Sizden yardım istiyorum bıktım artık böyle yaşamaktan

Kinglesquen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
24
0
1
30
Merhaba kızlar ben yirmi yaşına girdim üniversiteyi yeni bitirdim hayatımda yaşadgm ailesel sorunlar biyana birde üçüncü gereksiz şahıslarla uğraşıyorum. universiteyi bitirnce babamın dukkanında işe girdim beraber calısıyoruz ve biz o dukkanı acalı uc sene oluyor henuz ne emeklerle cabalarla actık lakin dukkan komşularımız okdr iyi insanlar ckmadı (hemde patron değl bunlar calısanlar orda). hyattan soguttular beni hayatmda kimseye karşı kin tutmazken nefret duymazken suan bi arabanın altında kalsalar mutluluktan gobek atıcam. Cunku kurtulamıyorum...gel gelelim olanlara ben üniversite okudugum donem annemle babam yanyana calsrdı annem ev hanımı ama babama yardım etmeye gderdi üc kurusa ihtyacmz oldgu icin. bunlar benim ailemi dalga konusuna almışlr kısaca kızlar. İkiside evlı kocaları var birinin cocugu var birinin. ama bunlar şeytan lafının turkce karsılıgı. Benim annem sessiz sakın bi kadındır babamda yumusak yuzludur .karsılarınla bir buyukleri oldukları halde edep ve adaptan uzak davranmıslar ukala bi tavrla davranyolar hala. okuldan geldm bigun bole dukkanın onune ckms onu nıye yaptın bunu nye bole yaptn kac yasndaki adama bole bi hor gormeler dalga gecmeler kahkaha atıp gulmeler ben sok oldum. cnku ilk zamanlar boyle değldler bi bagrrlar butun mahalle duyar hep bi alaycı konusma gulme hayatmda ilk defa bole insanlar goruyorum .oturmasını kalkmasnı bılmezler.sevmediğimi bldikleri halde hergun dukkana gelp kakara kikiri gulusmeler (gıcıklıgına geliyorlar sevmediğimi bildikleri için)sanki biz onların dukkanında yanlarında calısan cırakmısızda onlar dukkan sahibiymiş gbi. bi ezmeye calısmalar tam uc senedir bunları cekyrm kızlar. aile aramzda sorun problem yptlar iyice babam sadece tanıdıkları çok müşteri getrrler para kazandrrlar dye bakyo ama ben o parayı kazanmaktansa kafam rahat yasamayı tercih ederim .hep kvga oldu hatta babam dukkandan kovdu git baska iş bul ddi bn üniversitede onun istediği bölümü okudum.başka yerde işe girmek için okumadım. Velhasıl onlara herseyi denedim olmadı ilk hiç cevap vermedim belki bi iki konuşur giderler diye sonra samimi olmaya calıstım abla dedim onlara gene aynı tavırlara devam ettıler kavga ettim bikaç kere benle konusmadılar gene babamla kakara kikiri konusmaya devam ettiler iyice sinirlerim bzldu en son ddm bu bole olmaz iyice astm suratımı nezaman gelseler onlara buranın bizim dukkanımız oldugunu onlarınsa sadece karsı dukkanda bi calısan kadar değeri olabileceğini hatırlattım enazından davranışlarımla .velhasıl bunlar beni en son amcama ispiklemişler yani benim akrabama ortada babam varken benle konusablrken sırf sorun yaratmak için haddini bukadar aşmışlar. bizi dukkandan kovuyo diye babamda bana niye soylemediniz diyince abi sanada soyledik bişe değişmedi yarın başka dukkanlarlada kavga eder muşterilerlede eder yoksa sikayet etmek için yapmadım demiş yani dusunun eskisi gibi yuzume gulup dalga gecmelerine izin vermediğim için bunlar rahatsz olmuş ve akrabalarlada aramda sorun acmaya calsmslar. Suan tam olarak herseyi anlatamasamda bu ve benzeri olaylar ..hep bi rezillik yapymda kucuk dusuym diye ugrasyolar hep. Yani 30 yasında evli kadınlar 20 yasnda bi kıza neden kafayı takar bukadar neden ugrasr anlamıyorum. İntaar etmeyi bile duşundum bi ara okdr piskolojmi bozdular beni diger insanlardanda soguttular ve artık dayanamyorum cunku ben oraya çalışmaya gidiyorum ama surekli onların suratlarını goruyorum artık gormek istemyorum gercekten okdr igrendim. Sizce napmalıyım ?bana yardımcı olun lutfen .sırf buyuzden foruma uye oldum tecrubelerinizle bana yardım edin. cunku elimden gercekten hicbsey gelmiyo artık sadece aglıyorum dayanamıyorum

Sen bu kadınları fazla takıntı haline getirmissin canım ama sana sadece tek bir şey söylicem ''Takma'' bu insanları takmayarak ömrünü 20 yıl uzatacaksın. Ne yaparlarsa yapsınlar TAK-MA.

