Size alacağı hediyeyi başka bir kadına danışarak alsaydı?..

Hı?

• olurdum.

OY: 5 17,9%
  • olmazdım.

OY: 19 67,9%
  • düşünmedim.

OY: 4 14,3%

• Ankete Katılan
    28
Biri bunu yapabileceğini kocama söylesin lütfen.
Öyle sıradışı bir beklentim de yok üstelik.
Eşimle aramızda ki diyalog..
Ben: Yahu arkadaş insan 8 yılda biz özel günde bir çöp dahi olsa alıp gelmez mi?
Eşim: Nesliş ben beceremiyorum işte o işleri, kendime bile alamıyorum sana nasıl alayım
Ben: Etek bedenim 38U, gömlek L., pardesü 40 ayak numaram 36-37 daha ne diyeyim, beğendiğim kolyenin resmini çekti.
Eşim: Hadi gidelim sana hediye alalım. :KK11:

onemli olan beni mutlu edebilmek icin caba sarf etmesi. farkli ve hosuma gidecek bi oneri kimden gelirse gelsin o da uygulamissa benim icin zahmete girdigi, "ay bi parfum alirim olur biter" diye kolayciliga kacmadigi, degisik fikirlere acik oldugu, buna kafa yordugu anlamini cikaririm ve mutlu olurum :)

Aman yalan yok ,içten içe nedense bir sinir olurdum kendi senelerce tanımamışmı benide başkasına soruyor falan :KK64::KK45: Biz kadınız en nihayetinde böyle düşüne biliriz :KK67:

üniversite de sevgilimle gezerken kendime bikinin altına giymek için etek beğenmiştim ama denemeye üşendiğim için sonra alırım demiştim

beyimizde bunu kafasına yazmış sağolsun ama almaya utanmış

sınıf arkadaşımı aramış buluşmuşlar o mağazada kıza göstermiş hangi etek olduğunu kız kendi alıyomus gibi kasaya gitmiş

ben çok mutlu olmuştum eskiden neymişim beee şimdi selam verenim yok :KK34:

Rahatsız olmazdım, istediğine danışabilir. Değişik fikirler iyidir. Uzun soluklu ilişkilerde insan bir süre sonra ne alacağını şaşırıyor çünkü. Belki yardımı olur. :KK51:

aldigi hediyeye göre degisir
dermisim
:KK53:

bence kendi düsünsün alsin.. daha cok hosuma gider di

Ince dusunmus, dikkat etmis diye dusunurdum. Hosuma giderdi.
Kadinla erkegin her turlu iletisimin tabu olmasi bir asilsa keske su ulkede.

geçenlerde bir erkek vardı kk da ,nişanlısına hediye için öneriler aldı..yoksa o siz misiniz?
hatta benim önerimi çok beğenmişti,yapmak istemişti :D

Back
X