bir durum canım.. sakin kafayla düşünüp karar verilmesi lazım. malesef bu tur erkekler çok, sanırım gururuna yediremiyor ayrılığı... seni rahatsız etmesi senle yüz yüze gelmeye çalışması bana kalırsa hep bundan kaynaklanıyor. bence şu kargo meselesini iyi düşünmüşsün adresi olmasada kargo yapabilirsin ismine gönder ve ona gönderdiğin şubeden almasını söyle böylelikle yüz yüze gelmezsin..
bazen bir kişiyi hayatından çıkarmak öyle kolay olmuyor etrafındaki bazı diğer kişileride kendinden uzaklaştırmak araya bir sınır koymak zorunda kalıyorsun eğer yapmazsanda üzülmeye yıpranmaya devam edersin. Allah kolaylık versin canım benim düşüncelerim böyle

benım aklıma arkadası bulusursak eger onu da getırır gıbı gelıyor, o yuzden gıtmek ıstemıyorum, ama subeye kargo gondermek ıyı bır cozum , cok mantıklı ustelık tesekkurler canım, Allah razı olsun:1hug:

canım valla Allah yardımcın olsun. böyleleri sülük gibi yapışır. arkadaşım da bir ara böyle bir sorun yaşamıştı. en sonunda ailesine konuyu açtı ve ablası çocukla görüşüp tehdit etmek zorunda kaldı. ondan sonra bir daha aramadı. böylelerinin kişilik sorunları vardır. uzak durman gerekir. kurtulman için dua edicem.:Saruboceq: İnşallah en kısa zamanda kurtulursun. sıkma canını elbet bir gün usanacaktır.

eşyalar konusunda da bence zaten ondan kalan hiç bir şeyi istemezsin. arkadaşı aracılığı ile gönder. hiç yüzyüze buluşma. ne olur ne olmaz. tehlikeli olabilir. öpüyorum canımyerimseniben

saol canım Allah razı olsun , bence de usansın, dıyorum ya hayatına bır kız gırınce ugrasmıyor , gırmeyınce sureklı bana sardırıyor, bende hıcbırsekılde cevap vermıyorum telefon ederse , yada maıl atarsa, ama hala hırsını alamadı benden... Bana bır maılde yazmıstı zaten "sen benden güçlüsün, nasıl atlattın bu olayları ? " . kendısını unuttugumu hazmedemıyor.

Eğer böyle belalı biri ise...
Onun olduğu yerlere gitmeyin, ortak arkadaşlarınızı da aradan çıkarın...
Ve verin eşyalarını neden sizde suruyor ki hala...
Madem onu hayatınızdan çıkardınız hiçbir şeyini bırakmayın sizde ...

canım ben o ınsanlara ınsanlık yaparak, öküzöldü ortaklık bıtmesın daha oncede tanıyorum dıye sılmemıstım ama artık sılecegım.
ben onun bana aldıgı hedıyelerı zaten ayrıldıgım gun , ımha etmıstım, bu ıstedıklerı taa ılk baslarda bana verdıgı ya da odunc aldıgım bır kıtap boyle cok ucuz ve bulunacak seyler, depodaydı zaten onlar , unuttum gitti, istendıgınde bunlarda duruyordu dıye hatırladım.

bazı erkekler böyle yapışkan oluyo canım sürekli rahatsız etmek hoşlarına gidiyo sanırım tedavilik varlıklar:oklava::oklava:
benimde eski erkek arkadaşım eşyaları istedi hatta o istemeden ben geri verdim tek sakladığım yüzüklerimiz vardı sağolsun onuda istedi pislik aradan 2yıldan fazla zaman geçmesine rağmen ve o ikinci kez nişanlanmasına rağmen hala arada bir sırf beni rahatsız etmek amacıyla ortak arkadaşımızla haber yolluyo başlarda tedirgin olsamda şimdi umrumda değil
sende sakın onunla aynı yere gitme ortak arkadaşlarınızla görüşme en azından sana değer vermeyenlerle mümkünse tel nonu değiştir ben öyle yaptım elinden geldiğince uzak dur yani:teselli:
ve sakın sakın alttan alma bişeylerden korkuyosan bile belli etme erkekler ezmeye bayılır
her zaman güçlü ve ayakta görünmelisin açığını bulmaya çalışırlar
bakıldığında yapıları ne kadar benziyomuş:bbo::bbo::bbo:

canım ne kadar zor bırsey değıl mı? bende sanıyorum kı , hırsını daha alamayacak benden , ben guclu durmaya calısıyorum, cok ortadan cevaplar verıyorum, hayatımı takıp ettıgını bılıyorum, hayatımın ıcınde var olmak ıstedıgını de, korkmaktan cok orada sacma bı durumla karsılasmak ıstemıyorum.
bırde yalnız oldugum ıcın hayatımda bırı olmadıgı ıcın yanı , bundan cesaret alıyorlar, olsaydı cok agızlarını acamazlardı

Hayatınızdan çıktıysa adam eşyalarını da verin...
Görünce bir şeyleri hatırlarsınız hiç gerek yok...
Toptan temizlik yapın gitsin...

dediğim gibi elfida, bunlar onun bana aldıgı hedıyeler deıl, zamanında depodakı kutuların ıcınde kalmıs, bır ıkı kıtap, onlarda her an ıstedıgınız kıtapcıdan bulunabılır, ve ben onları unutmustum coktan

bence bu adam tam bir psikopat mış nasıl seni tartaklar bu ne yüzsüzlüktür ki sonrada peşini bırakmaz...
bence ne varsa ver gitsin onu sana hatırlatacak hiçbişey bırakma böyle hediye alınıp verilen eşyaların istenmesi çok ayıp bişeydir tam bi görgüsüzlük örneği bence ondan uzak dur ve görüşme bence isterse kargoyla gönder ortak arkadaşlarınızdan da uzak dur tavsiyem

vallahı canım bısey dıyeyım mı sana? hala suclu benım onun gozunde, hıc ben bu kıza neler yaptım dıye dusunmuyor, ufak tefek seylerımı sureklı sorun ederdı, halada onları soyluyordur emınım , adamda sadece gorgusuzluk deıl, nankorluk ve gurursuzlukta varmış

Ver gitsin..hiç uğraşma
Herhangi bir bağı kalmasın bence seninle
Yaptığı şey maddi ise çok seviyesizce :1closedeyes:
Bahane de olabilir görüşmek için..
Hiç muhatap olma ortak arkadaşlarınıza ver götürsün

evet yaptıgı sey , maddı , baktıgım zaman ıcınde manevı hıcbırsey bulamadım esyalarının, işte ben ortak arkadaımıza verecektım ama , o orada mutlaka laf sokacaktır, belkı hıcbısey yapmıcak, ama ondan bıle tıksınıyorum artık

Back
X