size aşk hayatımı özet geçiyorum canlaaar.

boş ver sen onu
seni sevmıyor ve hiç sevmedi

kendıne yenı bir sayfa aç
kendıne bir iyilik yap ve düzgün bir sevgili bul.

ya bu benim size anlatış tarzım. Çocuk bana dönsün felan da demiyorum ki. Çocuğa böyle de demiyorum tabi. Benim konuşmam dalgacıdır. Bi konuya sinir olduysam böyle saçma sapan konuşurum istemsizceee. Yanlış anlaşıldım. Saygısızlık felan değil benm amacım.

boş ver sen onu
seni sevmıyor ve hiç sevmedi

kendıne yenı bir sayfa aç
kendıne bir iyilik yap ve düzgün bir sevgili bul.

şu an bi sevgili için erken zaten ygs.yede hazırlanıyorum en iyisi uslu uslu oturmak daha çok vaktim vaaar. Ama evet sanırım sevilmedim. İşte yazma amacım böyle fikirlerinizi almaktı çook teşekkürler

ya evet işte çocuğa baknca eskisi gibi hisstmiyorum biraz uzaklaştm gbi ama onun yerini de kimse alamaz sanki benim için bi tek o olabilirmiş gibi onunla olmak istiyrm.

yaş 18 di değil mi? otur dersine çalış üniversitede güzel bir bölüm kazan.. sonra bak bakalım ONUN YERİNİ KİMLER KİMLER alıyor..

Onu gerı ıstıyosun cunku bıraraya geldııgınızde sana yalvarıyo oluyo bıtıyo sana gore pohpohlanmak hosuna gıtmıs senın cok basıt
cocukta unıye gıdınce gozu acılmıs artık yemez bence hayvan terlı

yaş 18 di değil mi? otur dersine çalış üniversitede güzel bir bölüm kazan.. sonra bak bakalım ONUN YERİNİ KİMLER KİMLER alıyor..

buna kesinlikle katılıyorum ya. Bişey varmış gibi gittik daha 16 - 17mizde sevgili yaptık

şu an bi sevgili için erken zaten ygs.yede hazırlanıyorum en iyisi uslu uslu oturmak daha çok vaktim vaaar. Ama evet sanırım sevilmedim. İşte yazma amacım böyle fikirlerinizi almaktı çook teşekkürler

bak bu düşüncen çok güzel :)
sen derslerıne yoğunlaş günü gelınce
o kişi seni bulacaktır

gözü çıksın dicem olmucak. Aslında bak burdan hiç düşünmemiştim ya zaten buraya gelince yalvarmıştı bana ya bak bende safalak gibi inandım buna cidden pişman felan dedim yaaa. Aklıma tükirim

buna kesinlikle katılıyorum ya. Bişey varmış gibi gittik daha 16 - 17mizde sevgili yaptık

ya nasıl bişeysin sen ya bişey varmış gibi erkenden niye sevgili yaptık diyooo ya otur dersine çalış yahu... seviyor mu sevmiyor mu soruları kafanı meşgul edeceğine.. yaş problemleri kafanı meşgul etsin

çözemiyom ki ben yaş problemi sözelciyim ben dedim yaş problemi olmuyo bari aşk problemlerine el atim demez olaydım ben onu da çözemiyomuşum

gözü çıksın dicem olmucak. Aslında bak burdan hiç düşünmemiştim ya zaten buraya gelince yalvarmıştı bana ya bak bende safalak gibi inandım buna cidden pişman felan dedim yaaa. Aklıma tükirim

safalak :44:bak gitmiş üniversiteye çocuk aferin ona sende onun gibi ol işte safalak olma.. aklına da tükirme

........safalak:44:

Uslubunuz 18 yasinda bir genc kizdan cok, mahalle arasinda takilan delikanlilarin muhabbetine benziyor.
Siz kendinize sevgili yapip, ask mesk islerine el atmaktan cok kendinizi gelistirip, ygs ye odaklanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…