Baban onları dükkanda istediği ,senin yanında olmadığı sürece pek bi şey yapamazsın.Adam onlar için seni kovmuş farkındaysan.Ben yerinde olsam başka bi iş bulurdum babanda onlarla kakara kikiriye devam etsin

Ya babamı onlarla tek bırakmak istemiyorum cunku guvenmiyorum onlara hernekadar evli olsalarda belkide kıskanclık bndeki ama hislerim kuvvetlidir beni suana kadar yanıltmadı pek

baban neden elin kadınlarıyla bu kadar samimi?

seni bile ezdirmiş onlara.

suç kadınlarda değil babanda. esnafın tanıdığı olması diğer esnafa yaramaz bu bi bahane.

bırak hayatına bak. yaşın daha küçük kendi istediğin bölümü oku esnaflık meslek değildir kendine meslek edin.

Sen bu kadınları fazla takıntı haline getirmissin canım ama sana sadece tek bir şey söylicem ''Takma'' bu insanları takmayarak ömrünü 20 yıl uzatacaksın. Ne yaparlarsa yapsınlar TAK-MA.
Onuda yapmaya calıstım gormemezlikten geldim konusmadıkca daha cok ustume geldiler zorla selam verdirtip konusturmaya calıstılar moralimi bozmak için. gozumun icine baktılar okadar yuzsuz insanlar onlar

Okulunu bitirmene ve Çalışmayı düşünmene çok sevindim.
Öncelikle elinde bir meslek ve çalışma azmi olduğu sürece herşeyi başarırsın !
Şimdi sil gözyaşlarını ve kendine bak aynada değer mi onlar için o göz yaşları ?
hayat senin ve mutlu olmayı hakediyorsun sen okadar iyi niyetli yaklaşmışsın ki ailene onlar bunu farkedememiş şimdi o iyi niyetini kendin için kullan.
Belki bu yaşadığın seni dışarıya adım atman için bir etken , belki cesaretini toplayıp kendi kariyerini başlatmanın zamanı gelmiştir !

Ne mezunusun?

Optik üzerine iki yıllık okudum lisedeyken ısınmıştım o mesleğe severek istemiştim ta ki bu olanlara kadar. Şimdi bunlarla uğraşmak içinmi okumuşum diyp lanet oluyum

Onuda yapmaya calıstım gormemezlikten geldim konusmadıkca daha cok ustume geldiler zorla selam verdirtip konusturmaya calıstılar moralimi bozmak için. gozumun icine baktılar okadar yuzsuz insanlar onlar
Tatlım yaa Onların karsısına söyle panter gbi bi kadın cıkması lazım ama sen cıkmıssın. Böyle bi olay benim basımada gelmişti. Kendini bilmez 40 yaslarnda bi kadın beni ezmeye küçük görmeye calısmıstı. Bende 19 yasndaydm ve üniversiteden tatil için eve gelmiştim. Basta cok alınmıstım üzülmüştüm ve özellikle kinleşmiştim. Ama küçüğüm ve hcbsey yapamamstım. Sonraları öğrendim ki meğersem kadının kocası 19 yasında yabancı bi kızla beraber kacmıs. O da kendince bi intikam almaya çalısıyormus. Sana dicem su ki herkesin bir ayrıntısı ve o ayrıda gizlediği bir şeytanı vardır. Cok zor biliyorum ama takma. Ya en basiti benimle muhattap olma de bitti. Seni kimse yapmak istemediğin bsey için zorlayamaz. Okulunu bitir ve öyle ezik kadınların üzerine bas geç.

