Sizden ricam lütfen destek olur musunuz çıkmazdayım

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
Merhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim

ilşkiniz bitmiş bence o ne öyle cicim aylarında külhanbeyi mi ne sanıyor kendini. Baştaki haline geri sar tuşu mu var çevrilsin bence zamanla adamın gerçek yüzü çıkmış👎🏻👎🤬

Keşke paragraf koysaymışsınız, okumayan birçok kişi olur.
Bence nişanı erteleyin, cicim ayları erken bitmiş.

Ikinizde birbirinizi biktirmissiniz. Sakın ola da nisanlanmayin. Bu durum bu saatdan sonra zor düzelir. Saygı bi kere kaybedilir

Uzun lafın kısası kaçan kovalanir aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle umursama onun şuan yaptığı şeyi sende ona yap aramazsa arama msj atmazsa atma kavga ettiğinizde haklı veya haksız olsa da asla alttan alma ozur dileme o kendini vazgeçilmez saniyo ona öyle olmadığını hisettir bak gör nasıl herşey tersine donucek gerekirse rest cek blöf yap kesinlikle ise yariyacak görürsün

Merhaba bu sitede yeniyim çok çıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan çok sıkıntılı bi süreçteyiz günden güne değişmeye başladı önceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi öule değil ve bu durum için beni suçluyor önceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini öldürürdü asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur düzeltir öule uyurdu şimdi öyle değil nişanlanmak üzereyiz ama çok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım öule bana diyo ki hayır ailemle zaman geçiriyorum bitince arayacam yada işim var müsait değilim yani istese müsait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir küpü oluyorum sonra üst üste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp çağırıp hakaret etmeye ve beni suçluyor ben müsait değilsem üst üste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaödığını söylüyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil dönüp uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil dönüp hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni suçluyor senin anlayışsızlığın düşüncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı söz ölse demezdi şimdi çok ağır konuşuyor sıradanlaştığını söylüyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gözüm görmezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi öyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sözleri bitsin diye özür dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece geç saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o böyle davrandıkça ben daha çok üstüne düşüyorum artık yıpranmaya başladım ama rest çekince de ona kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline çevirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin çünkü artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim
Nİşanlanma

Canım benim acını anlıyorum ama şu cümleleri bir paragraflandırsaydın. Ne bileyim noktalama işaretlerinden faydalansaydın.
Okuyup anlayana kadar sol gözümü ve beynimin bir kısmını kaybettim.

Konuna gelecek olursak üzülme demeyeceğim elbette üzüleceksin. Yada üzülüyorsun.
Üzgünüm ama bir erkek böyle k.çını başını oynatmaya başladıysa bitişin sinyalini veriyor demektir.

Sana tavsiyem ona fırsat vermeden zor da olsa voleyi çak totosunun ortasına.
Çünkü bir ilişki bir kere yalpalandımı düzen tutmuyor ne yazık ki.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ilişkiniz bitiş çizgisine çok yaklaşmış.

Ama bu demek değildir ki dünyanın sonu geliyor.

Babasının kıza cevap ver dediğini ve erkek arkadaşınızın beklettugini filan nereden biliyorsunuz anlamadigimn için soruyorum ?

Bende üst üste ısrarla sebepsiz aranmasına uyuz oluyorum ve killigina cevap vermem .

Adam bıkmış artık bence biraz geri çekin kendinizi ,aramayın ,sormayın bir süre bı ozlesin eğer bitmisse de belli olur bu şekilde

Uzun lafın kısası kaçan kovalanir aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana tavsiyem kesinlikle umursama onun şuan yaptığı şeyi sende ona yap aramazsa arama msj atmazsa atma kavga ettiğinizde haklı veya haksız olsa da asla alttan alma ozur dileme o kendini vazgeçilmez saniyo ona öyle olmadığını hisettir bak gör nasıl herşey tersine donucek gerekirse rest cek blöf yap kesinlikle ise yariyacak görürsün
Sonra aramasam aramıyor aradığı zaman neden aramadın diye soracak her defasında ne diyeyim

Asla eskisi gibi olmaz artık, olamaz. Saygı yok, sevgi meçhul. Afedersiniz size her seferinde köpek gibi davranıyor. Siz halen peşindesiniz. Sizce de bu ilişkiyi devam ettirmekte hatta evlilikle taçlandırmakta fazla gözü kara değil misiniz? Ve sizi geçtim anne-babanıza yazık değil mi?

Evet bence de bu ilişki bitmiş.
Zorlamaya gerek olmadığı gibi bir umut devam ettirip te evlenseniz bile sonu hüsran.
Saygı da kalmamış.
Ama bence saygı karşılıklı kalmamış.
Sizin de bir insanın üzerine bu kadar düşüp boğmanız da normal değil asla.
Kısaca bitmiş.
Sakın daha fazla yıpratma kendini.
Bu ilişkiden ve geldiğin noktadan da ders alarak önüne bak.

Babasının kıza cevap ver dediğini ve erkek arkadaşınızın beklettugini filan nereden biliyorsunuz anlamadigimn için soruyorum ?

Bende üst üste ısrarla sebepsiz aranmasına uyuz oluyorum ve killigina cevap vermem .

Adam bıkmış artık bence biraz geri çekin kendinizi ,aramayın ,sormayın bir süre bı ozlesin eğer bitmisse de belli olur bu şekilde
Kendi söylüyor

Sonra aramasam aramıyor aradığı zaman neden aramadın diye soracak her defasında ne diyeyim
Sen neden aramiyosun de hep benmi Arıcam seni de beni dinle eğer baştan ipleri eline almazsan evliliğin işkenceye dönüşür bak görürsün nasıl kul köle olucak sana

Sürekli alttan almaktan rest çekmenizden bıkmış olabilir mi? Bana öyle geldi çünkü. Bence sizde umursamayın artık. Bakın ne oluyor bir ona göre yol çizersiniz

Bir tanıdığımın eşini anlatıyorsun sanki . O da ilk bir yıl iyi sonra 4 yıl arkadaşlık süresince böyleymiş . Arkadaşım Hep rahat görüşemedikleri için böyle olduğunu nişanlansa evlense düzeleceğini sanmış. Nişanlanmış yok evlenmiş yok.
Yani nasıl desem hep cesaretsizlik mi desem Çok zor hep düzelcek diye bekledi evlendi önce işinden dedi o zamanlar stresli yerde çalışmış sonra borcundan ev borcu araba borcu dedi sonra aılesınden bırı hastaydı ondan dedi düzelir sandı çocuk oldu düzelir sandı ikinci çocugu süpriz oldu. Bekledi bekledi bi ara düzelcek diye sıra ona gelmedi anlıyacağın . Allah yardımcısı olsun 10 sene evlilik 5 sene arkadaşlık . Ettimi 15 sene .bazen dertleşiriz onu bile öyle naif anlatır. Onun tartıştığını hayal edemem.

inşallah senin ömrün bu şekilde geçmez.

Çok kaldırmışın totişini onsuz nefes alamıcak hale gelmişin bunu hissettıklerınde degısıolar.Bence sallama hiç.Baktın yine aynı davranıyor o adamdan hayır gelmez bacım.Koyver gıtsın

Canim kimse su hayatta senden degerki degil bunu kafana koy.. bunu dusndukce herseyin üstesinden gelirsin

Back
X