• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden istendi mi , kurtulmak için ne yaptınız ?

eski sevgiliniz sizden maddi , manvei değeri olmasa da eşyalarını istedi mi ?

• evet istedi,eşyalarını geri vermedim.

OY: 1 3,7%
  • evet istedi, eşyalarını geri verdim.

OY: 3 11,1%
  • hayır istemedi

OY: 23 85,2%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
en başta anlattığından itibaren yetirince rezalet bir ilişkiye dönüş zaten
o yetmezmiş gibi birde eşyamı hediye mi herneyse onları istemiş heee kusura bakma ama çok seviyesiz bir davranış
bence kurtulduğuna sevin öyle birinden
ve hiç bir şekilde muhatap olma ne onunla ne de onun çevresinde yalaka diye tabir ettiğin şahıslarla
madem göndereceksin adres vermiyor
arkadaşlarının eline tutuştur gitsin
ve o şahsada artık hiç bir şekilde ondan ne haber ne laf hiç birşey duymak istemediğini söyle o kadar.....:1closedeyes:

en başta anlattığından itibaren yetirince rezalet bir ilişkiye dönüş zaten
o yetmezmiş gibi birde eşyamı hediye mi herneyse onları istemiş heee kusura bakma ama çok seviyesiz bir davranış
bence kurtulduğuna sevin öyle birinden
ve hiç bir şekilde muhatap olma ne onunla ne de onun çevresinde yalaka diye tabir ettiğin şahıslarla
madem göndereceksin adres vermiyor
arkadaşlarının eline tutuştur gitsin
ve o şahsada artık hiç bir şekilde ondan ne haber ne laf hiç birşey duymak istemediğini söyle o kadar.....:1closedeyes:

canım cok haklısın, o hayatındakı kısılere karsıda gurursuz, bırbırılerıne soverler , kavga ederler, hakaretler sayar aılesıne bıle , yenıden barısırlar, ben buna gelemedımbenneyaptımki sevınıyorum canım hatta artık, yasandı bıttı , deyıp yoluma devam edıyorum, her defasında bırsey cıkarıyor, artık elcıye zeval olmaz lafı gecerlı değıl

tam bakırköylük herif :mymeka:
sakın görüşme bulunduğu yerlere gitme
istiyosa hediyesini ver arkadaslarından birine gitsin

Hiç isteyeni duymadım canım erkeklerin aldığı şeyleri.....
Ama istiyorsa ver gitsin ama sen gitme ortak arkadaşınıza falan ver o versin.....
Senle görüşmek için bahane bulmuş bence....
Hiç muhattap olma....

tam bakırköylük herif :mymeka:
sakın görüşme bulunduğu yerlere gitme
istiyosa hediyesini ver arkadaslarından birine gitsin

evet canım , bıraz sınırını vb duygularını cok asırı yasayan bırı...
verecegım hatta kargo ıle gondermek aklıma yattı..
saol canım:1hug:

Aman ver alsin münasip biryerine soksun:mymeka:

O yalakalardan birine ver iste:kahve: verde kurtul:delphin:

yanı belkı aldıgında dırek çöpe atacak, ama kullanacak gurursuzlugu da vardır onun...
verecegım artık bıktım , kendınden golgesınden de...

Hiç isteyeni duymadım canım erkeklerin aldığı şeyleri.....
Ama istiyorsa ver gitsin ama sen gitme ortak arkadaşınıza falan ver o versin.....
Senle görüşmek için bahane bulmuş bence....
Hiç muhattap olma....

canım kendı kıtabı gıbı ucuz ve maddı manevı degerı olmayan seyler, yanı parası maddı gucu var, bendekılere kalmamıstı aslında...
arkadası ıle gorusecektık ama o gelecek mıydı bılınmez...
aslında bır nevı amacına ulastı aklında kendısını bana dusunduruyor, reklamın ıyısı kotusu olmuyor işte:bbo:

yerinde olsam gitmezdim canim... bana görüsmek icin bi bahane gibi geliyor.
sana aldigi hediyeleri geri istemesi cok sacma,
hadi manevi degeri olan seyler olsa, mektup gibi anlarim...

gitme canim, basina bela gelebilir, illa istiyorsa esyalarini sana bi adres versin... ve daha ileriye giderse senin yerinde olsa polise basvururdum...

evet seni dün de anlamış ve yazmıştım ama bugünkü anlatımın daha anlaşılır. dün söylediklerimi aynen yineleyeceğim okumayanlar için. adamın takıntılı olduğu bariz. maddi durumu iyi olan biri pek de değeri olmayan hediyeleri neden geri istesin? değerli hediyeler bile istenmez geri. bence istenebilecek şeyler fotograflar ve varsa mektuplardır. kıza alına hediyeyi geri alıp ne yapacak bu adam. bu iş seni ayağına getirmek için planlanmış. kıllandım ben. ve sana zarar vereceklerini düşünüyorum. vermeye kendin gitme sen. bi yere bırak onları. bıraktıktan sonra aracıyı ara şuraya bıraktım eşyaları de. sonra olmazsa hattını tekrar değiştir sana ulaşamasınlar. baktın yine devam ediyor seni rahatsız etmeye güvendiğin bi erkekten yardım al, keşke bi abin olsaydı.

