- 9 Ocak 2017
- 24
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kinglesquen
-
Ya babamı onlarla tek bırakmak istemiyorum cunku guvenmiyorum onlara hernekadar evli olsalarda belkide kıskanclık bndeki ama hislerim kuvvetlidir beni suana kadar yanıltmadı pekBaban onları dükkanda istediği ,senin yanında olmadığı sürece pek bi şey yapamazsın.Adam onlar için seni kovmuş farkındaysan.Ben yerinde olsam başka bi iş bulurdum babanda onlarla kakara kikiriye devam etsin
Onuda yapmaya calıstım gormemezlikten geldim konusmadıkca daha cok ustume geldiler zorla selam verdirtip konusturmaya calıstılar moralimi bozmak için. gozumun icine baktılar okadar yuzsuz insanlar onlarSen bu kadınları fazla takıntı haline getirmissin canım ama sana sadece tek bir şey söylicem ''Takma'' bu insanları takmayarak ömrünü 20 yıl uzatacaksın. Ne yaparlarsa yapsınlar TAK-MA.
Tatlım yaaOnuda yapmaya calıstım gormemezlikten geldim konusmadıkca daha cok ustume geldiler zorla selam verdirtip konusturmaya calıstılar moralimi bozmak için. gozumun icine baktılar okadar yuzsuz insanlar onlar
Optik üzerine iki yıllık okudum lisedeyken ısınmıştım o mesleğe severek istemiştim ta ki bu olanlara kadar. Şimdi bunlarla uğraşmak içinmi okumuşum diyp lanet oluyumOkulunu bitirmene ve Çalışmayı düşünmene çok sevindim.
Öncelikle elinde bir meslek ve çalışma azmi olduğu sürece herşeyi başarırsın !
Şimdi sil gözyaşlarını ve kendine bak aynada değer mi onlar için o göz yaşları ?
hayat senin ve mutlu olmayı hakediyorsun sen okadar iyi niyetli yaklaşmışsın ki ailene onlar bunu farkedememiş şimdi o iyi niyetini kendin için kullan.
Belki bu yaşadığın seni dışarıya adım atman için bir etken , belki cesaretini toplayıp kendi kariyerini başlatmanın zamanı gelmiştir !
Ne mezunusun?
Sana bişey söyleyeyim anne babaya işlerinde evladın yardımcı olduğu kadar hiç bir çalışan yardımcı olamaz ! Örnek ben bende aynı senın gibiyim ama benim etrafla sorunum yok anne babamla var yanlışlarını kabul etmıyorlar bende çekip gidince hemen telefona sarılıp yardım istiyorlarOptik üzerine iki yıllık okudum lisedeyken ısınmıştım o mesleğe severek istemiştim ta ki bu olanlara kadar. Şimdi bunlarla uğraşmak içinmi okumuşum diyp lanet oluyum
Ya babamı onlarla tek bırakmak istemiyorum cunku guvenmiyorum onlara hernekadar evli olsalarda belkide kıskanclık bndeki ama hislerim kuvvetlidir beni suana kadar yanıltmadı pek
İyi de sana ne onların kahkahasından
Yani gelip selam verdiler ise hal hatır sordular ise x abi sen de bu işten anlamıyorsun hiç o stand Oraya konur mu vitrini kapatmış derlerse
Baban rahatsız olsa da olmasa da seni ilgilendirmez ki
Bir de evliler ama bacana yanaşıyorlar İman çirkin
Önemli olan babanın tavrı isteyen istediği kadar yanaşsın
Bence başka yerde iş bul piş sonra geri geldiğinde hayata bakışın değişir zira henüz çok gençsin[/QUOTE
Doğru diyorsunuz hayatın çok başında olabilirim bunun herkes farkında ama enazından daha ılımlı yaklaşabilirlerdi veya ablacım bi sorunmu var konusalım gibisinden ama onlardan hiçbi scaklık alamadım ve sadece onlArla bole bi sorunumuz oldu cevremde baska kmseyle olmadı cunku herkesle iyi olmaya calısırım iyi gorurum herkesi once ben
Yaşanan olaylar beni bukdr kıskanclıga itti. Çünkü bana seni sevselerdi onlarda sana oyle davranmazlardı dedi babamın o lafından sonra benim için herşey bitmiştir yani. Gelde sen bu laftan sonra insanlara selam verceksen bile vermezsin. Kaldı ki beni sevmemeleri için ben hiç bişey yapmadım onlara. Babası bile yuzune bakmıyor evlatlıktan reddetmiş bu şahsı (kesinlikle netlik olsun diye yazıyorum asla kucumseme amaclı değil) insanın ister istemez aklına geliyo acaba varmı bi cekememezlik durumları ?Biraz kıskançlık da var sende bence.Koca adama napacaklar herkesin aklı fikri var.Uzaklaş o ortamdan
Yaşanan olaylar beni bukdr kıskanclıga itti. Çünkü bana seni sevselerdi onlarda sana oyle davranmazlardı dedi babamın o lafından sonra benim için herşey bitmiştir yani. Gelde sen bu laftan sonra insanlara selam verceksen bile vermezsin. Kaldı ki beni sevmemeleri için ben hiç bişey yapmadım onlara. Babası bile yuzune bakmıyor evlatlıktan reddetmiş bunu kesinlikle netlik olsun diye yazıyorum asla kucumseme amaclı değil insanın ister istemez aklına geliyo acaba varmı bi cekememezlik durumları ?
+111111Bakın yanlış anlamayın ama sizin babanızda sizi onlar için dükkandan kovmuş.Belki siz de bunu kıskanıyorsunuzdur olabilir insani bi şey kıskançlık.Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil,bunun için onların sevmemesi gereken şeyler yapmanız gerekmez.Sizi sevmiyolarlar bitti,babanız onları size tercih etmiş bitti.Niye oldu, nasıl oldu,öyle mi böyle mi demeyin artık.Onlar mutlu ,babanız mutlu bi tek siz mutsuzsunuz.Bunun tek yolu da ordan uzaklaşmak.Ben yerinizde olsam öyle yapardım.
Babanız yetişkin biri onun adına endişelenmeyin kendinizi ilk sıraya koyarsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?