- 13 Haziran 2015
- 142
- 14
- 18
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Acilmasi mumkun degil zaten ellerinizi yumruklarsaniz top.oliyor ya oyle bi dugum..Neden şok yerine shok yazıyorsunuz hic hoş gözükmüyor ..az once de hakan ve cemre diye bi geyik konusu açtınız napmaya calistiginizi anlamadim.
Herneyse konuya gelecek olursak,eğer ki saçınıza açıcı uygulandiysa,sac telleriniz incelmiş ,ve birbirine girmiş olabilir.duş ta saç kremi kullanmanız gerekiyor .baska türlü açılmaz zaten
O zaman kestirmekten baska caren yok.açılmaz başka türlü .cok mu kısa oluyor kestirirsen.aynısı benimde başıma gelmişti top olmuş dugumlenmisti ve o bölgeyi kestirmek zorunda kalmıştımAcilmasi mumkun degil zaten ellerinizi yumruklarsaniz top.oliyor ya oyle bi dugum..
Kestirilmektem baska cagre yok zaten, cok kisa oluyor.. keske kucuk bir dugum olsa ama bildiginoz avuc kadar dugum .. bu beni yiprati.. saclarimada iyi bakiyordum.oysakiO zaman kestirmekten baska caren yok.açılmaz başka türlü .cok mu kısa oluyor kestirirsen.aynısı benimde başıma gelmişti top olmuş dugumlenmisti ve o bölgeyi kestirmek zorunda kalmıştım
Ben nazara inanırım. Bence sık sık nazar duası okuyun. Saçınızı da kestirin kökü sizde uzar yine. Şimdi kısa saç moda zaten. Değişiklik olur. Evlenme çağına geldim demişsiniz. Saçınız kısa diye bir erkek sizi beğenmicekse zaten hiç hayatınıza girmesin.
Cesaretimi toplayip eklicem inshallah ama utaniyorumFoto ekler misin?
Cesaretimi toplayip eklicem inshallah ama utaniyorum
O sizim icin... basiniza gelmedigi icin boyle diyorsunuzUtanılacak bir durum yok.
Diger konunuzu da okudum, nedense siz ve konulariniz oldukca garip geldiniz.
Gecenin bir vaktinde bir mana bulmaya calisiyorum. P pembecikolatam
Insallah basina gelirde ozaman sizi gorurum..Saçlarına cok iyi bakıyordun ve biir sabah kalktıgında acilmayacak bir düğüm mü vardı. Bence saçını taramamışsındir.
CUNKU UTANIYORUM BERBAT HALDE OLDUGU ICIN UTANIYORUMCesaretle ne alakası var onu anlamadım? Yüzünüzü göstermeden düğümün fotosunu çekip atın.
Başıma bir iş gelmeyecekse konu fake bence.
Neye, kime yazip yazmayacagimi size sormayacagim.Neresi garip.. garip biri varsa oda sizsiniz.. benim ne yazarsa yazim hersey zaten olay.. garipse yazmayin.. bi hikayeden bahsetti diyemi? Sadece ne anlatilmak isteneni sordugum icinmi turkcem bozul oldugu icin.. sizinle ugrasamicam... insanlik kalmadi ..
CUNKU UTANIYORUM BERBAT HALDE OLDUGU ICIN UTANIYORUM
Senin derdine bak.. neye takmis cikolata.. rahatlandinmi bunu yazarakNeye, kime yazip yazmayacagimi size sormayacagim.
Cevap verme meraklisi olsam diger konunuza yazardim, pesinden bu konu gelince yazmak istedim.
Turkceniz soku shok yazacak kadar kotu ancak nickinizi chikolata yerine cikolata alacak kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?