sonuç olarak hediyeleri istemedeki tek amacın sana zarar vermek olduğunu düşünüyorum.

evet seni dün de anlamış ve yazmıştım ama bugünkü anlatımın daha anlaşılır. dün söylediklerimi aynen yineleyeceğim okumayanlar için. adamın takıntılı olduğu bariz. maddi durumu iyi olan biri pek de değeri olmayan hediyeleri neden geri istesin? değerli hediyeler bile istenmez geri. bence istenebilecek şeyler fotograflar ve varsa mektuplardır. kıza alına hediyeyi geri alıp ne yapacak bu adam. bu iş seni ayağına getirmek için planlanmış. kıllandım ben. ve sana zarar vereceklerini düşünüyorum. vermeye kendin gitme sen. bi yere bırak onları. bıraktıktan sonra aracıyı ara şuraya bıraktım eşyaları de. sonra olmazsa hattını tekrar değiştir sana ulaşamasınlar. baktın yine devam ediyor seni rahatsız etmeye güvendiğin bi erkekten yardım al, keşke bi abin olsaydı.

sonuç olarak hediyeleri istemedeki tek amacın sana zarar vermek olduğunu düşünüyorum.
canım evet dun sınırle bıraz karısıktı ama sen yınede olayı anlamıstın, evet canım, bır ıkı parca esya işte , bunlar ıcın , hıc boyle, sey gormemıstım yani, kargo gondermeye karar verdım bakalım , abim yok canım, yakın arkadaslarımı da başlarına bela almasınlar dıe karıstırmamaya calısıyorum ısın ıcıne...
evet esyaları ıstemesı, banada hem boyle seylerı , hemde kendını hatırlatması cabasını dusunduruyor

yerinde olsam gitmezdim canim... bana görüsmek icin bi bahane gibi geliyor.
sana aldigi hediyeleri geri istemesi cok sacma,
hadi manevi degeri olan seyler olsa, mektup gibi anlarim...

gitme canim, basina bela gelebilir, illa istiyorsa esyalarini sana bi adres versin... ve daha ileriye giderse senin yerinde olsa polise basvururdum...

canım bende bır daha asla gelmeyecek bırsyeı ıstese anlarımda, hepsı carsıya pazara cıkınca alabılecegı seyler... yanı bılmıyorumda kotu ayrıldık sonucta ınsan gurur yapar ıstemez

canım arkadaşlarım,
guncel durum şu...
aracıyı aradım, bulusma saatı evrdım, tamam kargoluyorum dedım
elımde baska hıcbır esya yok dedım..
bır daha asla benı bu konuyla ılgılı rahatsız etme dedım..
sonra arkadasımın yanına gıttıgımde baska bır ortak arkadası gordum , ona verdım, verırken esyaları ıstedıgı ıcın kutuladıgımı soyledım, oda gozlerını devırdı " yuh yanı" der gıbı, kendı rezıl oldu anlayacagınız...

canım sakın yüzyüze gelme.ver o yalaka arkadaşına
o götürsün ya da verme hiç.
böylesine güvenilmez.hiç düşünme...
yapışacak yine sana..

canım sakın yüzyüze gelme.ver o yalaka arkadaşına
o götürsün ya da verme hiç.
böylesine güvenilmez.hiç düşünme...
yapışacak yine sana..

canım dedıgıım gıbı baska bır ortak arkadasa verdım, dıer aracı daha rahat bır gunde bulusalım dedı, ben dedımkı bana uygun deıl, şu an kargoluyorum dedım, sonra o arkadası gorunce ona verdım, oda bence ayıpladı eskı erkek arkadasımı, eskı erkek arkadasım kendı rezıl oldu anlayacagınız

kurtuldun inş canım çok iğrenç bi durum bu ama en azından o rezil oldu boşver hemde senin için değersiz birinin eşyaları sende sadece fazlalık yer tutar
en iyisini yapmışsın umarım bida aramaz

kurtuldun inş canım çok iğrenç bi durum bu ama en azından o rezil oldu boşver hemde senin için değersiz birinin eşyaları sende sadece fazlalık yer tutar
en iyisini yapmışsın umarım bida aramaz

evet canım , kurtuldum rahatladım, bana bırsey olmadı , ama rezıl olan kendısı oldu, bırseylerı hazmedemeyen kısı kendısı oldugu ortaya cıktı

Back
X