- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Bisey dicemUtanılacak daha kötü şeyler var. Hırsızlık, yolsuzluk, insanların hakkını yemek gibi...
Emin ol burada saçını paylaştın diye kimse zannettiğin gibi düşünmez, kaldı ki aklıma bile gelmedi.
Ben görmek istiyorum düğümü, tabii varsa...
Yazmakta bi sorun yok evet ifade edemiyorum, yurdisinda yasyiyorum.. iyiki bisey sordum turkcem iyi olmadi diye... yani ne anlatmaya calisiyorsun bi hakeyi sordum diye hayatim gul gulustanlikmi.. neyin kafasini yasiyon senDavranışınız. Cümleleriniz bana 23 yaşmış gibi gelmedi .
Cemre ve hakandan ne ara buraya geldik .
Güzel yazıyorsunuz ama kendinizi ifade edemiyorsunuz buda ayrı ilginç
Yaşınıza inanasım glmiyor
Bu arada saçını kestirmeden önce düzleştirin belki ısının etkisiyle kırklar dökülürse açıla bilir
kuzenim nisanindan 1 gun sonra sacini kazitti..sacindan utanacagina tutumundan utan lösemi olup kazitmak zorunda olsan ne yapcaktin? inşallah basina gelir demissin ya inşaallah sakasindirMune
Tamam senin icin 15 yasinda olayom hadiDavranışınız. Cümleleriniz bana 23 yaşmış gibi gelmedi .
Cemre ve hakandan ne ara buraya geldik .
Güzel yazıyorsunuz ama kendinizi ifade edemiyorsunuz buda ayrı ilginç
Yaşınıza inanasım glmiyor
Bu arada saçını kestirmeden önce düzleştirin belki ısının etkisiyle kırklar dökülürse açıla bilir
dogurmak uzere bir erkekmiyim senceCunku sacini kazitmak neymis bi kadin oldugun zaman anlarsin.. konusmasi kolay hadi sizde sacinizi sifira vurun..
Bilemiyorum dogurmak olan kisi ola suam uyumasi gerekiyor karnindaki bebegi dusunmesi gerekiyor..dogurmak uzere bir erkekmiyim sence
Cunku sacini kazitmak neymis bi kadin oldugun zaman anlarsin.. konusmasi kolay hadi sizde sacinizi sifira vurun..
Tamam senin icin 15 yasinda olayom hadi
Sevin
Yazmakta bi sorun yok evet ifade edemiyorum, yurdisinda yasyiyorum.. iyiki bisey sordum turkcem iyi olmadi diye... yani ne anlatmaya calisiyorsun bi hakeyi sordum diye hayatim gul gulustanlikmi.. neyin kafasini yasiyon sen
haklisin tatlim ama koca bir karin ve kramplar uyutmuyor.. bu arada Türkçenin kötü oldugunu yazmissin ama kp kayinvalide konusunda yorumun gayet akici turkce ..kazene selamm soyleme zamanı sanırım .Bilemiyorum dogurmak olan kisi ola suam uyumasi gerekiyor karnindaki bebegi dusunmesi gerekiyor..
Kendinize gelir misiniz lütfen !
Siz kimseye hakaret edemez , beddua okuyamazsınız !
Burası özgür bir platform ve sizin yazdıklarınıza göre bazı şeyleri kafamızda şekillendiriyoruz .
Yok millete yazıklar olsunmuş , yok inşallah başına gelirmiş gibi beddualar 15 yaşın işleri . Belki yaşınız gerçekten 23 ama tam olgun değilsiniz . Siz lafa başlarken burada kimseye ben yurt dışında yaşıyorum dememişsiniz bize de vahiy inmiyor malum . Sabırlı değilsiniz karşınızdakine saygınızda yok .
Saç kazıtmanın kadın olmakla alakası hele ki hiç yok !
Bu yazdığınız şeyi bazı hastalıklar sonucu saçına veda etmiş kişiler okusa ne kadar üzülürler düşündünüz mü ?
Üslup diye bir şey var anım efendi . 3-5 kelime Türkçe bilip üslubu tatlı olduğu için gönlümüze taht kuranlarda var bu platformda . Sizin gibi sataşıp hakaret ederek tartışmaya yol açanda . Herkes haksız siz haklı mısınız ? Lütfen kendinize dönüp bakın ...
Hahah iste boyle ancak arastirsinizz.. insanin acigini bulmak icin..sagol buni bi iltifat oldugunu kabul ediyorum turkcem iyse tsk ederim :))haklisin tatlim ama koca bir karin ve kramplar uyutmuyor.. bu arada Türkçenin kötü oldugunu yazmissin ama kp kayinvalide konusunda yorumun gayet akici turkce ..kazene selamm soyleme zamanı sanırım .
Kazen
Saldirmakta gosterdiginiz bu ustun basariyi keske sikintinizi, derdinizi anlatmakta gosterseydiniz?Nasil sakin olmami bekliyorsunuz?
Bi konu actim saldirdiniz? Nerde anlayis?
nerde insanlik? Saygiyi kazanicaksiniz. Okadar..
ben guzelcemen konu baslagincinda ablalarim kardeslerim arkadaslarim yazdim nasilsiniz sordum.. KENDI DERDIME BASLAMADAN ONCE HATRINIZI SORDUM BENCILIK ETMEDIM
. VE BURDAKI INSANLAR KALKIP GUNAHIMA ALIP INNDIRICI GELMEDI YOK SOYLE YOK BOYLE ZORUMA GITTI.. CUNKU BENCILIK YAPIYORSUNUZ HALDAN ANLAMIYORSUNUZ ZOR DURUMDAKI INSANIN ICINI DOKTUGUNU ANLAMIYORSUNUZ... KENDIMI BELKI IYI IFADE EDEMIYORUM YURTDISINDA YASIYORUM.. NE YAPAYIM? KADIN ICIN SAC ONEMLI VE BIRDEN SACLARINI KAZATICAK VE KISACAK GELENEKADAR BU BI KADIN ICIN UZUCU BI DURUMDUR..
BEDDUA DERKEN.. BENI KINAMAYIN DEDIM.. KINAYANIN BASINA GELIRSE OZAMAN KONUSMAK NASILMIS ANLARSINIZ DEDIM
Kısacık saçlara bile kaynak yapılabiliyor,neden bu kadar dert ettiniz ki?
Saçınızı açtırdıysanız kuaförde kopmuştur uçları muhtemelen ama fön çekip bir şekilde adam gibi gösteriyor kuaförler o saçı,eve gelip yıkayınca gerçek halini görüyorsunuz.Bende sarı kullanıyorum uzun zamandır.Doğal saç gibi olmuyor boyalı saç,şampuan,krem değiştirmeniz daha işinin ehli birşeyler kullanmanız gerekiyor.Duştan çıkınca serum,krem,bakım yağı vb şeyler kullanıyorum muhakkak ki uçları toparlansın.
Sizde kkestirin,uzun süre boyatmayın,boyatacaksanız illaki uçlara aralara attırın ışıltı daha çok gençsiniz beyaz yoktur saçınızda. Uzatmak için yöntemleri konuşun kuaförünüzle ama saçınızi bu hale getiren kuaföre gitmeyin,uyarması gerekirdi sizi saçınıza olabilecekler konusunda.
Yani bilemem ki. Benim saçlarım ayda 1cm kadar uzuyor,dip boyamdan anlıyorum. Sizin kırıklar gidince güzel bakımlarla daha fazla uzayabilir.Tsk ederim saclarimi kisatsam sizce nezamana kadar uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?