Sizden yardım istiyorum

Ya kendi halleder , belki yardım falan alır ayda bir genel temizlik için . Tatillerde sen gelirsen yardımcı olursun . En fazla amcayı evlendiririz yaa. Daha rahat olmazmı senin içinde kafan takılmaz hem
ay evet aslında bi kısmını kendi de yapabilir kalan için de yardımcı abla gelir hem de daha ucuz olmuş olur evlenmeyi o da istiyo ben de istiyorum ama bi yandan kıskanıyorum istemiyorum Yardımınız için çok teşekkür ederim

Canim yani bize 15 te bir geliyor tum
evet malesef öyle oldu ve ben çok üzülüyorum vicdan azabı duyuyorum bu konu da. peki ne kadar tutar aylık tahmini olarak çok tutar mı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Mutfak dolaplarida dahil 150 yemegide icinde.ama fenel olarak arkadaslarim 120 gelende var.

Çok vefalısın bu gülümsetse de bu kadar kendinden verme baban farkındayım ama senin de bir hayatın ve önemli sorumlulukların var. Yakın bir yer olursa nadiren gidersin elbette ama baban sadece boşanmış allah korusun hastalığı yoksa bence bu kadar düşünmemelisin.

çok teşekkür ederim aslında evet sağlık sorunu yok kendi de yapabilir bi yere kadar ama ben yanlızım diyo tek başına olmuyo diyo ben de gidersem iyice yanlız kalıcak ben çok detaylı yardımcı oluyorum hiçbi iş yapmıyo resmen yatak toplama bile mesela aklım kalıcak gibi geliyo çok üzülüyorum bu haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…