Optik üzerine iki yıllık okudum lisedeyken ısınmıştım o mesleğe severek istemiştim ta ki bu olanlara kadar. Şimdi bunlarla uğraşmak içinmi okumuşum diyp lanet oluyum

Ayni yaştayiz ama hayatin zorluklarini gormeden basit insanlari takinti haline getrmissin daha yolunn cok basinda oldugun belli baban koycak tavrini sen istedgn kadar cabala hem bu zmana kadar sac baş yolmadgn hata

Sana bişey söyleyeyim anne babaya işlerinde evladın yardımcı olduğu kadar hiç bir çalışan yardımcı olamaz ! Örnek ben bende aynı senın gibiyim ama benim etrafla sorunum yok anne babamla var yanlışlarını kabul etmıyorlar bende çekip gidince hemen telefona sarılıp yardım istiyorlar
En yakın zamanda bende okudum alanda çalışmayı hedefliyorum böyle sürdükçe bizimkilerden bile hoşlanmaz oldum çekemiyorum
Sana önerim boşver madem baban seni kovdu bi kere sende gizliden başka bi yerlerden iş ara buluncada çek git söylenirselerde kovulduğumu hatırlatmama gerek varmı de :)

Evet malesef cok takıntılıyım nefret edyrm bu durumdan kucucuk bi laf bile aylarca aklımdan cıkmaz o derece. Kavga etmeyide dusundum suratlarına iki tokat atmaktan istedm hergun istyorum ama sadece cevreye kendimi rezil etmiş olucam ve onların agzına daha iyi malzeme vericem zaten baska türlü orda calısmasam ve babamda onlara yuz vermese bole bseye kalkısamazlardı

İyi de sana ne onların kahkahasından

Yani gelip selam verdiler ise hal hatır sordular ise x abi sen de bu işten anlamıyorsun hiç o stand Oraya konur mu vitrini kapatmış derlerse

Baban rahatsız olsa da olmasa da seni ilgilendirmez ki

Bir de evliler ama bacana yanaşıyorlar İman çirkin

Önemli olan babanın tavrı isteyen istediği kadar yanaşsın

Bence başka yerde iş bul piş sonra geri geldiğinde hayata bakışın değişir zira henüz çok gençsin

Ya babamı onlarla tek bırakmak istemiyorum cunku guvenmiyorum onlara hernekadar evli olsalarda belkide kıskanclık bndeki ama hislerim kuvvetlidir beni suana kadar yanıltmadı pek

Biraz kıskançlık da var sende bence.Koca adama napacaklar herkesin aklı fikri var.Uzaklaş o ortamdan

Ben petrapuella 'nın yorumunu dikkate almanı öneririm sana sevgili konu sahibesi.

Hem kendin söylüyorsun aralarında kuşak farkı olduğunu, hemde güvenlik amacıyla durduğunu söylüyorsun. Şunu unutma, insanın içinde ahlaksızlık varsa havada ve karada her halükarda yapar. Sen ordayken yapmaz da, uyurken yapar. Ha o kanıya nasıl vardın bilmiyorum ama, baban açıkça rahatsızsan git demiş... Bence sen çok takılma o safhaya.

Biraz kıskançlık da var sende bence.Koca adama napacaklar herkesin aklı fikri var.Uzaklaş o ortamdan
Yaşanan olaylar beni bukdr kıskanclıga itti. Çünkü bana seni sevselerdi onlarda sana oyle davranmazlardı dedi babamın o lafından sonra benim için herşey bitmiştir yani. Gelde sen bu laftan sonra insanlara selam verceksen bile vermezsin. Kaldı ki beni sevmemeleri için ben hiç bişey yapmadım onlara. Babası bile yuzune bakmıyor evlatlıktan reddetmiş bu şahsı (kesinlikle netlik olsun diye yazıyorum asla kucumseme amaclı değil) insanın ister istemez aklına geliyo acaba varmı bi cekememezlik durumları ?

Bakın yanlış anlamayın ama sizin babanızda sizi onlar için dükkandan kovmuş.Belki siz de bunu kıskanıyorsunuzdur olabilir insani bi şey kıskançlık.Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil,bunun için onların sevmemesi gereken şeyler yapmanız gerekmez.Sizi sevmiyolarlar bitti,babanız onları size tercih etmiş bitti.Niye oldu, nasıl oldu,öyle mi böyle mi demeyin artık.Onlar mutlu ,babanız mutlu bi tek siz mutsuzsunuz.Bunun tek yolu da ordan uzaklaşmak.Ben yerinizde olsam öyle yapardım.

Babanız yetişkin biri onun adına endişelenmeyin kendinizi ilk sıraya koyarsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum.

Reactions: Yeu
+111111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…